• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

09.05.2021

22:07

KATASTROFA ZA MILA I DPS, PRVI REZULTATI IZBORA U HERCEG NOVOM! Đukanoviću poslata jasna poruka, VREME JE...

Balkan

KATASTROFA ZA MILA I DPS, PRVI REZULTATI IZBORA U HERCEG NOVOM! Đukanoviću poslata jasna poruka, VREME JE...

Podeli vest

Prema prvim nezvaničnkm rezultatima koji su pristigli sa četiri biračka mesta, DPS ubedljivo gubi u Herceg Novom

Na osnovu 75 odsto obrađenih podataka koalicija „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi", osvojila je 27,44 odsto glasova ili 10 mandata.

DPS-SD osvojio je 21,4 (8 mandata), Za budućnost Herceg Novog 19,5 (7 mandata), Novska lista 19,2 (7 mandata), URA 7,8 (2 mandata) i Prava 4,4 (1 mandat), saopšteno je u Demokratskoj Crnoj Gori.

Pravo glasa je imalo ima 25.590 birača.

To je gotovo ista izlaznost kao na izborima prije četiri godina kada je do 20 časova izlaznost iznosila je 66,95 odsto ili 16.689 birača.

Tako je na biračkom mestu Podi 2, gde je DPS tradicionalno dobro stajao, danas su osvojili 74 glasa, dok su ostali akteri izborne trke uzeli preko 350 glasova.

I na ostala tri biračka mesta, DPS je loše prošao, a dobar rezultat na svim tim mestima osvojila je Novska lista.

Dobar rezultat na tim biračkim mestima ostvarile su koalicije oko DF-a i oko Demokrata.

FARSA ZVANA "DRŽAVNI UDAR" NEĆE ZAVRŠITI TEK TAKO, Mandić: Nećemo se smiriti dok ne bude odgovarao svako ko je učestvovao u zaveri!

Na 76 odsto obrađanih glasova, prema projekciji koalicije "Ni lijevo, ni desno - pravac Novi" ova lista je osvojila nešto više od 28 posto glasova, dok je koalicija "Evropski tim za Herceg Novi" osvojio 21 odsto, "Za budućnost Herceg Novog" - 19 odsto, Novska lista 19 , URA - 7 odsto i Prava - 4 odsto.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Pa bre ne laži više majmune, piši o Zadruzi ili Anastaziji... DF kopile SNS-a je ispušilo KURČINU I vi ćete u Beogradu a potom i u Srbiji. A onda... BUKAGIJE NA ROBIJI

Pera

pre 2 godine

U crnoj gori nema promene jevrein tito2soros po jevrejskoj lukavoj taktici dovede nekog na vlast i odmah isti tito2 oformi opoziciju i tako upravlja i stalno je na vlasti pa je tako i sa crnom gorom milo je mason kao i krivokapić a tajna gl9balna jevrejska vojska su m a s o n i baš kao jevrejska šifra" tito posle tita" posle vlasti ista vlast u novoj zvaničnoj formi tako je i broz tito jevrein iz mađarske za naslednika ostavio tita2sorosa takođe jevrein iz mađarske pa se može zaključiti posle mila milo(krivokapić)!

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59