• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

30.05.2020

16:40

PREDSEDNIK OPŠTINE BUDVA PREKINUO SEDNICU! Tenzije se ne stišavaju!

Balkan

PREDSEDNIK OPŠTINE BUDVA PREKINUO SEDNICU! Tenzije se ne stišavaju!

Podeli vest

Sednica Skupštine opštine Budva, na kojoj treba da se razmatra inicijativa o smeni predsednika Opštine Marka Carevića, prekinuta je tek što je počela, kako bi se našao način za obezbeđivanje sigurnosti odbornika

Firma BMB Sikjuriti koja se bavi obezbeđenjem zgrade Opštine neće vršiti obezbeđivanje sednice, saopšteno je predsedniku Skupštine Opštine Krstu Radoviću iz Uprave policije nakon čega je on odredio pauzu od sat i po.

HAOS U BUDVI, MILO RUŠI GRADONAČELNIKA IZ DF, POLICIJA OPKOLILA OPŠTINU! Pre sednice Džaković se priklonio DPS-u, narod hteo da ga linčuje, DEMOKRATE TVRDE: Bio je OTET I DROGIRAN!

Pred sam početak današnjeg zasedanja došlo je do tenzija ispred Opštine zato što je interventna policija pozvala okupljene da se raziđu.


Tada je gradski menadžer Milo Božović rekao svima da uđu u zgradu Opštine, a da se policija raziđe. Došlo je do guranja i provokacija, prenosi RTCG.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17