• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

26.08.2020

21:55

MILOGORCI PRIZIVAJU NASILJE! Premijer Crne Gore prevazišao SVOG ŠEFA, ZA NJEGA SU NEZADOVOLJNI GRAĐANI PRIMITIVCI!

Balkan

MILOGORCI PRIZIVAJU NASILJE! Premijer Crne Gore prevazišao SVOG ŠEFA, ZA NJEGA SU NEZADOVOLJNI GRAĐANI PRIMITIVCI!

Podeli vest

Crnogorski premijer i nosilac izborne liste vladajućeg DPS Duško Marković izjavio je danas da su bezbednosne i druge državne institucije te zemlje spremne da odgovore na bilo kakav vid nasilja na dan izbora, koji su zakazani za 30. avgust.

Marković je na Cetinju rekao da Crnu Goru napadaju ovih dana oni isti koji je nisu želeli 2006, i čiji su je preci, kako je kazao, poništili 1918. godine.

Tvrdi i da u svetu nije zabeleženo da se u političkim povorkama nalaze sveštena lica, kao i da su u Crnoj Gori zakon i pravni poredak jednaki za sve, prenosi RTCG.

On je rekao da je pred građanima 30. avgusta jednostavan izbor i ocenio da se na izborima ne odlučuje "ni o DPS-u ni o bilo kojoj drugoj stranci niti o tome koja će vlada vršiti vlast u ime građana u naredne četiri godine".

- To je samo formalizacija, ili administrativni postupak nakon prebrojanih glasova. Kao 2006, kada nam je svaki glas bio važan za obnovu državnosti, 30. avgusta je svaki glas važan za očuvanje naše državnosti, za odbranu Crne Gore jer će ona 30. avgusta biti napadnuta. Ona se napada ovih dana od onih istih koji je nisu želeli 2006. i čiji su preci poništili Crnu Goru 1918. godine - rekao je Marković na sastanku sa mladima na Ivanovim Koritima.

On je dodao da 30. avgusta "naspram sebe imamo istu političku i nacionalnu ideologiju kao i ranije, politiku i ideologiju koja daje primat jednom narodu, i jednoj veri", navodeći da to u Crnoj Gori nije moguće.

ZA ĐUKANOVIĆA JE CRKVA MRAČNA IDEOLOGIJA SREDNJEG VEKA! Diktator pao najniže, BLATI SVE ŠTO NIJE NJEMU PO VOLJI!


Marković je rekao da veruje da će ta politika 30. avgusta, na dan izbora, pokazati "svu rogobatnost i sav svoj građanski i politički primitivizam".

Ali vas uveravam da su institucije već danas spremne, da bezbednosne institucije znaju šta oni rade i na šta su spremni. I da ćemo im 30. avgusta na to odgovoriti žestoko. Nakon prebrojanih glasova konstatovati ubjedljivu pobedu Crne Gore, ne nas pojedinačno, a nakon toga u Crnoj Gori za njih nikad više neće biti isto. Moraće je poštovati ako je neće voleti - poručio je Marković.

On je dodao da će se Srpska pravoslavna crkva i njeni sveštenici "vratiti u manastire i crkve" i da ih neće više biti u političkim povorkama.

Neće ih biti za mikrofonom gde proklinju naše oceve, naše dedove, nas same i našu decu. To se nigde u svetu ne radi u XXI veku. Nažalost to se u Crnoj Gori radi. I to cemo istrpeti do 30. avgusta. Nakon toga to se više neće tolerisati - poručio je Marković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KIKI

pre 3 godine

A JES ONO , IZGUBIĆE KO I VUČIĆ SA OKO 60% GLASOVA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija