• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.01.2021

16:30

DODIK ZAKUCAO BAKIRA: Njegova izjava je posledica IZDAJE koju su Izetbegovići počinili prelaskom sa pravoslavlja u islam SAMO DA BI SAČUVALI IMOVINU!

Balkan

DODIK ZAKUCAO BAKIRA: Njegova izjava je posledica IZDAJE koju su Izetbegovići počinili prelaskom sa pravoslavlja u islam SAMO DA BI SAČUVALI IMOVINU!

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da u izjavi lidera Bošnjka u BiH Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod" vidi vekovni kompleks konvertitstva i izdaje koju su Izetbegovići počinili napuštajući pravoslavlje i prelaskom u islam da bi sačuvali imovinu

Na pitanje Srne da prokomentariše Izetbegovićevu izjavu da su "Srbi loš narod", Dodik je rekao da mu čestita na iskrenosti koju je konačno pokazao i otkrio da su za njega i bošnjačku Stranku demokratske akcije (SDA) prihvatljivi samo oni Srbi koji su podobni i u službi bošnjačkih interesa.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Milorad Dodik


- Ja ne mislim da je bošnjački narod loš, naprotiv, dobar su i pomalo nesrećan narod. Nije mi palo na pamet da o narodu sudim na osnovu Bakira Izetbegovića i nekih njegovih prethodnika, koji su zarobljeni u viševekovnoj mržnji prema Srbima i svemu što je srpsko - istakao je Dodik, prenosi RTRS.

VIŠE NE MOŽE DA SAKRIJE SVOJU MRŽNJU! Bakir Izetbegović nazvao Srbe lošim narodom!


On je rekao da Izetbegoviću nije mrsko da gospodari Sarajevom u čiji su razvoj decenijama brojni Srbi dali najbolje što su imali, od univerzitetskih profesora do lekara.

Foto: Reuters

Bakir Izetbegović


- Moram da priznam da mi nije jasan mazohizam koji Bakir Izetbegović ispoljava ne dozvoljavajući tim istim, kako kaže, lošim Srbima da napuste BiH. Ili Izetbegović ima nameru da mu ostavimo zemlju i kuće a da svi kolektivno odemo odavde. Taj film neće gledati, to se neće dogoditi, jer sve svoje nosićemo sa sobom, svoje kuće, zemlju i Republiku Srpsku - poručio je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zakucavanje

pre 3 godine

-Ovo je borba između dobra i zla a NATO neće dozvoliti da zlo nadvlada – Vilijam Koen -Srbi su zločinački dupeglavci - reče Ričard Holbruk -Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu- izjava Helmuta Kola -Što se Srba tiče … To je danas jedan bolestan narod” – General Žak Kot -Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista - Žak Širak -Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe - rekao je francuski sveštenik Otac Pjer -Mi bismo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše – David Gompert -Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje, osmoro. To je jasan napredak – Bernar Kušner -Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku … Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju – Ser Piter Justinov -Suštinski uzrok sukoba je ideologija etničkog čišćenja koju je obnovio gospodin Ćosić, predsednik Srbije, koji je već 1990. objavio Memorandum - Žak Delor -Srbija, nesumnjivi agresor, trebalo bi da bude prisiljena UN rezolucijom da snosi čitav teret reparacija - Josif Brodski(Jevrejski Nobelovac) -Pokretači antisemitizma u Jugoslaviji među dva svetska rata, nisu bili Ustaše nego Srbi - Esther Gitman(Jevrejska istoričarka) -Cela srpska istorija je jedna velika laž - Sonja Biserko -Srbi su genocidan narod - glumac Morgan Friman(film o Srebrenici)

Aja Sofija

pre 3 godine

A to šta su Srbi izdali Papu i braću Hrvate pa su prodali veru za večeru Vizantiji pa ih Bog kaznio sa 500g ropstva a tu toliko prokletu i pravoslavnu Vizantiju očistio i predao muslimanima?

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Takodjeri za ustaske hrvate Srbi su los narod jer su se ovoga puta drznuli da brane sebe i svoju imovinu. Zato sto ovoga puta nisu dozvolili da ih ustase u u kolonama odvode u logore, zbog toga su ovaj rat nazvali srpskom agresijom na hr. Ako srpskom narodu nije jasno tko su i sta su pokrsteni muslimani i hrvati , neka samo slusa kakav 'rat, Dodik vodi sa njima i bit ce mu sve jasno. AMIN. KRAJ.

grof01

pre 3 godine

ha ha ha ha buhuhahahahahahahha Kad bivši kmet govori o BEGU!!!(FRUSTRACIJE,KOMPLEKSI.....) Nagradno pitanje glasi: Koji narod u svijetu(postoji samo jedan takav narod) je masivno napustio vlastitu vjeru za sitne povlastice,i primio časni Islam i tako evoluirao duhovno iz majmuna u čovjeka? mala pomoć?Ustvari evo velika pomoć srbi,kako sami sebe danas nazivaju,a ustvari pravoslavni turci.ČINJENICE

mesa

pre 3 godine

Samo na ooancina blata sta poneses dodiku a te tvoje jeftine pretnje me ne zanimaju

Miki

pre 3 godine

Treba u svim novinama na naslovnim stranama dati sliku Alije iz Drugog svetskog rata. Da vidimo kako ce komentarisati tatu "sntifasistu"

raso

pre 3 godine

ti si Mile nas kralj ja tebe opasno postujem i cenim i uvek kad sam u Banjaluci voleo bih da te vidim sretnem i pozdravim kao pre dve godine u bozicne dane ziveo ti nama ovi sto teraju uz vetar i traze cakice gde da ti naprave smicalicu uvek nisko padnu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija