• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2020

17:57

OPLJAČKAN BRAT MILA ĐUKANOVIĆA! Ukrali mu nakit vredan 700.000 evra!

Balkan

OPLJAČKAN BRAT MILA ĐUKANOVIĆA! Ukrali mu nakit vredan 700.000 evra!

Podeli vest

Iz kuće biznismena Aca Ðukanovića, brata crnogorskog predsednika Mila Ðukanovića, još proletos ukradeni su satovi i nakit vredni oko 700.000 evra

Pozivajući se na više izvora, podgorički dnevniik piše da je zbog ove krađe već pola godine u pritvoru Ana Pešukić - koja je radila kao kućna pomoćnica kod Aca Ðukanovića, koji kontroliše Prvu banku.

(VIDEO) DODIK POKREĆE PITANJE VITALNOG INTERESA ZBOG KOSOVA: Nema priznanja, skupština Republike Srpske će to potvrditi!

DODIK POKLOPIO KOMŠIĆA I DŽAFEROVIĆA, NIŠTA OD PRIZNANJA LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Predlog o Mini Šengenu na razmatranju, ništa od prebacivanja ambasade u Jerusalim!

Gabrijela Ðukanović, supruga Aca Ðukanovića, prema istim informacijama, otkrila je da su pokradeni kada je početkom aprila krenula da na ruku stavi jedan od skupocenih satova iz svoje kolekcije.

Navodeći reči sagovornika upućenog u istragu, Vijesti pišu da su Ðukanovići ispričali istrazi da su se spremali te večeri da izađu kada je Gabrijela ustanovila da im nedostaju vredne stvari..

- Otvorila je kutiju, sata nije bilo. Nakon toga počela je da otvara kutije sa satovima i nakitom - bile su prazne. Videla je da je nestao i veliki zlatni grb Crne Gore - ispričao je sagovornik za medije.

U istrazi na licu mesta je saslušaa posluga kada je, kako se navodi, Pešukićeva "odmah priznala da je mesecima uzimala ručne časovnike, zlato, nakit, te da je sve što je ukrala i prodala.

O krađi iz kuće vlasnika Prve banke formiran je predmet, ali o tome za Vesti nisu želeli da govore ni u Upravi policije ni u Specijalnom tužilaštvu, nadležnom za taj slučaj.

Iz izvora bliskih istrazi se navodi da je Pešukić već prve noći priznala da je isključivo sama krala nakit i druge vredne stvari, a potom ih prodavala u bescenje, pa je tako sat, zbog kojeg je otkrivena, prodala za 100.000 evra, kao polovan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goranbojanović

pre 3 godine

Lopov kuka kako je pokraden. Auuuuu.Čojstvo.

joco

pre 3 godine

Ko je ikada bio u kontaktu ili blizini Ace vrlo dobro zna kao on fukcionise,pa taj covek nije glupav!?!?..Ko njemu moze sta drpiti..pa onoj svojoj prlepoj arhitektici nedozvoljava nista a kamoli nekoj zeni. To je ACO DJUKANOVIC..ljudi ovo je buva za nekoga!! za nesto..pa kad je izgubio tanker pun kafe iz Kopra na sredini Jadranskog mora nije kukao..cccc strasno!!!!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija