• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

21.07.2021

11:14

MILJENICA SEBIJE I BAKIRA IMA ČAK 8 KUĆA! Bisera lobira za ćerku u UN, sina je uhlebila u Kataru, sve je to dok se sirotom narodu prodaje kao veliki borac za jedinstvo muslimana...

Fudbal

MILJENICA SEBIJE I BAKIRA IMA ČAK 8 KUĆA! Bisera lobira za ćerku u UN, sina je uhlebila u Kataru, sve je to dok se sirotom narodu prodaje kao veliki borac za jedinstvo muslimana...

Podeli vest

Panislamista, žena od poverenja porodice Alije Izetbegovića, veza sa organizacijom "Muslimanska braća". Veruje da će se svi muslimani ujediniti u jednu - muslimansku državu što je i navedeno u "Islamskoj deklaraciji" Izetbegovića, a smatra da je RS genocidna tvorevina

Ovako se ukratko može opisati ministarka spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković, koja ka Srbiji skoro svakodnevno šalje otrovne strelice, a čak je negativno reagovala i na donaciju vakcina iz Srbije BiH, rekavši da su neispitane. Početkom nedelje komentarisala je izjavu ministra policije Aleksandra Vulina o potrebi mirnog ujedinjenja Srba, istakavši da je to udar na BiH i namera da se ona komada.

Kao ambasador u Kataru svojevremeno se susrela sa duhovnim vođom Muslimanske braće Jusufom al Karadavijem, koji je pobegao iz Egipta, ušao u sukob sa režimima zalivskih zemalja, za kojim je bila raspisana međunarodna poternica i koji se nalazi na crnim listama zapadnih država.

Za vreme svog mandata u misiji Bosne i Hercegovine pri OEBS-u postala je poznata po pokušajima da ovoj međunarodnoj organizaciji preporuči da angažuju njenu ćerku Sermu Turković Hrle kao spoljnog saradnika, što joj nije pošlo za rukom. Kako tvrde izvori "Novosti", ministarka već mesecima lobira u SAD da član Kancelarije za borbu protiv terorizma pri UN iz BiH bude baš njena ćerka. Turkovićeva ovo radi samovoljno, bez dozvole Predsedništva BiH.

Njen sin, Ali Turković, radio je kao službenik Obaveštajno-sigurnosne agencije u Ambasadi BiH u Kataru, gde je Bisera bila ambasadorka. Rekla je da to nije nepotizam, već da je on obrazovan i kvalitetan čovek.

Nezvanično se pominjalo da je bila kandidat BiH za ambasadorku pri NATO, ali da nije prošla bezbednosne provere, baš zbog njenih veza sa islamistima. Njena poznanstva dovode se u vezu sa imovinskom kartom ministarke. Ima dve kuće u Sarajevu, dve u Fojnici, jednu u Stocu, dva apartmana u Hrvatskoj i jedan u Australiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Romi

pre 2 godine

Nazalost moze se konstatovati da je mracna buducnost BiH,pored vec dosadasnjih radikalnih islamista Bakira ,Dzaferovica ..sada je stigla i ova mis Pegi.

janko

pre 2 godine

Bakir uzima mesecno oko 500.000 km od izdavanja lokala po Sarajevu,Tuzli i..? Posetite ANS DRIVE firmu u Sarajevu ona je ustvari u vlasnistvu Bakira Izerbegovica,ubedite arh.Seada Golesa neka progovori ili ako vec glumi istinskog,velikog muslimana neka se zakune u Kuran i Hadziluk sta je sve uradio za Bakira... SVI TO ZNAJU I SVI SU UPOZNATI KAKO BAKIR REKETIRA PO VELIKIM PROJEKTILA..upitajte zasto se vlasnik velikog objekta AL SAIDI KRAJ HOLIDEJ INA MUCIO I MUCI ZADNJIH 14 GODINA..upitajte Seada Golesa..gradjevinska mafija koja se krije iz islamske vere i poseta mEKI ILI VELIKIM ISLAMSKIM DRZAVAMA I GLUME PATRIOTE!!!!!!!!!! A ziveo je 32 Djure Salaja nije imao ni za gorivo!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija