• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforrmer.rs

26.01.2020

16:25

(VIDEO) ČUVENI AFRIČKI RATNICI UDARILI NA MILOGORCE I STALI UZ SRBIJU! Snimak oduševio sve, a imali su samo jednu poruku: "MILO, LOPOVE!"

Balkan

(VIDEO) ČUVENI AFRIČKI RATNICI UDARILI NA MILOGORCE I STALI UZ SRBIJU! Snimak oduševio sve, a imali su samo jednu poruku: "MILO, LOPOVE!"

Podeli vest

U proteklih mesec dana svedoci smo velikoj podršci srpskom narodu u Crnoj Gori koji odlučno brani svetinje, a sada bukvalno možemo da kažemo da se glas pravde čuje na svim kontinentima, pa čak i u Africi

Podrška je stigla od pripadnika čuvenog plemena Masai koji su iz daleke istočne Afrike čuli za nepravdu koja se dešava u Crnoj Gori.

Na internetu se pojavio snimak koji je verovatno  snimio naš čovek, a snimku je pripadnik afričkom plemena koji šalje jasnu poruku.

DŽABA HAPSITE, DŽABA SUDITE! Uhapšeno trinaest časnih čuvara trobojke

- Podrška za naše ljude u Crnoj Gori od velikog plemena Masai iz Zanzibara, Tanzanije i Kilimandžara -na engleskom govori čovek koji se ne vidi u kadru, a zatim se oglašava afrički ratnik:

- Milo lopove, Milo lopove!

Masai je narod istočno-sudanske porodice naroda, a ima ih oko 900 hiljad, a u uglavnom su nastanjeni u Keniji i Tanzaniji. 

Ovo pleme prati jak kult ratnika i zaštitnika. Takođe, pravilo da kod njih nema ženidbe, pre napuštanja "vojne službe.

Sve vesti o odbrani svetinja u Crnoj Gori ČITAJTE OVDE. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grof01

pre 4 godine

Uz njihovu pomoć,srbija može da pobjedi i Mila i NATO!!!! :) Zovite nek pošalju trupe...ili nek krenu pješke,izdržljivo je to

zoran

pre 4 godine

Koje su to provaljene smrdljive fore..ajte molim vas..tako se to ne radi..budite malo originalni..

MilosObilic1389

pre 4 godine

"Поведи ме у Занзибар"...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija