• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

08.04.2021

21:11

MILO SKINUO RUKAVICE, CILJ MU JE CRNA GORA SA ŠTO MANJE SRBA! Ako je do sada i bilo sumnje, sada je više nema!  ŠTA JE OVO, AKO NE ISKONSKO ZLO?!

Balkan

MILO SKINUO RUKAVICE, CILJ MU JE CRNA GORA SA ŠTO MANJE SRBA! Ako je do sada i bilo sumnje, sada je više nema! ŠTA JE OVO, AKO NE ISKONSKO ZLO?!

Podeli vest

Predsedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) povodom najavljene odluke vlade za sticanje crnogorskog državljanstva poručuje da će braniti nacionalne i državne interese Crne Gore svim sredstvima i onemogućiti, kako navode, "posrbljavanje" države.

Na održanoj sednici, kojom je predsedavao predsednik partije Milo Đukanović, Predsedništvo je osudilo nameru Vlade Crne Gore da donese Odluku o izmeni odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom, kao i da se usvoji Nacrt Zakona o izmenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta.

Ovo stranačko telo DPS je konstatovalo da je, kako je saopšteno, "nedvosmislena namera nove parlamentarne većine da na ovaj način sprovede izborni inžinjering, kako bi se obezbedila nelegitimna većina na narednim izborima i na silu menjala demografska slika Crne Gore, što sve vodi u dodatnu destabilizaciju države".

SRBIJO, PAMTI I NE NASEDAJ NA PROVOKACIJU! NEMAČKA JASNO STAVILA DO ZNANJA ŠTA MISLI O SRBIMA! U pozadini je opasna plan za KiM!

Poručili su da, ukoliko vlada usvoji navedeni Predlog Odluke i Nacrta, DPS će uputiti odgovarajuću inicijativu prema Ustavnom sudu, budući da je, kako tvrde, zbog predviđene retroaktivne primene, takva odluka "apsolutno neustavna".

"Takođe, konstatovano je da aktuelna parlamentarna većina jeste osvojila potrebnu većinu da bi formirala vladu kako bi vodila unutrašnju i spoljnu politiku, ali da to ne znači da je dobila pravo da svojim delovanjm obezdržavi Crnu Goru i uvede je u velikosrpski nacionalni projekat", navodi se u saopštenju.

KLJUČA! NOVO BRUTALNO UPOZORENJE LAVROVA AMERIMA I NATO! Moskva će odgovoriti i na najmanji neprijateljski čin!

"DPS će svim sredstvima braniti našu državu od evidentnog agresivnog pokušaja posrbljavanja", poručili su iz stranke Mila Đukanovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladja

pre 3 godine

Milo, poješće te šiptari i balije, a ne Srbi.

Komandant 1001

pre 3 godine

Kako može Milo da ne "potone od sramote". Imali većeg konvertita od Milo Đukanovića. Imali većeg izdajnika koji pljuje po grobu đeda i oca svoga, koji "gazi" najvećeg sina C.Gore, pesnika, državnika, Vladike, filosofa, Petra Njegoša ?! Vi kojima je Milo ponudio čašu vode , rekavši da je to whiskey a vi se ponapili, mora da se otreznite kad-tad !

DEDA RAKA

pre 3 godine

Uzmi Milo ogledajo -pogleaj se malo. Od obraza osta djon, od čovjeka posta ......... ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija