• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2021

16:38

BAKIRE, JE L` TO PRETIŠ NA RAMAZAN? Izetbegović: Neću reći da neće biti rata! Pre bih umro nego da genocidaši vladaju BiH!

Balkan

BAKIRE, JE L` TO PRETIŠ NA RAMAZAN? Izetbegović: Neću reći da neće biti rata! Pre bih umro nego da genocidaši vladaju BiH!

Podeli vest

Lider bošnjačke SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da bi radije umro nego da, kako je naveo, "genocidaši" zavladaju delom BiH

Izetbegović je u intervjuu za sarajevski kanal O, koji najavljuje portal sarajevskog Oslobođenja, rekao da je spreman da povede ljude ako do ratnih sukoba dođe.

- Apsolutno. Radije bih danas umro nego dopustio da genocidaši zavladaju delom Bosne i Hercegovine. Definitivno. To vam govorim danas, za ramazan. Dakle, nema govora da će to napraviti. Mogu početi, ali neće znati kako će to završiti - rekao je Izetegović za intervju koji je najavljen za danas popodne.

Ne može, kazao je, reći da neće biti rata jer ne želi da napravi istu grešku kao što je to učinio njegov otac.

- Mome ocu su prebacivali kada je kazao ''mirno spavajte, neće biti rata''. Onda je bilo rata. Ja to izgovoriti neću. Jer ne zavisi to ni samo od Alije ni od Bakira - rekao je Izetbegović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mito

pre 3 godine

Da nije Ramazan, rekao bih Bakru, šta je k......a i ono što je karakterna osobina, a ne ženski polni organ

Miroslav

pre 3 godine

Pa federacijom vladaju "genocidaši" ako nisi znao to su bivši mudžahedini koji su hteli da istrebe Srbe sa vekovnih ognjišta! Al i ti si manje više Srbin samo teško ti da priznaš:)

dada

pre 3 godine

tvoj babo i ti ste izvrsili i vrsite genocid muslimana a HRISCANE NECETE VISE NIKADA..BAGRO SVJETSKA

Sumadinac

pre 3 godine

Bakire samo kreni čekamo budi siguran ovog puta ti ni EU a kamoli Amerika pomoći a nece ni Turci pa ćemo videti kuda dalje.

Sejad

pre 3 godine

Ovom Bakiru je hitno potreban psyhiater. Oprostite mu jer nezna sta govori.

NEKO IZ MASE

pre 3 godine

бакире не само да си луђи од свог оца, него си и већа битанга. Па зар федерацијом бх не владају геноцидаши?

Milan

pre 3 godine

Pa onda bolje umri danas nego sto huskas ljude na rat

petar

pre 3 godine

Ovaj je defonitivno, budala. Da li stvarno misli da će neko umesto njega da šalje decu u rat? Da li misli da će to Erdogan, možda? Turcima je ionako dosta ratovanja po okolnim zemljama, tako da ne računa na tu kartu.SERONA ZAMISLIO DA JE NEKO MNOGO BITAN U BOSNI PA SAMO SIKĆE.

Baki

pre 3 godine

Kako ga nije sramota na ramazan laže . Gde će mu duša u pakao zna se . Prvi će pobeći glavom bez obzira .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17