• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/Informer.rs

31.05.2020

20:46

OVO MORATE DA ZNATE! Granice prema Crnoj Gori su otvorene, ALI NIJE SVE TAKO SAVRŠENO ZA GRAĐANE SRBIJE!

Balkan

OVO MORATE DA ZNATE! Granice prema Crnoj Gori su otvorene, ALI NIJE SVE TAKO SAVRŠENO ZA GRAĐANE SRBIJE!

Podeli vest

Mnogi su pomislili da to znači potpuno otvaranje granica Srbije i Crne Gore za nesmetan protok robe i putnika, ali to ipak nije tako

Ova odluka odnosi se i na putne granične prelaze sa Srbijom.

Mnogi su pomislili da to znači potpuno otvaranje granica Srbije i Crne Gore za nesmetan protok robe i putnika, ali to ipak nije tako.

OBRT! MILOGORCI SE DOZVALI PAMETI! Crna Gora u ponoć otvara sve granične prelaze

- Na ovim putnim graničnim prelazima saobraćaj putnika i robe odvijaće se u skladu sa važećim merama NKT, dakle i sa merom donetom u četvrtak kojom je propisano da prilikom ulaska u Crnu Goru mera karantina ne propisuje građanima Crne Gore i strancima sa stalnim ili privremenim boravkom u našoj zemlji koji ulaze iz država stope potvrđenih aktivnih slučajeva infekcije korona virusom manjom od 25 slučajeva na 100.000 stanovnika sa liste Instituta za javno zdravlje kao i stranim državljanima koji su rezidenti država sa liste i ulaze iz država sa te liste - saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Dakle, za građane Srbije i dalje su neophodni testovi na korona virus ne stariji od 72 sata ili će u suprotnom ići u karantin, piše Blic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Otvaraju granicu zbog protoke droge a ne zbog ljubavi prema Srbiji i Srbima . Nismo mi mutavi i nepismeni . POLICIJA TREBA DA VRSI KONTROLU SVIH AUTA I AUTOBUSA I DRUGIH PREVOZA IZ CRNE GORE MI ZNAMO DA SE SVAKI DAN VOZI DROGA IZ CRNE GORE A POLICIJA JE KORUMPIRANA I NIKO IM NEMOZE NISTA ZATO STO JE U POLICIJI VELIKI BROJ CRNOGORACA NA POLOZAJU I TO JE VEC UIGRANA EKIPA : Ovo je napisao SRBIN KOJI SVE ZNA STA SE RADI U SRBIJI

aha

pre 3 godine

buuhhhahajaha OBRT! MILOGORCI SE DOZVALI PAMETI! Crna Gora u ponoć otvara sve granične prelaze

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija