• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

24.06.2021

21:03

MILO OPET IZVISIO, OČEKIVAO JE RASPAD VLADAJUĆE KOALICIJE, KAD ONO ĆORAK! Srbi u CG su ovo čekali, dil nije nešto spec, ali obećava!

Balkan

MILO OPET IZVISIO, OČEKIVAO JE RASPAD VLADAJUĆE KOALICIJE, KAD ONO ĆORAK! Srbi u CG su ovo čekali, dil nije nešto spec, ali obećava!

Podeli vest

U Skupštini Crne Gore večeras je završen sastanak lidera parlamentarne većine, a lider SNP-a Vladimir Joković rekao je da preovladava želja svih predstavnika parlamentarne većine da se dođe do dogovora o budućnosti Vlade.

- Imam osećaj da je moguće postići dogovor kako bi ova parlamentarna većina mogla da funkcioniše - rekao je Joković, koji veruje da će konačan dogovor biti postignut na sastanku sledeće nedelje.

On je naveo da je tokom sastanka preovladalo mišljenje da je ovakvo stanje neodrživo, prenosi RTCG.

Prema njegovim rečima, čuli su se različiti predlozi, od toga da se ide na izbore do toga da se mora razgovarati.

Joković je kazao da je sastanak parlametarne većine protekao u tolerantnoj i otvorenoj atmosferi, sa željom da se svi problemu između većine i vlade prevaziđu.

- Nije bilo nikakvih tenzija, što je krajnje ohrabrujuće - ocenio je Joković.

 

(VIDEO) BRUTALNA DEMONSTARCIJA SILE! MOSKVA OBJAVILA SNIMAK DEJSTVA SUHOJA IZNAD BRITANSKOG RAZARAČA HMS DEFENDER U CRNOM MORU!


On je rekao da je bilo "radikalnih i manje radikalnih zahteva", ali da je želja svih da se dođe do kompromisnog rešenja.

Lider DEMOS-a Miodrag Lekić ocenio je da je jedan od uzroka trenutne krize to što se parlamentarna većina nije sastajala, što je nazvao "velikom greškom".

On kaže da se na sastanku težilo da se dođe "do mogućeg kompromisa i sinteteze" i dodao da su bez povišenih tonova uspeli da ukažu na razlike.

- Dogovorili smo se i da u varijanti promena, te promene budu na bazi pravila i na bazi dogovora. Nije se imalo razloga za veliki optimizam imajući u vidu stepen napetosti, ali ja sumiram da je sastanak bio uspešan i da je približio stavove - naveo je Lekić.

Lider Prave Marko Milačih ocenio je da je dobro što su se sastali i dodao da je predlagao da se održi sastanak sa premijerom Zdravkom Krivokapićem.

ALBANCI, MOŽETE VI DA PRIČATE SA KIM HOĆETE, ALI VAŠA ADRESA JE BEOGRAD! Pazi, molim te, Kurtiju se žalili na Srbiju! ŠTA REĆI?!

Milačić je kazao da se na sastanku čula i ideja o održavanju izbora do kraja godine i naglasio da se on tome protivi.

Sastanku su prisustvovali Andrija Mandić (Nova), Milan Knežević (DNP), Nebojša Medojević (PzP), Miodrag Lekić (Demos), Boris Bogdanović (Demokrate), Vladimir Joković (SNP), Marko Milačić (Prava Crna Gora), Maksim Vučinić (Radnička partija), Miloš Konatar (URA), Srđan Pavićević (Civis), Danilo Jokić i Dušan Slijepčević (Ujedinjena Crna Gora).

Sastanak su organizovali lideri Demosa i SNP-a, Miodrag Lekić i Vladimir Joković, preneli su podgorički mediji.

Premijer Zdravko Krivokapić nije bio pozvan na sastanak.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jadranko

pre 3 godine

Hm..da li verovati!!???????? Posle svega sto je odigrao Krivokapic!?..Mnogo mi izgleda partija DF -sumljiva..ili je totalno nezrela ili nerazume da je pobedila na izborima a u opozicije deluje jer Krivokapic nepostuje njihovu snagu i velicinu..i DF se ponasa kao za vreme Mile-opozicija ili vladajuca vecina-DF je BUKVALNO NIKO I NISTA U PARLAMENTU I VLADI. Mislim da Milo fantasticno igra igru sa Krivokapicem i Dritanom..negde im kapa kesovina..negde debelo uzimaju lovu i odlazu najbitniju stvar A..TO JE: POKAZATI KO JE MILO DJUKANOVIC,BRANO MICUNOVIC I PRIVATNA STRANKA OD MILE!! DF je mozda uigrani deo kao glavni glumac nase price za narod..malo mi sve mirise na namestaljku!!

Jadranko

pre 3 godine

Samo se nadam da nijedan srbski gradjanin,nijedan Srbin nece iskazati zelju da pogura Krivokapica i DRTANIJU(MOZE I BRITANIJU-isto nekako dodje) od Mile Djukanovica. Mozemo mi njih da volimo i 2%..ali braco SRBI PA ONI NAS NEZELE i nevole ni taj 2% ..ONI ZELE ALBANSKE TURISTE PUNI KESA OD DILOVANJA DROGE PO BRITANIJI-mislim Londonu!..Manchester city ili Leends-ti radnicki gradovi po Britaniji!-nemislim na London DC-tu su samo prevaranti koji su legalizovali krvave ruke i pune dzepove od droge,belog roblja i oruzja po svetu-ONI SE KULTURNO ROKAJU VISKIJIMA I MALO KOKE! Jadan narod,bolje da dodju na privremeni u Srbiju da im tece radni staz u Srbiju pa vikendom avionom za 100 evrica u C.Goru! Jer nema od Crne Gore nista jedino ako mi ponovo neispadnemo naivne budale pa zalimo nasu bracu koja nas mrze kao da smo im mi ubijali decu 1941-1944 a ne albanski fasisti i wermaht germani!

Aco

pre 3 godine

Dok narod sve teze zivi oni se bore za fotelje.Dosadili ste vise sa svojim lopovlucima.

sledeća vest

Vesti

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"
Društvo

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"

Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor. Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor.

18.09.2024

15:08

TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)
Live TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koji je najproruskiji političar na Balkanu, mora da snosi posledice za svoje proruske stavove, tvrdi albanski portal "Insajderi". Oni tvrde da britanska služba MI6 planira da njega smeni. Ove navode za Informer su u "Info jutru" komentarisali penzionisani pukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan, profesor dr Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

18.09.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija