• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S.net/Informer

06.09.2020

20:24

(VIDEO) MILO NE ORGANIZUJE MITING, ALI ZATO PLAĆA SENDVIČE I GORIVO, Klinički centar otvorio parking milogorcima, PATRIOTE IZ BARA ODBILE DA PLATE PUTARINU...

Balkan

(VIDEO) MILO NE ORGANIZUJE MITING, ALI ZATO PLAĆA SENDVIČE I GORIVO, Klinički centar otvorio parking milogorcima, PATRIOTE IZ BARA ODBILE DA PLATE PUTARINU...

Podeli vest

Pre odlaska na "patriotski skup", za odbranu Crne Gore od "povampirenog četnništva", pristalce Mila Đukanovića je sačekalo važno obaveštenje

-Kontaktirajte vašje mesne odbore DPS kako bi vam platili troškove za gorivo i podelili besplatne sendviče. Ako ne možete da preuzmete besplatan sendvč, sačuvajte račun iz pekare. Imajte na umu da cena jednog sendviča po osobi ne može biti više od jednog evra.

Zastave i majice dobićete na trgu...

Foto: printscreen

Da sve bude još strašnije ili smešnije mere protiv korone su i dalje na snazi, skup je neprijavljen (tačnije ne zna se ko ga je organizovao prim. aut), ali su se državni organi i lokalna samouprava našli "na usluzi" nezvaničnom organizatoru - opozicionom DPS

Tako je svoja vrata, odnosno parking za Milogorce otvorio Klinički centar, ali to nije moglo da prođe bez ozbiljnog skandala jer su pristalice Đukanovića uznemiravali onkološke pacijente!

Kako se voli država pokazale su i patriote iz Bara. Kako se može videti na snimku koji je redakciji Borbe dostavio čitalac, automobili sa zastavama su prošli mimo rampe, bez zaustavljanja i plaćanja putarine.

Na snimku se jasno vidi da zaposleni pozdravlja kolonu automobila, da oni odlaze mimo naplatne rampe, sa desne strane iz pravca Bara i da ne plaćaju putarinu.

Očigledno da ono što važi za sve građane, ne važi za neke privilegovane, koji su zahvaljujući odanosti partiji, umislili da su iznad države i iznad zakona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija