• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

22.06.2021

23:15

DODIK NE PRAŠTA! CRNOGORSKI POSLANICI KOJI SU GLASALI ZA REZOLUCIJU O SREBRENICI NISU DOBRODOŠLI U SRPSKU! Šta reći, svakom prema...

Fotoilustracija/Reuters

Balkan

DODIK NE PRAŠTA! CRNOGORSKI POSLANICI KOJI SU GLASALI ZA REZOLUCIJU O SREBRENICI NISU DOBRODOŠLI U SRPSKU! Šta reći, svakom prema...

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručuje da svi poslanici u Skupštini Crne Gore koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u Republiku Srpsku jer ta njihova odluka, kako je naveo, predstavlja direktan udar na Srpsku i srpski narod

Ovim činom donošenja pomenute Rezolucije crnogorska Skupština se pretvorila u antisrpsko političko pozorište, ocenio je Dodik u izjavi za Srnu.

Dodik je upitao kakve veze ima Crna Gora sa tragičnim dešavanjima u BiH i kakav je motiv za donošenje takvog jednog akta koji je donesen bezočno i bez argumenata, bez obzira da li je reč o njihovom ličnom stavu ili je u pitanju ispunjavanje interesa antisrpskih stranih nalogodavaca.

SRBIJO, SAMO LAGANO! ZA ZAPAD PROMENA GRANICA NA BALKANU NIJE TABU TEMA, Lesovi stavovi su potvrda da se nešto krupno iza brda valja!

- Postavlja se i pitanje zašto opozicija iz Republike Srpske sada sve vreme ćuti, a otvoreno su se hvalili dobrim odnosima sa Aleksom Bečićem, Dritanom Abazovićem i još nekima. I kad su već u tako dobrim odnosima zašto se nisu izborili da spreče usvajanje ove sramne antisrpske Rezolucije - rekao je Dodik, prenosi RTRS.

SRBIJA ĆE I NJU IMATI, KUBANSKA VAKCINA ABDALA IMA NEVEROVATNU EFIKASNOST! Zapad u šoku, Havana napravila bolje, efikasnije i jeftinije cepivo protiv korone!

Podsetimo, Skupština Crne Gore izglasaka je 17. juna Rezoluciju o zabrani negiranja navodnog genocida u Srebrenici. Za usvajanje Rezolucije glasalo je 55 poslanika, protiv je bilo 19, a uzdržano sedam.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Oradea

pre 2 godine

A kako ti to Mile lopovcino I gnjido ratnoprofiterska zelis I kao mozes da zabranis ulaz nekome? Kako Mile pobogu. Pojasni odakle ti svi ti silni milioni?

spasko

pre 2 godine

kada su Slovenija i Hrvatska vrsile paramilitarnu teroristicku i nacisticku agresiju na Jugoslaviju i Srbiju , tada je svercerski kriminalni kartel centar za naftu , oruzje , viski i cigare bio u Sarajevu u BiH , a naftu , oruzje , viski i cigare su nabavljali sa americkih CIA brodova koji su bili u hrvatskim lukama , po americkom planu pomocu sverca nafte, viskija, oruzja i cigara su se financirale teroristicke i nacisticke formacije za agresiju na Jugposlaviju . Vec 1991.godine Hrvatske ustase uz ppomoc carsijskih kriminalaca su vrbovale i skupljale mlade muslimane po sarajevskim klubovima da idu u nacisticku hrvatsku na vojni trening i pripreme za teroristicki napad na Jugoslaviju . Vodeci kriminalci i sverceri nafte , oruzja, viskija i cigara koji su imali svoje ljude rasprostranjene i stvarali svoje privatne vojne kartele su bili Naser Oric , Arkan , Milo Djukanovic , oni su uz americku podrsku koristili rat u privatne svrhe i raspirivali konflikte i situacije da bi privatno profitirali a istovremeno razbijali nezavisnost i ekonomiju radnicke klase i tako omogucili sebi policijsku i vojnu kriminalonu vlast i omogucili zapadni kolonijalni povratak imperijalnog rimskosolomonskog okrunjenog jezuitsko britanskog agenta Kuracdjordjewitza koji bi im garantovao opstanak i politicku poziciju njihovih kriminalnih kartela , tako je NATO uz pomoc kriminalaca tj. laznih patriota stvarao kriminalne drzave kojima vlada svercerska i narko mafija . Jedna od tih kriminalnih tvorevina je i Crna Gora koja se sve vremena predstavljala lazno kao pro srpski patriotska a ustvari je sve vreme iznutra radila protiv srpskog naroda , smestajuci sto materijala vise da bi mogla srusiti radnicku Jugoslaviju i srpsku drzavu Srbiju i tako bi americko-britanski sponzorisani kriminalni kartel preuzeo kontrolu nad celom Jugoslavijom i naravno radnicka klasa bi bila pljackana i sve ono sto je bilo u vlasnistvu radnicke klase bi bilo jeftinoi rasporodato rimskosolomonskim kolonijalistima i NATO okupatorima .

SRBI U PROBLEMU?! KRIVOKAPIĆ, BEČIĆ I ABAZOVIĆ UDARILI ŽESTOKU KONTRU FRONTU, PROTIV SU IZBORA I RUŠENJA VLADE CG! Đukanović je samo ovo čekao, bez njega sada nema skupštinske većine!
Balkan

SRBI U PROBLEMU?! KRIVOKAPIĆ, BEČIĆ I ABAZOVIĆ UDARILI ŽESTOKU KONTRU FRONTU, PROTIV SU IZBORA I RUŠENJA VLADE CG! Đukanović je samo ovo čekao, bez njega sada nema skupštinske većine!

Mi smo protiv rušenja ove Vlade i održavanja novih parlamentarnih izbora jer je Crnoj Gori potrebna stabilnost uz neodložno sprovođenje korjnitih reformi, navodi se u saopštenju koje su potpisali predsednik Vlade Zdravko Krivokapić, potpredsednik Vlade Dritan Abazović i predsednik Skupštine Aleksa Bečić

22.06.2021

19:46

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija