• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

23.06.2020

09:42

MILO TAJNIM KANALIMA pokušao da dobije POZIVNICU ZA PARADU POBEDE U MOSKVI, PUTINOVA REAKCIJA SVE GOVORI!

Balkan

MILO TAJNIM KANALIMA pokušao da dobije POZIVNICU ZA PARADU POBEDE U MOSKVI, PUTINOVA REAKCIJA SVE GOVORI!

Podeli vest

„Moli se Bogu i derži se Rusije“ - ostavio je u amanet Sveti Petar Cetinjski svom nasljedniku, Petru II Petroviću Njegošu, ali i svima kojima je tradicionalna, istinska Crne Gora na srcu. Nažalost, današnjom Crnom Gorom ne vladaju takvi

Ipak, to ne znači da se i oni ne bi „uhvatili“ za „hibridnog agresora“ poput Rusije, bar ponekad… Tj. onda kada to njima odgovara. U predizborne svrhe, na primer, ocenjuje portal IN4S.

Svakodnevno stižu potvrde da je Zapad „okrenuo glavu“ od crnogorskih vlasti i šefa režima. Većina naroda je primorana da se grčevito bori za elementarna ljudska i verska prava, policajci skidaju uniforme, lekari šetaju sa vernim narodom, a članstvo DPS-a se rasipa.

U ovakvim okolnostima, predednik DPS-a i Crne Gore, Milo Đukanović, procenio je da bi podrška Rusije i moćnog predsednika Putina bila ona „slamka“ koja bi mogla da spasi DPS-Titanik od potonuća.

Uzalud. Kako saznaje IN4S, Đukanović je preko određenih kanala u Moskvi pokušao na sve načine, vrlo uporno, da dobije pozivnicu za Paradu pobede. Međutim, Rusi su ga u potpunosti ignorisali. Njegove molbe nisu došle ni na razmatranje na ozbiljnijim instancama.

Podsetimo, ovogodišnja proslava Dana pobede u Rusiji, koji se tradicionalno održava 9. maja, odložena je zbog pandemije virusa korona, i održaće se 24. juna velikom vojnom paradom u Moskvi, na kojoj će učestvovati oko 14.000 vojnika, više od 220 jedinica vojne tehnike i pripadnika Oružanih snaga iz 19 zemalja, uključujući i Vojsku Srbije.

Zbog korone, Rusija je odlučila da pozove samo lidere zemalja Zajednice nezavisnih država, uz određene izuzetke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na poziv predsednika Rusije Vladimira Putina, prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju, baš kao i član predsedništva BiH, Milorad Dodik.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu lično je uputio poziv i šefu Pentagona Marku Esperu, ali i slavnom srpskom režiseru Emiru Kusturici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Milo sram te bilo prvi si uveo sankcije rusiji a sad kmecis za rusijom.

Perica

pre 3 godine

U inat trebao je Putin da pozove Kneževića ili Mandića e to bi tek bilo poniženje za mila

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija