• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

16.06.2020

16:15

USTA SU VAM PUNA PRAVNE DRŽAVE, SAMO PONAVLJATE KAO PAPAGAJI! Dodik odbrusio pojedinim stranim ambasadorima: JASNO SE VIDI NA ČIJOJ SU POLITIČKOJ STRANI!

Balkan

USTA SU VAM PUNA PRAVNE DRŽAVE, SAMO PONAVLJATE KAO PAPAGAJI! Dodik odbrusio pojedinim stranim ambasadorima: JASNO SE VIDI NA ČIJOJ SU POLITIČKOJ STRANI!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su pojedinim predstavnicima međunarodne zajednice „usta puna“ pravne države, a kada se s njima razgovara o nezakonitom izboru članova CIK-a BiH onda kažu da je to dobro rešenje, što jasno govori da su oni politički na jednoj strani, na strani muslimana i SDA

- Mislim da je to savršeno jasno svima u Republici Srpskoj, osim ovima iz SDS i PDP - istakao je Dodik, prenosi RTRS.

Naglasio je da „pojedini ambasadori u BiH kao papagaji pričaju o pravu i pravima, a kada ih pitate zašto podržavate nezakonito ponašanje onda kažu to je stvar lokalnih organa“.

- Kakva je to vrednost Evrope, kome oni ovde podmeću priče o nekom ponašanju!? Naši ljudi moraju da razumeju, a mislim da Republika Srpska razume, da oni ovde imaju svoje interese i oni te svoje interese provode i obezbeđuju. Baš njih briga za ovo ovde. Oni će sutra, ako im bude odgovaralo, naći nekoga od nas i optužiti za nezakonito ponašanje oko izbora CIK-a bez obzira što mi nismo ni učestvovali u tome - konstatovao je Dodik, koji je predsednik SNSD-a.

DODIK ZABRINUT ZA MLADIĆA! Traži da generala pregleda nezavisni medicinski tim!

Dodao je da ambasador OEBS-a u BiH pokušava da nametne neke svoje vizure o tome kako i šta treba raditi u BiH.

- Ona istrčava i kaže da je sve u redu u vezi sa izborom CIK-a, a kada razgovarate sa predstavnicima zemalja koje čine OEBS oni kažu da nije u redu. Nju niko ništa ne pita i šta ima ona nama ovde da govori šta je u redu a šta nije. I dok god je tako BiH će biti neuspešna zemlja. Njima je važniji neki slučajni ambasador u BiH, nego da se održi pravni kontinuitet - naveo je Dodik.

On je naglasio da ako kome odgovara nakaradno odlučivanje u BiH, odgovara Republici Srpskoj, jer je to još jedan dokaz da je BiH takva kakva je „ustvari nikakva“.

Dodao je, međutim, da ipak veruje da u BiH i kod Srba i kod Bošnjaka i kod Hrvata postoje političke snage koje osporavaju ovakav izbor članova CIK i da to neće biti tako lako zaobiđeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija