• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

28.06.2021

21:59

KRIVOKAPIĆU, SAD POKAŽI KO SI I ŠTA SI! ŠIPTARI UHAPSILI CRNOGORCA JER JE BRANIO NAPADNUTU MONAHINJU, Front traži od Vlade CG reakciju, u suprotnon biće...

Balkan

KRIVOKAPIĆU, SAD POKAŽI KO SI I ŠTA SI! ŠIPTARI UHAPSILI CRNOGORCA JER JE BRANIO NAPADNUTU MONAHINJU, Front traži od Vlade CG reakciju, u suprotnon biće...

Podeli vest

Članica vladajuće crnogorske koalicije Demokratski front (DF) zatražila je od Vlade Crne Gore da od svojih "partnera sa Kosova" zahteva hitno puštanje na slobodu Rista Jovanovića, koji je uhapšen na Gazimestanu

- Jovanović je na Gazimestanu štitio monahinju koja je bila izložena maltretiranju od strane ovih razbojnika. Ukoliko Vlada Crne Gore prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici - saopšteno je iz DF-a.

I ovaj događaj, dodaju u DF-u, govori da "smo bili i te kako u pravu kada smo se još 2008. godine borili da se ni po koju cenu ne sme priznati ova lažna država", prenosi CdM.

- Tada je vlast DPS zabila nož u leđa Srbiji i srpskom narodu i ohrabrila albanske ekstremiste da nastave s terorom nad našim narodom. Isto tako se danas ponašaju i Krivokapić i Bečić, koji koriste svaku priliku za saradnju i čestitke osobama koje predvode taj progon Srba na KiM - zaključuju u DF-u.

LAVROV BRUTALAN KAO NIKAD! ŠTO VAŽI ZA KOSOVO I METOHIJU - NE VAŽI ZA KRIM: Tvrdoglavost sa kojom Zapad uvodi svoja "pravila" zadivljuje!

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić zatražio je danas od prištinskih vlasti da saopšte da li su i zašto uhasili državljanina Crne Gore, i da, ukoliko nije počinilac krivičnog dela odmah bude pušten na slobodu.

DA SE ZNA! SRBIJA NEĆE U EU, AKO JE UCENE IZBOROM RUSIJA ILI BRISEL! Beograd je primio udar Zapada i dao Moskvi vreme da se sredi, sada joj Rusija vraća brutalnom podrškom!

Mediji su ranije preneli da je na Gazimestanu priveden mladić iz Podgorice jer je prigovorio pošto su specijalne policijske snage tzv. Kosova zatražile od jedne monahinje da otvori torbu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 2 godine

Krivokapić je pokazao ko je i šta je. Šta će sad, da grdi Šiptare, pa će sve biti ok?

Miro

pre 2 godine

Vec se dokazao i pokazao. Nikada mu to Srbi zaboraviti nece.

Saradnici

pre 2 godine

Sad će učitelj i vrli saradnik i idol Zdravka Krivokapića, don Milo da preko mafijaško krijumčarskih veza da oslobodi zarobljenog. Jedan poziv Haradinaju i stvar je rešena!

milankukic

pre 2 godine

ja samo mogu da izjavim da su Krivokapic ,a i Milo sramota ne pravoslavlja vec celokupne civilizacije

Radovan

pre 2 godine

Ne znam šta vi još hoćete od Krivokapića? Pa lepo je napisao na twiteru da se čovek pusti.

MIHAIL

pre 2 godine

Krivokapic je UVELIKO pokazao da je izdajnicka loza .Ono sto bode oci u Vasim tekstovima to je crni jadni dodik.Njega pokusavate velicati kao "VELIKOSRBINA", zaboravljajuci da Vama smeta sto je Djilas pokrao 600 miliona eura , a ne postujete to sto srbima u RS smeta sto je Dodik pokrao 3 milijarde KM a najgore sto je:prodao Jasenovacku gradju, predao Vojsku, preneo nadleznosti, privatizovao drzavne institucije Unistio srpsku naciju pristajuci na clanstvo u NATO . Dodik ne pobedjuje na izborima nego krade izbore .Zabrinjavajuce je da i mi koji postujemo Vucica pocinjemo da pravimo otklon od njega zato sto voda dodika kao pudlicu Nije on predsednik RS-a nego njegova Zeljka, Nije on predsednik Vlade nego njegov drvoseca Sta on predstavlja Vucicu , Molim da preko Vasih intelektualnih glasnika :Vucicevica, Krstica, Milomira Marica objasnite nama manjim srbima .Dobro bi bilo da Maric dovede Pandurevica velikog izdajnika srpske nacije blato od oficira da ga predstavlja kao junaka.

PANTELIJA

pre 2 godine

А јел` ви мислите да је наш народ био луд када је појединцима "додељивао" презимена?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija