• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2020

20:52

CRNOGORCI IZUBIJAŠE MLADIĆA SAMO ZATO ŠTO JE POKAZAO TRI PRSTA! (VIDEO)

Balkan

CRNOGORCI IZUBIJAŠE MLADIĆA SAMO ZATO ŠTO JE POKAZAO TRI PRSTA! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan mladić pretučen je jer je pokazao tri prsta na večerašnjem dočeku crnogorskih bronzanih vaterpolista na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Pored toga, pokliči koji su se mogli čuti bili su sramni

Iz cele Crne Gore okupili su se srbofobi i ljubitelji besplatnog benzina (Vlada Crne Gore poklanjala benzin onima koji idu na doček), spremni da "brane" otadžbinu. Uzvikivali su "Branićemo ovih dana Crnu Goru od dušmana". Da ironija bude veća, sve se desilo baš na Dan svetog Save, pa je svečanost upriličena za sportiste pala u drugi plan.

Jedan mladić je pretučen samo zato što je pokazao tri prsta.

Pogledajte sramno tabananje nesrećnog mladića i svu bruku Milogoraca.

 

 

Ceo događaj i uzvici koji su se čuli sigurno nisu došli iz grla iskrenih ljubitelja sporta i vaterpola, koji je na Trgu bilo. Ali, sudeći po svemu što se desilo, bilo je i onih drugih, kojima je svaka svečanost ovog tipa povod da iskažu vlastitu nekulturu i mržnju prema Srbima. 

Nije teško shvatiti zašto dobar deo zemlje ne može da se identifikuje sa "ajkulama", "sokolima", "lavicama" itd.

I teško da će se išta promeniti dok se sportisti koji brane boje crnogorske selekcije jasno ne usprotive instrumentalizaciji njihovih uspeha u svrhu promocije srbofobije i partije koja preko tri decenije uništava Crnu Goru.

 

Sve o dešavanjima u Crnoj Gori pročitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Милогора = Фашизам Секуле Дрљевића и Штедимлије...! То су њихови вајни потомци...!

zoki

pre 4 godine

Auuuh…..kakve muskarcine...to su sigurno naucili od juznih komsija da biju u coporu…..ahhhh gadova mater im….izrodi pogani

stari vlah

pre 4 godine

Gde ste videli 3 prsta,ispada da ih je neko provocirao

milan

pre 4 godine

Neutralan sam, ne podržavam ovaj incident ali ste trebalo i prokomentarisati kamenovanje navijača sa crnogorskim zastavama u više opština.

Petar

pre 4 godine

Nemojte vi o cojstvu da vas zamolim.Ne opravdavam ovo ali samo vi ne moralisite...Gradjani drzave da zvizde uzvicima drzave u koju zive, zvizde zastavi i ne navijaju za reprezentaciju iste...to su izrodi i izdajice i eto vam ih te posrbice...Pi

Kosovac

pre 4 godine

A ko je tebe pitao za misljenje? I koga briga sta ti nepodrzavas? Da necete vi nekom da drzite pridike? Gorci najveci lazovi i ljigavci. A samo polako,kad krenemo mi u Srbiji da vas izvlacimo iz kola sa Pg Nk i Ct tablicama...pa cemo da vidimo.

mihailiovic

pre 4 godine

Vreme je da Srbi u Crnoj Gori obore rezim Mila Djukanovica zanavek !

Rade

pre 4 godine

Trag im se utro!! Plaćenici, plaćeno im gorivo, motke i juriš na pojedince!!

grof01

pre 4 godine

qrčio se na pogrešnom mjestu. Srbi se qrče isključivo u čoporu ili na internetu Nije još naučio osnove srpskog qrčenja :)

Rade

pre 4 godine

Trag im se utro!! Plaćenici, plaćeno im gorivo, motke i juriš na pojedince!!

Milo

pre 4 godine

Srbi opet pale Balkan. Dok se ne udari Beograd iz sve vojne snage, nikada na Balkanu neće biti mira od njih.

Gordana

pre 4 godine

Da li ce posle ovoga ijedan Srbin iz Srbije otici u CG na more??? Mislim da nece

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Više njih na jednog - da li je to ono junaštvo kojim se Crnogorci ponose? Niko da stane u odbranu tog jednog - to je ono čojstvo kojim se ponose Crnogorci? Nemaju ni junaštvo a ni čojstvo, nemaju razlog(e) za ponos.

miodrag

pre 4 godine

Sve Milogorce nazad u Milogoru iz Srbije, oduzeti im drzavljanstvo i vratiti nazad odakle su i dosli.

Goran

pre 4 godine

Samo vi huškajte ovaj narod zbog tuča huligana i pripisujte nacionalizmu dovoljno je ludaka ostalo da to pomisli da je tako kako pišete a onda još veće zlo...

Zoran

pre 4 godine

U vezi mladog Crnogorca koji je pretucen od rulje zato sto je podigso 3 pasta. E hrabri mladicu, drugi put pidigni im obe ruke da srednjim prstom na gore!??

Pesterac

pre 4 godine

Pvo veze nema sa Religijom ovo je cista politika!!!!! Sramota je ovo i za one "Srbe" i za one CrnoGorce" Da ima veze sa Religijom nebi se nikada Tukli vec bi Seli i dogovorili se!!!! Plitika Djukanovica i Vucica Sramota je sto mesate Crkve,Katedrale,Sinagoge,Dzamije u Politiku!!!! Prestanite da svadjate Naprede!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija