• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2021

13:24

BISERKO TRAŽI DA SE ODMAH UDARI I NA SRBIJU! Sledeći korak je nametnuti Vučiću i Srbiji da moraju Srbe da žigošu kao genonocidaše!

Balkan

BISERKO TRAŽI DA SE ODMAH UDARI I NA SRBIJU! Sledeći korak je nametnuti Vučiću i Srbiji da moraju Srbe da žigošu kao genonocidaše!

Podeli vest

Ono sto je zapocela Marinika u Beogradu, sprovela vlada u Crnoj Gori, na cemu Kurti insistira, a to je da smo vekovima genocidni, dobija epilog u BiH, tako sto počinje lov na Srbe!

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonja Biserko u svom komentaru odluke odlazećeg visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Valentina Incka o zabrani negiranja genocida i ratnih zločina kaže da pozdravlja odluku koja je donesena, iako je to trebalo da se dogodi i ranije

"To je došlo sa zakašnjenjem, ali bolje ikad nego nikad s obzirom na meru do koje je otišlo negiranje genocida i svega onog što se dešavalo u BiH od strane Republike Srpske, ali i Srbije. Sledeći korak je nametnuti u Srbiji takvu zabranu zato što je to jedini način da ceo region počne na objektivan način da sagledava šta se dešavalo 90-ih godina", rekla je za N1 Sonja Biserko.

Podsetila je da su svojevremeno Republika Srpska i Milorad Dodik priznali genocid u Srebrenici te da su o tome napravili i izveštaj, kojeg su se naknadno odrekli s argumentom da su bili pod pritiskom međunarodne zajednice.

"Međutim, i sad će biti pod pritiskom međunarodne zajednice da to ponovo prihvate. A to je jedini način da se otvori neka perspektiva u BiH"”, komentirala je Biserko.

Zaključila je da predsednik SNSD-a Milorad Dodik svakodnevno radikalizuje svoju političku poziciju.

A, da genocida u Srebrenici nije bilo dokazala je i Nezavisna međunarodna komisija na čelu sa Gideonom Grajfom, čije ćemo izveštaj u celosti objaviti u štampanom izdanju Informera u ponedeljak 26. jula. Više informacija o tome OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 2 godine

Gospodjo Biserko, hoces li ti da platis svu odstetu sto su preziveli Srbi u B i H??? Sta je sa Srpskim zrtvama etnickim ciscenjem iz svih gradova sa vecinom muslimanskog stanovnistva paljenje kuca, pljackanje imovine i ubijanje Srpski civila, dece, staraca i nemocni, silovanja zena. Jer ja sam iz Bosne i znam sta se desavalo tamo i u gradu gde sam rodjen. Danas ne mozes skoro da nadjes Srbina da zivi u tom gradu i dalje kuca koje jos stoje onako u rusevinama zapaljene. Ti si izrod ako su Srpkinja takve kao ti treba samo proterati za tu Bosnu, Hrvatsku gde mrze Srbe. Nisu Srbi pravili genocide ratne zlocine jes kao i ostali narodi B i H. Jedino nad Srbima se desio genocid u Hrvatskoj a u Bosni od strane raznih ustaskih muslimanki formacija u drugom svetskom ratu mnogi veliki zlozini su pocinjeni. Sreca sto u Bosni uvek je zivelo dosta Srpskoga stanovnistva pa oni nisu mogli napraviti neki genocid ali sigurno bih napravili da je situacija bila ista kao u NDH.

Baća

pre 2 godine

Pored Kandićeve, i ovo zlo najuriti iz Srbije!

bubasvaba

pre 2 godine

Stce jadna baba kad je nedo....na a sad nece niko da pogleda ovakvog gabora kome da se di..e ???????

Dragi

pre 2 godine

Podržavam rušenje države i predsednika te države u kojoj politički djeluju Nataša Kandić i Sonja Biserko i još ih štiti policija te iste države. Ta država je osuđena na propast.

Rade

pre 2 godine

Neka uhapsi i osudi gospodina Gideona Grajfa odmah za to.On to osporava.Ali malo morgen.Nek nazove njega telefonom i saopšti uhićen si zbog istine.

sara

pre 2 godine

Zle žene Biserko i Kandić, koje su prodale svoju dušu đavolu, poješće ih mržnja!!!!.

Milan

pre 2 godine

Даће Бог да вас рак изједе, тебе и Кандићку.

Nena

pre 2 godine

Kad su Srbi već genocidni, onda treba Biserko i njoj slične ili proterati iz Srbije ili strpati u zatvor. Kad smo loši da budemo loši do kraja.

Bane

pre 2 godine

E, Srbijo, ulizivačka, propala državo, stidi se svojih predaka!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija