• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Prava Crna Gora

02.07.2020

16:20

"ISTOPOLNI NESKLAD NIKADA NEĆE BITI UZOR NAŠOJ DECI" Milačić pocepao usvojeni zakon o gej brakovima! (VIDEO)

Balkan

"ISTOPOLNI NESKLAD NIKADA NEĆE BITI UZOR NAŠOJ DECI" Milačić pocepao usvojeni zakon o gej brakovima! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić reagovao je na juče usvojeni Zakon o partnerstvu osoba istog pola. Njegovu poruku prenosimo u celosti

"Usvojili Zakon o istopolnom partnerstvu i time još jednom krenuli u rušenje Crne Gore.

Nakon što ste usvojili protivustavni Zakon o slobodi veroispovesti kojim želite da nam otimate istoriju o kojoj svedoče još samo Pravoslavne svetinje, jer sve ste drugo rasprodali, sve ste drugo porušili, pa podigli zdanja svoje ništavnosti, sada ste usvojili zakon kojim u ništavilo želite da utopite Pravoslavnu porodicu, ali i više od toga. Vi u ništavilo utapate i Muslimansku i Katoličku porodicu, a pre toga rasturate svoje porodice.

Vi, DPS ništavni i vaši sateliti u ovom naumu, ovim zakonom pokušavate homoseksualnima da dopišete pravo da budu ravnopravni u nečemu što im ni po prirodi, ni po Bogu ne pripada: pravo da ih tako ne-reproduktivne, tretiramo kao porodice i nazivamo porodicama. A porodice nisu, niti će ikada biti. Ovim zakonom vi kodifikujete anti-porodicu, anti-porađanje, anti-rađanje. 

MILO DOZVOLIO ISTOPOLNE BRAKOVE! Dok narod mesecima brani SVETINJE, DIKTATOR JE IMAO PREČA POSLA!

Njihova ljubav prema istom nije nasleđena, ako se pojave neki kao vi, neki koji tako glasaju u nedogled, koji ih uvaljaju u socijalnu tragediju društva, naročito tradicionalnog, jer je detinjstvo i pogrešno vaspitanje koren svakog homoseksualizma i onoga što vi, glasači u nedogled, nazivate slobodom: homoseksualni poremećaji nastaju u patološkoj težnji čoveka da nadomesti dečiji nedostatak poistovećivanja sa roditeljem istog pola. To poistovećivanje oni podsvesno žele nadomestiti homoseksualnim odnosom. 

Mislite li vi, DPS podizači ruku i vaši sateliti, da suštinski duboko nesrećnim i neprihvaćenim ljudima možete anti-porodicom, smrću istinske porodične zajednice, nadomestiti ljubav koju nisu dobili onda kada im je bila najpotrebnija, da će takvim životom u dvoje zavoleti ono što u detinjstvu nisu naučili da vole.

Umesto da im pomognete da nadvladaju sebe, vi ih zakonom zloupotrebljavate, nazivajući njihovom slobodom nametanje većinskom narodu onog što većinski narod Crne Gore nikada neće prihvatiti, ono što će zdravorazumski uvek najoštrije osuđivati: istopolni bračno-vanbračni odnos, jer takav odnos nije ničija sloboda, takav odnos biće njihova najveća osuda. 

Šta se to može voleti u istom, u vezama zasnovanim na narcističkom egoizmu, nastale kao plod zavisnosti od narcističkog dvojnika, nastale pogrešnim vaspitanjem i društvenim degradiranjem ljubavi, jer u homoseksualizmu kao antitezi onoga što nam je Jevanđeljem zaveštano, ni ratoborni LGBT u tom drugom ne mogu pronaći ličnost dostojnu požrtvovane i nesebične ljubavi.

Takvu ličnost pronalazite samo vi, podržavaoci i rušioci čovečjeg sutra, DPS kvazi-građanski nastrojeni, pa i vi NVO stranim novcem plaćeni da promovišete sunovrat naroda, da homoseksualne osobe vežete u celinu ničeg, nazivajući njihovo vezivanje i našu osudu vašom pobedom. Umesto da im pomognete, vi ih zakonom javno žigošete, vi ih zloupotrebljavate za vaše projekte, najpokvarenije ovladavajući njihovom nemoći. Nad čijom sutrašnjicom vi danas likujete?

Želite da zarobite budućnost naše dece, kojima su otac i majka karika ljubavi, stub postojanja i opstajanja na ovom svetu koji im, vama, glasači ništavila, uzima sve ali im ne može dotaći porodicu jer će ih porodica zakloniti od vaših nepočinstava nad čovečanstvom. Ovim zakonom poremećaj proglašavate za vrednost, skrnavljenje normalnosti za ravnopravnost, anti-porodicu za porodicu.

I kako će vas osuđivati vaša deca, vas koji ste glasali ovaj zakon, jer dok slavite promociju ništavila, neku vašu nedobijenu pobedu nad ljubavlju i tradicijom, dok zakonom, u ime sveta, dopisujete ono čega se i sami najdublje gnušate, dok porodicom nazivate najcrnju parodiju i tragediju braka kao supružničkog sjedinjavanja u jedno telo, dobro otvorite oči jer će se stranice ovog zakona ispisivati upravo u vašim porodicama.

BRITANSKI POSLANICI TRAŽE DA NATO ZAŠTITI VERNI NAROD CRNE GORE! Istakli da je cilj NAKARADNOG ZAKONA KRAĐA CRKVENE IMOVINE!

Nije problem u homoseksualcima, problem je u homoseksualnoj ideologiji. Svaki čovek u ovoj zemlji mora biti Ustavom zaštićen, ali popločavati put anti-civilizacijskoj ideologiji je duboko anti-civilizacijski čin. Sistemski ugrađivati u biće Crne Gore homoseksualnu kvazi-porodicu kao jednakost istinskoj i iskonskoj porodici je anti-državna i anti-porodična politika. 

Nikada istopolni nesklad neće biti uzor našoj deci. Zagledani u ljubav svojih roditelja, oca i majke, nikada, ni sa hiljadu ovakvih zakona nećete narušiti civilizacijski sklad temelja koji je stvorio civilizaciju. I uzalud se penjete stepenicama sunovrata, pokušavajući da dosegnete onaj stepenik pakla na kom će razjareni LGBT pokret potpomognut nazovi građanski, dominantno stranim plaćenicima, tražiti ono što im priroda ne da, da im pripadnu deca.

Ovim zakonom nišanite najveću svetinju civilizacije - decu. Ovim zakonom stvarate preduslove da sutra takozvani istopolni partneri usvajaju djecu. Đukanoviću i Markoviću i vaši strani mentori, ova zemlja nikada neće prihvatiti takvu društvenu patologiju i temeljno uništavanje našeg bića. Naše biće su naša deca, sva naša deca, rođena i ona koja će se tek roditi, i vašim prstom ništavila, nećete ih dotaći.

Što se tiče Prave Crne Gore ovaj zakon u budućnosti, zbog sve naše dece, proći će ovako, pocepan."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Azazel

pre 3 godine

To! To! Na za ovog idiota i degenerika nego za Crnu Goru! Bravo za usvajanje tog zakona. Jebi srbende mamu im jebem krvavu, jebi u dupe, u usta u sve. Jebi ta govna, jebi do krvi, mamicu im srbendsku krvavu jebem. To je dokaz da je civilizacijski napredak bilo koje od svih teritorija koje su bile SFRJ moguć tek kad se sa njih proteraju smrdljive, gadne i prljave srbende, ili se sabiju u mišje rupe, da tamo mahnitaju, kao ova kretenčina, majku mu jebem usranu srbensku. To! To! Bravo za Crnu Goru još jednom! A srbendaska govna jebi, do smrti! Jebi, jebi, jebi jebi, jebi smrdljive srbende. Jebi! Jebi to zlo, jebi te ludake, jebi tu stoku, jebi te srbende, jebi te gadove! Jebi! Jebi! Jebi! Jebi do smrti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija