• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs/vijesti

23.07.2020

15:37

UBIJENI ALAN KOŽAR I DAMIR HADŽIĆ! Brutalna likvidacija vođa barske kriminalne grupe u Grčkoj!

Balkan

UBIJENI ALAN KOŽAR I DAMIR HADŽIĆ! Brutalna likvidacija vođa barske kriminalne grupe u Grčkoj!

Podeli vest

U Grčkoj su ubijeni Alan Kožar i Damir Hadžić, vođe barske kriminalne grupe povezane sa Lukom Bojovićem i Filipom Koraćem, a jedna osoba je ranjena

Kožar je dugo godina bio poznat policiji. Smatralo se da je nakon pogibije Luke Đurovića, preuzeo vođstvo barskom kriminalnom grupom koja je bliska sa škaljarskom grupom.

Kožar je optuživan za pomaganje u ubistvu policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića. U istom postupku osuđen je na šest godina zatvora zbog bombaškog napada na hotel “Splendid".

Baranin Alan Kožar, koga su potraživali crnogorski pravosudni organi zbog stvaranja kriminalne grupe, navodno se ranije skrivao u Španiji, objavila je crnogorska "Borba" prošle godine, navodeći da Kožar važi za čoveka od poverenja Luke Bojovića, čiji ljudi ga i skrivaju.

On se teretio za organizovanje kriminalne grupe i likvidaciju Slobodana Šaranovića u Budvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija