• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S.net

08.02.2020

18:59

BRISEL PRELOMIO, MILO JE BIVŠI! EU odavno traži način da se reši Đukanovića, POVOD IM JE DAO SAM REŽIM U PODGORICI kada je krenuo u otmačinu svetinja SPC!

Balkan

BRISEL PRELOMIO, MILO JE BIVŠI! EU odavno traži način da se reši Đukanovića, POVOD IM JE DAO SAM REŽIM U PODGORICI kada je krenuo u otmačinu svetinja SPC!

Podeli vest

Prema poverljivim izvorima iz nove administracije EU, evropski zvaničnici su rešili da definitivno "puste niz vodu" Mila Đukanovića i njegov režim, koji zbog nezapamćenog stepena korupcije i bahatosti već godinama zadaje ozbiljne glavobolje vrhu EU

Da je u Briselu, piše portal Nacionalist, donijeta konačna "presuda" Đukanoviću potvrđuje i uzdržanost EU da komentariše aktuelnu situaciju i mirne i dostojanstvene proteste pravdoljubivog, verujućeg naroda u Crnoj Gori, pokušavajući da na taj način "opere ruke" od crnogorskog diktatora kome je godinama pružala podršku, zatvarajući oči pred njegovim "problematičnim" aktivnostima.

Već dugo zvaničnici najuticajnijih država EU muče muku kako da se reše Đukanovića i demontiraju njegov režim, jer ni u najluđim snovima ne nameravaju da jednu takvu duboko kriminalizovanu državu prime u svoje redove.

Razrešenje muka sam je ponudio režim u Podgorici nakon što je u teškom bunilu pokušao da otme svetinje pravoslavnom srpskom narodu, a onda otišao i korak dalje kroz hapšenja, prebijanja i progon nevinog naroda i pripreme za izvođenje tenkova na ulice najvećih crnogorskih gradova, piše portal Nacionalist.

(VIDEO) RUSKA SAMOHODNA HAUBICA KOALICIJA SV JE ZASTRAŠUJUĆA, ALI I SRPKSA NORA JE BRUTALNA! Uporedite ih, pa sami procenite!

I više nego dovoljan povod da glavešine iz Brisela iskoriste Đukanovićevo mahnito ponašanje i krenu u realizaciju svog davno skovanog plana o njegovom uklanjanju, pa sad šefovi obaveštajnih službi najuticajnijih država EU užurbano vade iz fioka tone prikupljenih materijala o kriminalu Đukanovića i njegovih saradnika i nose ih u Brisel, kako bi zakucali poslednji ekser u već pripremljen kovčeg.

Foto: Printskrin facebook

U Briselu takođe znaju i za Đukanovićeve planove da isprovocira EU tako što će u ovom gradu organizovati konferencije o navodnoj srpskoj agresiji na Crnu Goru, za koje planira da iskoristi pouzdane plaćenike, antisrpske kvaziintelektualce i lidere nepostojećih političkih partija iz Srbije i regiona sa spiska potpisnika sramnog "Apela 88" koji je izazvao duboko gađenje sve poštene evropske inteligencije.

EU UDARILA KONTRU AMERIMA I TRAMPU, SRBIJA IZMEĐU "ČEKIĆA I NAKOVNJA", ČEKA NAS TEŠKO VREME! Lajčak će na KiM raditi što mu narede Merkel i Makron!

S obzirom na to da je i u ovom slučaju očigledno reč o "pucnju u prazno" Đukanović bi trebalo ozbiljno da se zapita da li zaista vredi da rasipa novac na uzaludne konferencije koje treba da odbrane neodbranjivo, režim kome je "smrtna presuda! već doneta, ili je vreme da umesto punjenja džepova plaćeničkih smutljivaca bez trunke kredibiliteta počne da štedi za "crne dane" koji neupitno dolaze.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 4 godine

Ma nije valjda??!! Ovde u Swe pisu da ruske i srpske tajne sluzbe pokusavaju da destabilizuju NATO i EU preko Crne Gore i da EU sledece nedelje salje tim svojih eksperata da pomognu Crnoj Gori u "borbi sa ruskim agentima koji bune srpsku manjinu u CG"... oni o tome vi o ovome i sada ko je upravu?????

Mima

pre 4 godine

Vreme da ovom vise odzvoni ali mu nikada ne dati da kroci u Srbiu. Nikada

Marko

pre 4 godine

Treba li da povjerujemo u ovo? Da bi znali... EU i SAD kao i Rusi tragaju za nasljednikom Mila Đukanovića. Kao i što tragaju za nasljednikom AV. Za nekoga decenijama tragaju za nasljednikom a za nekoga godinama. Ono što neće uraditi je da ostave državu bez autoritativnog domaćina. Kada nađu nasljednika... ode i MĐ i AV... I svaki drugi. Do tada...bez nervoze molim...

master

pre 4 godine

Pocetak kraja mila djukanovica, sve malim slovom.

SARA

pre 4 godine

SRBI I SRBI CRNOGORCI BILO KAKO DA SE ZOVU NESMEJU DOZVOLITI DA BUDU NEPRIJATELJI. DOSTA JE BILO JASENOVCA. ZATO BUDIMO TO STA JESMO BRACA.

Slucajno zalutao na sajt

pre 4 godine

Ja ne znam kako ljudima nije jasno da smo mi apsolutno nebitni u široj svjetskoj slici. Pa čitava Crna Gora nije ni JEDAN KVART GRADA srednje veličine u Kini. Mi nismo tržište nizašta. Sve države regiona su za EU kao mlađi, blago retardirani, brat kojeg je majka natjerala da povedeš u grad. A taj blago retardirani burazer misli da je jako bitan i folira se nešto u društvu, što svi "potapkaju" po glavi, jer, eto, trudi se. Ljudi, batalite se gluposti, use i u svoje kljuse i pravite sebi bolju budućnost, ne baveći se političkim farsama...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija