BOLESNO! HRVATI JEDINI NAROD KOJI SLAVI GENOCID I ETNIČKO ČIŠĆENJE! U Kninu danas svečano obeležavanje 26 godina od zločinačke Oluje!

Tanjug

08:32 Balkan 65

informer.rs/Tanjug | 05. 08. 2021.

BOLESNO! HRVATI JEDINI NAROD KOJI SLAVI GENOCID I ETNIČKO ČIŠĆENJE! U Kninu danas "svečano" obeležavanje 26 godina od zločinačke "Oluje"!

U Kninu će danas biti održana centralna svečanost povodom 26. godišnjica vojno-policijske operacije "Oluja", koja se u toj zemlji slavi kao Dan pobede i domovinske zahvalnosti i kao Dan hrvatskih branitelja


Centralna svečanost povodom dvodnevnog obeležavanja "Oluje" biće održana na stadionu fudbalskog kluba "Dinara" u Kninu.


Najavljeno je i učešće predsednika vlade Andreja Plenkovića i nekih članova vlade, ali na toj manifestaciji ove godine neće biti predstavnika srpske nacionalne manjine, pošto potpredsednik hrvatske vlade iz Samostalne demokratske srpske stranke Boris Milošević ne ide u Knin.

Zbog epidemioloških mera, manifestacija će biti nešto drugačija nego prethodnih godina, a jedna od izmena je i da se centralna svečanost prebacuje sa centralnog gradskog trga u Kninu na stadion "Dinare".

Hrvatski predsednik Zoran Milanović odlikovao je sinoć na prijemu priređenom na kninskoj tvrđavi penzionisane generale nekadašnjeg Hrvatskog veća odbrane i Vojnu policiju HVO-a koji su delovali u BiH tokom rata. U Srbiji se povodom godišnjice "Oluje" svake godine održava Dan sećanja na žrtve i prognane Srbe. Centralna svečanost ove godine održana je u zemunskom naselju Busije, u kojem uglavnom žive izbeglice iz Hrvatske.

U vojno-policijskoj akciji "Oluja" koja je počela 4. avgusta 1995. godine napadom na tadašnju Republiku Srpsku Krajinu ubijeno je skoro 2.000 Srba, a 220.000 ih je proterano.

Portugalski general major Karloš Branko, koji je od 1994. do 1996. godine bio zamenik šefa misije vojnih posmatrača UN za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu izjavio je da brutalno etničko čišćenje u akciji "Oluja" jeste bilo genocid za koji veliku odgovornost snose i Ujedinjene nacije, Evropska unija i NATO pakt! Branko naglašava da niko u svetu ne može da kaže da nije znao šta se dešavalo u Hrvatskoj, a da je strašno to što ništa nije urađeno da se zaustavi progon nevinog srpskog stanovništva.samopostovanje

05.08.2021. 09:22

oluja se u hrvatskoj desava svaki dan...naravno da nije tolikih razmjera kao 95 jer ima jako malo srba...ali svakodnevna su maltretiranja,vredjanja,protjerivanja,oduzimanja imovine,skoro nikom nije vracena imovina oduzeta 95...cak su i poceli prekopavati grobove,rusiti spomenike i spaljivati kosti na smetlistima


Vera

05.08.2021. 11:34

@samopostovanje - Srbe su SPC i njeni četnici lagali, tako da su istinu samo izokrenuli i 1000puta ponavljali, da bi postala njihova srpska istina. Srbi su odvojeni i popravoslavljeni Hrvati sa Savom i Vizantijom, koje je Bog brzo kaznio, tako šta je Srbe poslao u ropstvo veće od Biblijskog naroda, a tu Vizantiju očistio od krivoslavlja i predao je muslimanima i sada je predivna Turska? Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću dići crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati...a to znači da pravoslavlje nije Njegova crkva i.


Ateista

05.08.2021. 11:37

@samopostovanje - Kako to da su turci 500g u pohode išli preko Beograda za Evropu i pokorili baš sve za to otcepljene pravoslavne zemlje na Jugu Evrope a nikada nisu mogli preko Zagreba ma ni da dodju do njega da pokore te male i prve katolike hrvate pa da skrate za Sloveniju pa za Italiju da tu njihovu "čizmu" lepo odseku od Evrope i pregaze je do Rima i Pape šta im je i bila namera a preko “vatikanskih psa čuvara” hrvata nisu mogli kao ni niko pre njih a srbe jašili i držali u ropstvo veće i od Biblijskog naroda a eto hrvati kažu da ih Gospa od Osmanlija sapasala u Sinju a od komunista u Međugorju a Branitelje 90ih krunica a?


Velika Nebeska

05.08.2021. 11:44

@samopostovanje - Zna se kako su stvoreni, srpski mitovi i svo zlo!? Srpsku Pravoslavnu Crkvu je priznala Vizantija oko 200g posle raskola crkve, 1219g samo 2g posle krunisanja, prvog srpskog kralja Stefana od strane rimskog Pape. Bitka na Kosovom polju je bila 1389g gde je ubijeno toliko Srba da postoje, zapisi kako godinama posle u nekim srpskim selima i manjim gradovima, nije bilo plača deteta a posle u ropstvu, deca se radila sa komšijama, hrvatima i madjarima koje nisu pokorili i porobili i tako da je po zakonu ,srpkinja, posle udaje, morala prvu noć, pod turčina(bega ili pašu ili njegove sluge), posle bi je vratili mužu a na kraju bi i svoju i tuđu decu odveli u Tursku da budu Janjičari. A da SPC posle te bitke i takvog stradavanja, umiri svoj narod za duše tih poginulih Srba je izmislila, svetu Nebesku Srbiju za koju je rekla narodu da je to jedan poseban deo raja, kojeg je Bog dao za te ubijene Srbe u toj bitki i za ceo srpski narod, koji gine za svoju svetu zemlju i Pravoslavlje. Eto nešto takvo imaju danas i dzihadisti sa 72devica. Nakon 500g turskog ropstva i odlaska Osmanlija da bi SPC iz njega, digla narod, izmislila je i ideju Velike srbije za ceo srpski narod u jednoj, zajedničkoj državi i počela je da ga samoveliča da je veliki i nebeski i najstariji od Adama i Eve da ga huška na ratove i mržnju i zlo sa lažima i obmanana da stvarno, na kraju, samo laž, srbina spasava?


Hrvoje Stanić

05.08.2021. 14:00

@Velika Nebeska - SPC postoji od 1922. godine, odnosno tada je dobila tomos. Nikakav raniji tomos ne postoji. Za neupućene, tomos je akt kojim se priznaje autokefalnost neke pravoslavne crkve. Sve što ste napisali je obična laž.


HPC

27.08.2021. 07:15

@Velika Nebeska - Znate li to(dok neki govore o pokatoličavanju) da je Ante Pavelić u NDH stvorio HPC(Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu) da svi Srbi koji žele da žive u miru imaju svoju Crkvu koja neće služiti Beogradu i slušati njihova huškanja(posle je ubijao NE SVE nego samo one Srbe koji su bili protiv NDH)? Ali to je bilo uzalud jer je SPC napisala Valerijanov Memorandum SPC 1941g gde je počela ludački da širi mržnju i huška Srbe protiv Hrvata. Pa ista stvar se ponovila i sa Memorandumom SANU 1986g gade je najavljena Velika Srbija a onda je isto tako i Tuđman pozvao krajiške Srbe 90g da ne ruše balvane i pokreću rat nego da u njoj žive u miru pa opet i posle Oluje 95g da ne odlaze u kolonama nego da ostanu i žive u miru? Ali to je nešto šta Srbi naprosto NE MOGU i to sve zbog SPC i njenih četnika i vojvoda koji im to ne dozvoljavaju i ne puštaju ih nigde u regionu da žive u miru da ne bi slučajno zaboravili na njihove velike ideje i planove… PAVELIĆ JE OSNOVAO HRVATSKU PRAVOSLAVNU CRKVU: Milo i Dedeić su ISKOPIRALI njegov PROJEKAT i šire ga po REGIONU!


Harlot

30.08.2021. 15:04

@Velika Nebeska - Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi smo se mi pokatoličili iz Slovenskog višebožja sa Perunom u tada jedino Papino hrišćanstvo u 7-8 veku ali pitaš li se ti koliko je posle Srba prodalo veru za večeru i odvojilo se od Hrvata i Pape i popravoslavilo se kad se Crkva cepala u 11veku i kad im je Vizantija u 13 veku sa Savom davala sve i Srbiju na tri mora, a onda im Bog dao kaznu ropstvo 500g a Vizantiju izbrisao i očistio i dao je Turcima? Harlot - odvojena crkva, kurva, bludnica, koja će obmanjivati narod da ga odvoji od Boga, tako da dočekaju antihrista.


Jasenovac

05.08.2021. 12:58

@samopostovanje - Kažu! Trebalo je od srpskih kolona napravit sapun 95g i prodavati ga JNA, a ovako im Tuđman napravio slike etničkog čišćenja jer ih pustio žive?


Jasenovac

05.08.2021. 13:08

@samopostovanje - Trebalo je od srpskih kolona napravit sapun 95g i prodavati ga JNA, a ovako im Tuđman napravio slike etničkog čišćenja jer ih pustio žive, i zato imaju pravo da optužuju za etničko čišćenje, jer i liči na to?


21VEK

19.08.2021. 09:49

@Jasenovac - Dara iz Jasenovca je digla Izrael na noge jer Srbi tvrde da je genicid bio i nad njima šta nije istina, ceo svet zna da je genocid bio nad Jevrejima i Romima koje je Hitler čistio iz Evrope i imao genocidnu nameru da ih očiti ali NE i Srbe jer njih su ubijale ustaše, iz istog razloga zašto su ih posle opet ubijali i branitelji i balije i šiptari i Saveznici iz WW2 u NATO paktu... Neće tu nikada biti mira sve dok se neće prebrojati zrtve u Jasenovcu, sa Međunarodnom komisijom i savremenom forenzikom i DNK analizom utvrditi ko su i šta su i kako su umirali, da li od gladi ili bolesti ili od noža i metka i utvrdito konačan broj jednom za sva vremena. Na kraju i doneti Zakon o kažnjavanju negiranja i umanjivanja ili preuveličavanja brojki tog genocida i tako puniti državnu kasu od bolesnika....KAKO NEKO MOŽE BITI PROTIV TOGA I ZAŠTO?


Judenfraj

27.08.2021. 13:14

@Jasenovac - Kako je moguće da je Beograd bio prvi grad u Evropi očišćen od Jevreja i to pre jednog Jasenovca pa šta su ga čistili i Četnici i vojvode ili su ko pravi "srpski antifašisti" to samo gledali ko i popovi i patrijarsi ili samo malo pomagali da se brže pune vozovi za taj Jasenovac i druge logore u NDH. A čak i tom Jasenovcu su logoraši bili živi sve dok nisu došli da im ruše NDH ko i šta su 91g došli da ruše RH a ko to radi treba i seme da mu se izbriše a ne da se pušta živ u kolone... SUOČAVANJE S ISTINOM Srbija je prva država koja je proglašena 'Judenfrei' i koja je imala 'kombi' plinsku komoru.


Antifa

30.08.2021. 14:33

@Judenfraj - Ante Pavelić 1945g: "Kad ti neko dođe rušit državu i seme mu treba izbrisati iz nje, zato su i srpska deca ubijana! Franjo Tuđman 1995g: "Pustite te jadne, prevarene i obmanjene i zatrovane ljude, da odu živi u kolonama"! Jasenovac Memorial site - JUSP Jasenovac www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=6711


Net

05.08.2021. 13:12

@samopostovanje - RATNI ZAPOVJEDNIK HOSA! Skejo i ove godine u Kninu uzvikivao ZDS: Srpskoj kobri satrali smo glavu. MARIJAN KRETIĆ: 'U našim je redovima bilo Bošnjaka, Slovenaca, Mađara, Srba i Roma, svima je bilo zajedničko domoljublje'


KRAJ

08.08.2021. 15:24

@samopostovanje - Hag je na kraju, tek 6.8.2021 godine, dao i spisak svih udruženih u srpskom zločinačkom poduhvatu: Slobodan Milošević, Radmilo Bogdanović, Radovan Stojičić Badža, Mihalj Kertes, Milan Martić, Milan Babić, Goran Hadžić, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i Željko Ražnatović Arkan. Presuda pod tačkom 380... UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT Haag konačno potvrdio: Milošević i ratni lideri Srba provodili su agresiju na Hrvatsku i BiH.


Antifa

19.08.2021. 09:53

@samopostovanje - Srpski genocid 90ih se ne sme negirati, to je ko da opet ubijate žrtve! Evropa treba da uvede sankcije Srbiji ko one 90ih, da traju sve dok ne donese Zakon o kažnjavanju negiranja srpskog genocida. To bi pre svega bilo humano, a i sprečilo bi se ovo sustavno širenje mržnje...


Jasenovac

25.08.2021. 13:45

@Antifa - Izraelski predsednik je rekao u lice Vučiću, kad je bio u Beogradu, da se ne sme više manipilisati sa brojem žrtava u Jasenovcu. A onaj ko želi znati tačne brojke, ima ih u Memorijalnom centru Jasenovac i.


Memo

25.08.2021. 13:47

@samopostovanje - 1986g Memoramdum SANU. 1989g oduzimanje autonomije Vojvodinimi Kosovu. 1990g napad JNA na Sloveniju i Balvan revolucija u Kninu. 1995g maestralna Oluja i bežanje i kukanje. 1999g Saveznici iz WW2 u NATO paktu bombarduju srpske fašiste. 2011g dugi Memorandum SANU da se laže i ispravi šteta kd prvog.


Jevre

25.08.2021. 14:04

@samopostovanje - Nismo u 91g i srpske laži više ne čuju samo Srbi i komšije, sada se svaka laž čuje i u Izraelu i svetu, posebno negiranje svog genocida i optuživanje drugog? A i postoji samo JEDNA JEDINA istina, a ne ona skroz drugačija "srpska istina"? A zamislite samo šta će tek pisati ako Izrael i Hrvatska prebroje žrtve u Jasenovcu, sa savremenom forenzikom i dnk analizom..? Stavite se na mesto običnog Izrselskog građanina, koji sada treba da veruje genocidnim Srbima, koji još i negiraju svoj genocid i lažu o njemu? A onda još ode na zvaničnu stranicu Memorijalnog centra Jasenovac, gde je bio i Izraelski predsednik da ih vidi i niko ih ne može menjati, ni uvećati ni umanjiti, gde ne piše ta "srpska istina" i otrov i brojka 1,4 miliona, nego 85.000 žrtava, ko da je to malo da se još bolesno i ludački uveličava, dok se srpski genocid u Srebrenici i dalje negira.


Splavovi

07.09.2021. 11:15

@samopostovanje - Znate li vi koja je to uživancija kad vam gazda Ustaša dođe u Srbiju, sa duplo većom platom, na jeftine Srpkinje i linije belog, a onda na splavove baca to tursko bre na sve strane, da ga ne prepoznaju... Prostitucija u Novom Sadu: Djevojčice za oralni seks traže burek i jogurt.


21VEK

05.08.2021. 09:26

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji u svojoj povelji piše: …Ko god započinje rat zna da svaki rat neizbežno izaziva stradanje civila i da su civilne žrtve često brojnije od vojnih. Prema tome, onaj ko započinje rat unapred zna da će njegovo stanovništvo stradati, ali se svejedno odlučuje za rat radi ostvarenja nekih političkih ciljeva. A neuspeh u ostvarivanju tih ciljeva, gubitak rata i stradanje agresorovog civilnog stanovništva nisu nikada u istoriji bili definisani kao zločin suprotne strane. Nemoguće je da Srbija ne zna da ‘Oluja’ i ‘Bljesak’ predstavljaju, sa stanovišta međunarodnog prava, legitimne vojne operacije radi oslobađanja državne teritorije zaposednute od strane neke druge države uz pomoć pobunjenog lokalnog stanovništva. Celokupna međunarodna zajednica smatra te operacije legitimnim i u skladu s međunarodnim pravom, pa zato Srbija svojim nepriznavanjem tih operacija stavlja samu sebe s one strane međunarodnog prava....


Spuvanac

05.08.2021. 11:51

@21VEK - Nakon šta su čuli da će se desiti Oluja, Šešelj sa generalima JNA počeo da se idiotski ruga Hrvatima, kako oni nisu sposobni za nikakvu vojnu akciju i ne da će im biti Oluja, nego samo "vetrić iz gu*ice" u narodu poznat ko puvanac ili spuvanac... a pošto znamo kako ih je na kraju oduvao, eto čudno da nikada niti jedan srpski medij o tome nije pisao, a eto i "vekovno srpsko more" je zaboravljeno od 95g i o njemu se ćuti? ...Koliko vas uopšte zna ono najbitinije od svega a šta se u Srbiji niti ne sme govoriti a to je da su hrvatski komunisti predvođeni sa Ivicom Račan govorili da RH ide u mirnu i Ustavnu i demokratsku i Referendumsku odluku o razilaženju od Jugoslavije i da će zato mirno predati oružje i da neće ratovati pa su još 23.5.1990g obmanuli Hrvate i kompletno RAZORUŽALI RH i svo oružje predali JNA a onda je "Balvan revolucija" i napadi na nenaoružane idijotske Hrvate krenula odmah 17.8.1990g...a na kraju agresorski četnički gubitnici posle kukaju da su Hrvati pokrenuli rat? Razoružanje Teritorijalne obrane SR Hrvatske 23.5.1990. hr.wikipedia.org/wiki/Razoružanje_Teritorijalne_obrane_SR_Hrvatske_1990. Oduzeto sve oružje Teritorijalne obrane Hrvatske-youtube www.youtube.com/watch?v=ti5rPrEAimY


Spomenik

05.08.2021. 09:27

Samo Tuđmanu dignite najveći spomenik u Beogradu, jer je posle 4g srpske agresije, razaranja i sejanja smrti pustio Srbe da odu živi u kolonama. Sprečio je Branitelje da "pročešljaju" kolone i pobiju skrivene četnike, sprečio je avione da ih gađaju i "počiste", rekao je samo : Pustite te jadne i obmanjene ljude da odu živi.... Niko mu nije ni HVALA rekao. Ali šta da je ta Oluja propala, da je srvarno bila samo vetrić iz gu*ice, da sada imaš sve od Virovitice do Karlobaga, da imaš 6-7 milijarde evra od turizma i morske luke i ribu...celu ravnu Slavoniju, Žitnicu Hrvatske? ...Najbolje je kad neko napiše zašto se radujete ubijanju i progonu? Putin se isto raduje i svake godine radi paradu, zato šta je Crvena armija sa Saveznicima 45g u Nemačkoj ubila 2,3 miliona nedužnih Nemačkih civila, a Hrvati slave Oluju koja nije ubila 220.000 Srpskih civila, koji su 4g podržavali svoje očeve, braću, sinove, muževe, da ubijaju komšije u kući pored svoje i da razaraju gradove i rade genocid. Toliko laganja i srpskog kukanja i sustavnog širenja mržnje je potvrda da su ih trebali pobit, SVE?


Slava

05.08.2021. 09:29

Hrvati pevaju i slave, a Srbi lažu i kukaju i tako od 95g pa do kraja života, a onda će i deca tako, sve dok je sveta i Hrvata i Srba da kukaju...Potpuno su u pravu svi oni koji napadaju Hrvate zbog Oluje i Vučić i Vulin i Linta i Sava i njegov Laženas jer to i jeste ličilo ko etničko čišćenje. Ono prokleto krivousto govno posle 4g srpskog genocida nad Hrvatima muslimanima i katolicima, pustilo 6000 zaroblejnih Četnika koji mu potpisali predaju 8.8.95g u Glini i njihovih 220.000 civila koji su ih u tom genocidu 4g podržavali, da svi lepo odu živi i zdravi u kolonama za Srbiju, namesto da budu kolateralne žrtve, namesto da je tu genocidnu stoku pobio ko Tito one 45g... Ali eto treba da se uči iz istorije za budućnost i više NIKADA ne dozvolit nove srpske kolone.


Antifa

05.08.2021. 09:30

Srbi i Turci su jedini narodi na svetu, koji negiraju svoje genocide! Tolika bolasna i ludačka propaganda mržnje od 95g o genocidnim Hrvatima, a eto sada ceo svet zna da su Srbi taj genocidan narod, i da jedini na svetu oni i Turci negiraju svoje genocide, ko da im je to zlo u genima? Znaš kako te Savznici iz WW2 ujedinjeni u NATO paktu izbombardovaše 99g, da zaustave rat i srpske genocidne fašiste, a šta da sada još slušaju kako ti fašisti negiraju svoj genocid i sustavno šire mržnju? Posle propalog genocidnog plana u Memorandumu SANU iz 1986g sada im propada i Memorandum iz 2011g da se sa lažima i medijskom propagandom popravi šteta, eto sa nagiranjem genocida na sebe vuku mržnju celog sveta.


Vera

05.08.2021. 09:31

Isus: ...ja vam kažem, sotona je lažac, on je otac svih laži... Dobrica: Laž je u samom biću svakog Srbina, laž je srpaki državni interes. Jasno je od 91g da je ovde jedino Pavelić sa Srbima radio kako treba? Onda su trebali Hrvati lepo da Pavelića stave na Evro jer je jedino on Hrvatsku štitio kako treba i bošnjake zvao poturčeno Hrvatsko cvijeće? Ako sad Srbija i SPC i četnici ovoliko lažu za svoj genocid 90ih o kojem svet sve zna, tu se postavlja logično pitanje, koliko onda lažu o ustaškom genocidu 40ih gde se zna samo ono šta oni kažu, a onda polude na mogućnost prebrojavanja žrtava i forenzičke dnk analize..?


Tradicija

05.08.2021. 11:49

@Vera - Porazom na Kosovu polju 1389g. Srbi su izgubili svoju državnost i postali turski vazali a Turci su se svojom okrutnošću i silom, okomili na srpsku društvenu elitu, na mlade Srbe Đojlene po muškim haremima u Beogardu, na srpski Hrišćanski narod, koji je bio izložen nasilju, ponižavanju i istrebljivanju. Taj i takav način, turske vladavine prema Srbima, kao stanovnicima drugog reda, ostavio je posledice na mentalitet, način razmišljanja i delovanja srpskog vođstva i naroda. Da bi opstali, morali su se služiti sa raznim, izmišljotinama i smicalicama i mitovima i krivotvorenjem činjenica, lukavstvom, podvalama i lažima i obmanama koje su sa vremenom, postale tradicija…Dobrica Ćosić, (Otac srpske nacije, kaže da je temelj srpskog identiteta, laž a temeljno Biblijsko učenje, kaže da je sotona, “otac svih laži“ a Isus kaže: Ja sam, put, istina i život..) -Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno…-U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. -Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…-Laž je u samom biću Srbina… Laž je srpski državni interes!


Slaven

05.08.2021. 13:27

@Tradicija - Nikada im Hrvatska neće biti dovoljno mala i predstvljaće im uvek opasnost ako nije u starateljstvu, a to je ta, da se svi Sloveni ujedine pod istinom da nisu Slovoni, nego HORVATI. Zamislite šta bi to bilo za EU da se ujedine pod tom istonom, kako jedino i mogu? Nikada neće SPC sa svojim četnicima shvatiti, da im Srbija ne može izbiti gde je nekada izbijala Vizantija sa svojim zlom, krivoslavljem.


DNK

05.08.2021. 09:32

Nama laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena a Evropska analiza je još 2013g uništila sve srpske laži jer je pokazala da Srbi imaju najšareniju kartu gena u Evropi i da su po genima 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena) a to je očito i razlog zašto su Srbi odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali sa Papom... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ ..Nego, ko nas to zavadi? Pa, gde je to vekovno srpsko more, na koje Četnici i vizantijsko krivoslavlje ne izbiše, ni 40ih ni 90ih? A za koje ćute čke četničke kukavičke, kojima je Oluja tako maestralno zatvorila usta, da ga ne pominju od 95g... Croatia Karlobag from the air- youtube "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga u Jasenovcu ubiješ, on hoće u Oluji opet! Pa traži i treći put, da uzmeš u Žutoj kući nož i bolje da je tup, da mu vadiš organe jer svaki je skup! Ma i da mu kosti zdrobiš i baciš u more, on ti dođe na litije protiv Crne Gore! A i Makedonija je ušla u NATO, ma neko će ga sigurno ubit i za to! Takav se Srbin svima ogadio, jasno je sada, s njim je Pavelić najbolje radio"


Geni

10.08.2021. 10:08

@DNK - Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/


Z4

05.08.2021. 09:33

Krivousti Franjo je posle Oluje sam jasno rekao na HRT-u, da su granice Jugoslavije bile jasne i nisu se mogle menjati, a i nije bilo nikakve šanse da on potpiše predaju ni centimetra hrvatske zemlje, a da je Plan Z4 bio samo taktička varka, za pregovore i odugovlačenje da se tek stvorena i naoružana hrvatska vojska uvežba i spremi za Oluju. A celo vreme je optuživao Srbe da ga oni neće prihvatiti jer i nisu hteli da ga prihvate jer su hteli da uzmu SVE, a na kraju ostili bez ičega. Da sada ne govorimo o moru i milijardama, šta je bio glavni cilj... Nemci ne kukaju, ne lažu, ne truju svoj narod, ne negiraju svoj genocid, dok Rusi rade paradu u Moskvi. Srbi će uvek kukat, dok Hrvati slave maestralnu Oluju u svom srednjevekovnom, kraljevskom Kninu.


Hrvatski konjušari

05.08.2021. 09:36

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA. Srbi služe hrvatima i u Nemačkoj, a ne samo po Jadranskoj obali: NIJE IM PROMAKNULO! Hrvatsku tvrtku razotkrila njemačka inspekcija: Zapošljavali Srbe na crno! Ovo se govori turistima u Dubrovniku, a srpski mediji o tome ćute: STROGI ZAKONI: JESTE LI ZNALI? Dubrovačka Republika pravoslavcima i muslimanima zabranjivala je noćenje unutar zidina i podizanje bogomolja!Hrvatska truba

05.08.2021. 09:50

Hrvatska truba se iz Knina cuje. To im je dao pok. Milosevic i njegova crveno crna klika, koja je i danas na vlasti.


Objavite ako vam dopusti Vucic

05.08.2021. 10:03

Srbi-jedini narod koji je pocinio genocid u Evropi od drugog svjetskog rata i nacisticke njemacke(tako je presudjeno na medjunarodnom sudu)


Istina

05.08.2021. 10:06

I kako mislimo da uđemo u EU gde su nam prve komšije Hrvati koje slave genocid nad Srbima, kako onaj iz II svetskog rata, tako i ovaj iz građanskog rata 90-tih! To bi bilo teško poniženje za Srbiju i sve Srbe! To, čini mi se jednostavno neće moći da se desi!


REDAKCIJO

05.08.2021. 10:08

Zar ne mislite da je ovaj naslov i ovam mržnja od 95g dovoljan primer, da više nikada ne bude srpskih kolona, sa živim Srbima? Trebalo je, posle,4g srpske agresije, pobit svu tu genocidnu stoku, da budu kolateralne žrtve i sada bi bio mir? To nam je škola za buduće ratove, gde više niko u Regionu neće biti toliko dobar i toliki idiot ko Tuđman 95g?HAG

05.08.2021. 10:40

Koji narod je dobio nervni slom kada se u BiH donio Zakon o zabrani negiranja genocida i slavljenje presudjenih ratnih zločinaca? Srbi!!!


Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla

05.08.2021. 11:31

Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata kad se Crkva cepala i popravoslavili ga, a onda ih Bog toliko pravoslavne kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme se punio sa mržnjom prema toj braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom pa zato i ostali nepokoreni! A posle i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom podele i mržnje izbija na to njihovo, vekovno hrvatsko katoličko more, šta braća katolici sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... VELIKA SRPSKA TAJNA: SRBIN TVRDI: ‘Srbi taje da potječu od Hrvata, vrijeme je da prihvate svoje hrvatsko podrijetlo’. Srbima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi.


Sava

09.08.2021. 09:56

@Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla - Svetačko telo mora biti očuvano pa četnici već kreću sa lažima da im muslimani ipak nisu spalili tolikog sveca Savu i očistili ga iz krivoslavlja na lomači: https://www.srbijadanas.com/vesti/srpska-istorija/sveti-sava-2019-12-16 A sem toliko zapisa evo i jdna slika da jesu: https://sh.wikipedia.org/wiki/Spaljivanje_moštiju_svetog_Save Da li znate da i katolici imaju svog katoličkog sveca i mučenika Savu: www.zumberacki-vikarijat.com/sveti-sava-cascen-od-katolika-hrvata/ Znate li kako je Sava u Zagrebu dobila ime još pre nove ere: https://hr.wikipedia.org/wiki/Sava


Aja Sofija

10.08.2021. 10:02

@Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla - Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće? Onaj Bosanac koji je otkrio novu nuklearno-fuzijsku bombu je samo treba dati Sultanu Erdoganu, da sa njim Turci opet dođu po svoje nekadašnje 500-godišnje krivoslavne robove, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu, a da vidite posle kako će biti mir na Balkanu. Jer i svo zlo i Svetski ratovi i genocidni su počeli, tek kad su muslimanske gazde otišle, a kad se vrate opet će se živeti u miru. Ima nade, verujte ljudi.


Biblija

05.08.2021. 11:35

Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale, nego i izbrisale sa lica zemlje koju pretvoriše u Tursku. A napravili su grešku i dozvolili da to vizantijsko zlo, podele i mržnje, ostane posle njih u SPC...samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje a posle njih pokrenu sve Balkanske i Svetske ratove i genocide…Neki katolički fratri su još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji" koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta.


Mučenik Blaženik Svetac Heroj

09.08.2021. 09:51

@Biblija - Stepinac nije samo hrvatski mučenik i blaženik i svetac koji je u vreme nacističko-ustaškog genocida spasao oko 25.000 Jevreja(Spomen ploča u Jerusalemu) i 10.000 srpske dece(Kažu malo je mogao je više a posle našli dnevnik da ih spasala neka Diana) nego je i najveći heroj u hrvatskoj istoriji. Zato jer nije ni po cenu života odvojio Hrvatsku Crkvu od Vatikana i Pape kako su Tito i komonisti tražili da bi ih posle sa Četnicima i SPC pregazili i izbrisali(Na čemu se radi već 1000g) da im se izbriše svaki trag ovde na liniji raskola Hrišćanske Crkve i prodora Islama. Ali nisu ga uspeli slomiti nego ga samo iz nebitnog anonimca pretvoriti u sveca i heroja šta ima je sada dupla muka i jad i mržnja... Na kraju Srbi imaju glavnog sveca vizantijskog delitelja Savu koji ih odvojio od braće i Pape a Hrvati sveca koji je i život dao samo da to ne uradi. A to nam sve govori pa i to zašto ga toliko ludački mrze


Ateista

10.08.2021. 10:04

@Mučenik Blaženik Svetac Heroj - Neću nikada zaboravit najveći prc u istoroji, kad se Papa Franja na TV lepo i jasno ZAHVALIO srpskom Patrijarhu Irineju, zato šta je zajedno sa njim napravio Komisiju za Stepinca gde se pokazalo da srpska propaganda, sem laži i mržnje i otrova, nema baš ništa protiv njega, baš nikakav dokaz! A sada još čekamo i Komisiju za Pavla, da vidimo šta imaju protiv njega katolici i muslimani iz rata i okrvavljenih ruku 90ih..


Demo

07.09.2021. 10:25

@Ateista - Jasno je, Međugorje i Stepinac su pobedili i Komuniste i Tita i svu silu Partije i UDBE i Četnika i SPC i njene propagande širenja mržnje, a šta im može sada ova velikosrpska propaganda, koja se od Oluje 95g svodi samo na besramno i neviđeno u svetu glumljenje žrtve i kukanje i kmečanje celom svetu pa i Papi. Inače, treba da se čestita Papi Franji koji je od SPC i popova i četnika napravio male majmune, izigrao ih sa onom Komisjiom za Stepinca, samo da ispljuju sav svoj otrov i mržnju i pokažu kakvi su i još da mu, na kraju, dođu da mu ljube ruku, ma majstor Papa Franja bre nema šta? Srbi i SPC u više od 50g pljuvanja po Stepincu nisu našli niti jedan dokaz protiv njega, jer ga ni nema sem mržnje i laži i trovanja naroda...


Mauser

05.08.2021. 11:35

Bežanija nije genocid, genocid bi bio pobiti cijelu kolonu izbjeglica....


Linija vremena

05.08.2021. 11:39

Josip Broz Tito umire u Ljubljani 4.5.1980g! Raspad Jugoslavije počinje sa Memorandumom SANU i najavom zla 24.9.1986g! Realizacija plana kreće sa oduzimanjem autonomije Jugoslovenskim pokrajinama Kosovu i Vojvodini 1989g! Radi Ustavnog prava na samoopredeljenje Referendumom ide mirno RAZORUŽAVANJE RH 23.5.1990g! Balvan revolucija u Kninu počinje 17.8.1990g a proglašenje Sao Krajne 31.5.1991g! Rat u Sloveniji zbog Referenduma počinje napadom JNA 27.6.1991g! Napad JNA i Četnika na Vukovar počinje 15.9.1991g a Milošević 4 dana posle šalje svu silu tenkova sa cvećem iz Beograda da ga razore do temelja ALI tek 18.11.1991g! Srpski masovni zločini na Ovčari 20-21.11.1991g! Dok se Vukovar branio čak 3 meseca(Namesto da padne u 3dana) Hrvati su zauzli čak 36 magacina JNA a akcija "Bilogora" one najveće 27.9.1991g! Rat u BiH počinje napadom JNA na hrvatsko selo Ravno koje sravnaju 1.10.1991g! Akcija Malsenica za spajanje tu odvojene RH 22-27.1.1993g! Akcija Bljesak za sprečavanje linije Virovitica-Karlovac 1-3.5.1995g! Srpski genocid u Srebrenici 13-19.7.1995g! Akcija Oluja za konačno oslobođenje 4-7.8.1995g! Potpisana predaja Srpske vojske Hrvatskoj vojsci u Glini 8.8.1995g! Dejtonski sporazum za mir i u BiH 14.12.1995g! Sporazum o Mirnoj reintegraciji Istočne Slavonije potpisan 15.6.1996g(Radi akcije Grom) a završava 15.1.1998g! Bombardovanje Srbije od strane NATO pakta za kraj rata na Kosovu 24.3-1.6.1999g! Drugi Memorandum SANU 20.3. 2011g!


21VEK

05.08.2021. 11:47

Eupedija, organizacija za istraživanja gena, pokazala je kartu gena svih Evropskih naroda, koja je rađena od 2009-2013g u 82 Evropska instituta, po uzorku krvi građana, a posle je i srpska analiza to potvrdila. Srbi imaju najšareniju kartu gena u Evropi pa više nisu narod, nego samo đubrište gena od osvajača kroz istoriju, a pokazuje i to da Hrvati imaju duplo više i Severnoslovenski gen(Žuta, R1a) i Južnoslovenski gen(Plava, I2a) ali i to da Srbija ima ČAK 20% GRČKOG GENA(Svetlocrvena, E3b), šta je možda i najveće otkriće u srpskoj istoriji, jer to je razloga zašto su postali pravoslavci, dok se Crkva cepala sa njima i Savom kad su se obrnuli Vizantiji i ropstvu… brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Telegraf.rs SENZACIONALNO OTKRIĆE: Hrvati su veći Sloveni od Srba a evo od koga su sve Srbi nastali. Telegraf.rs Senzacionalno Otkriće: Zaprepastiće vas ČIJA KRV teče venama PRAVOG SRBINA! Tako i karta Evropskih prezimena pokazuje da je najčešće Slovensko prezime Horvat-Horwath a drugo najčešće Novak a oba su hrvatska dva najčešća prezimena... Croativ.net FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države! jakubmarian.com/wp-content/uploads/2016/03/surnames.jpg


Amater

05.08.2021. 11:51

IZGLEDA DA JE INFORMER NAJCITANIJA NOVINA U HRVATSKOJ...OVOLIKO USTASA NA PORTALU JE NE ZAPANCENO.TREBA DA SLAVITE I JASENOVAC TO VAM JE VECI PRAZNIK OD OLUJE.HRVATI NEZNAJU DA PO DNK ANALIZI DEVOJKE HRVATICE PRAVE DECU PO BEOGRADU SVAKOG VIKENDA A USTASE MISLE DA SU NJIHOVA.


Tesla

05.08.2021. 13:21

Dali ste ime aerodromu po hrvatskom izumitelju iz Smiljana, a mogli ste ga komotno nazvati Brus Li jer i on ima veze sa Srbijom koliko i Tesla. Ma jeste Zoki komunjara, ali vam ga sa tom izjavom uterao, ono. Istorijski. Hajde se stavi na mesto bilo kojeg turista koji dođe u Beograd i pita gde je rođen taj Tesla, gde mu je kuća, gde je prvi put imao vizije, a prvi Srbin mu odgovori da je to u drugoj državi, u Hrvatskoj, u Smiljane... Na hrvatskom evru će pisati istina: Nikola Tesla, Smiljani CROATIA. Kad se Tesla rodio Srbija nije postajala jer je bila Tursko carstvo, Hrvatska je u Austrougarskoj imala svoju autonomiju i Sabor i bana i zvala se Kraljevina Hrvatska i Slavonija a posle i Trodelna kraljevina Hrvatska imali su i svoje hrvatskougarske kraljeve...problem je u tome šta se to u Srbiji ne sme pisati. Toliko je Srbin da je Hrvatima izgradio prvu hidroelektranu u Everopi i to u Šibeniku? Samo ta činjenica je dovoljna da EU zatvori usta Srpskoj banci koja priča o srpskom nasleđu kojeg NEMA, a ne vidi tamo hrvatsko nasleđe... Srbi kad uzmu Evro stavljaju jednu nacrtanu kap-suzu vekovnog srpskog mora, da ga imaju bar na kovanici, jer im ga maestralno izbiše iz glave 95g. Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.


Net

05.08.2021. 13:22

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska već 30g ima za čak 8-10 milijarde evra veći BDP od Srbije, a da za to svi srpski mediji ćute... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.


Tesla

05.08.2021. 13:24

"Drago mi je što me i Hrvati smatraju svojim jer su moji preci hrvatski koljenovići Draganići iz Zadra. Kao hrvatski plemići u 16. stoljeću došli su u Liku i tu ostali. U Liku su moji prepreci došli preko Novog Vinodola. Preci moje majke, Kalinići, također su hrvatski plemići iz Novog Vinodola. Moj pradjed stjecajem okolnosti morao je otići u Bosansku krajinu (turska Hrvatska) i tamo se oženio pravoslavnom djevojkom i prešao na pravoslavlje. On je imao isturene prednje zube pa ga je narod prozvao Tesla prema alatki kojom se obrađuje drvo i otud i moje sadašnje prezime Tesla. To je zapravo nadimak. Moj djed je bio časnik u ličkoj regimenti, a moj otac pravoslavni prota!“


Tesla

05.08.2021. 13:24

"Drago mi je što me i Hrvati smatraju svojim jer su moji preci hrvatski koljenovići Draganići iz Zadra. Kao hrvatski plemići u 16. stoljeću došli su u Liku i tu ostali. U Liku su moji prepreci došli preko Novog Vinodola. Preci moje majke, Kalinići, također su hrvatski plemići iz Novog Vinodola. Moj pradjed stjecajem okolnosti morao je otići u Bosansku krajinu (turska Hrvatska) i tamo se oženio pravoslavnom djevojkom i prešao na pravoslavlje. On je imao isturene prednje zube pa ga je narod prozvao Tesla prema alatki kojom se obrađuje drvo i otud i moje sadašnje prezime Tesla. To je zapravo nadimak. Moj djed je bio časnik u ličkoj regimenti, a moj otac pravoslavni prota!“


Tesla

05.08.2021. 13:37

Znate da su novinari pitali Pavelića zašto su ubijana i srpska deca, a on im je odgovorio, "Kad ti neko negira i dođe rušit državu i seme mu treba izbrisati". Ja se apsolutno slžem sa njim, a vi? Tesla je rekao da je to njegova Domovina i on se ne bi digo protiv nje ni 41g ni 91g ko ni onih preko 10.000 Srba u Registru hrvatskih Branitelja, o kojima se ćuti i koji se ne svojatju u Srbiji.


RiP

08.08.2021. 15:22

Opet lažete, "migovi" napali kolonu??? Pa znate kakav bi to pokolj bio da je bio samo jedan jedini mig i da je sa raketom gađao kolonu??? Bio je to onaj prerađen civilni avion za zaprašivanje komaraca, koji je bacio bojler bombu da potera kolonu, a pošto je to uradio na svoju ruku odbačena je tužba u Hagu i to je okarakterizovano ko odvojeni incident, a ne da je vojska napala kolonu sa migovima kako vi širite mržnju...nema ko istinu da napiše? Samo niste napisali to da su srpske grobnice od junačkih srpskih boraca a Hrvati traže civile i zato vam neće otkopati vojnike dok ne kažete gde su civili. A i opšte je poznata činjenica da su Srbi u RH tokom rata pokopavali svoje ubijene vojnike na groblja čim bi ih ubili Branitelji, ko da su umrli prirodnom smrću i zato se mora napraviti provera svih pravoslavnih groblja....nema ko da istinu napiše?


Istočni greh

09.08.2021. 09:58

Rimski car Dioklecian(Split) 285g radi boljeg upravljanja tim velikim i moćnim Rimskim carstvom deli mu administraciju na Istočnu i Zapadnu. Posle ta podela postaje i politička kad car Konstantin u Konstantinopolju 330g stvara novu upravu za Istočno carstvo koju naziva Vizantija(Bizant) pa iz jednoglavog Rimskog orla simbolično stvara Dvoglavog orla ko simbol jednog carstva-tela sa dve glave-uprave. Posle taj Konstantinopolis postaje tako bogat da želi postati i mesto upravljanja celom Hrišćanskom Crkvom sa centrom u Aji Sofiji(Sveta Mudrost) a pošto Rimski Papa(Od Pape Siricija 385g vođa Hrišćanske Crkve i naslednik Sv. Petra) to ne dozvoljava Vizantija deli Crkvu 1054g i odvaja Istočnu koju naziva Pravoslavnom(U 16veku se odvajaju i Protestanti). Kad su se Hrišćani podelili Osmanlije su ih lako pregazile i porobile celu Južnu pravoslavnu Evropu a padom Konstantinopolja 1453g brišu ime Vizantije iz istorije pa se na pravdu Boga ona sada zove Turska a taj Konstantinopolis se zove Istanbul(Grad izlazećeg sunca) a ta Aja Sofija je sada džamija sa minaretima. Bitne su samo Isusove reči jer je On rekao Patru(Stena) da Njegovu Crkvu ni vrata pakla neće nadvladati a tu je Crkvu sa svojom žrtvom Petar utemeljio u Rimu(Koji je priznao Hrišćanstvo 325g) šta znači da Pravoslavlje nije Njegova Crkva! U Bibliji piše da će Harlot(Odvojena crkva-kurva-bludnica) obmanuti narod da dočekaju antihrista a šta znači da pomirenja i ujedinjenja Hrišćanske Crkve nikada neće biti.


Divide et impera

09.08.2021. 09:59

Gaius Julius Caesar: DIVIDE ET IMPERA(podeli-zavadi pa vladaj)! Dolazak Slovena u 7veku i pokrštavanje iz pogana u Papine hrišćane(7-8vek). Krstionica kneza Višeslava(8vek) ima krst sa Hrvatskim pleterom(Bijeli križ, Vukovar). Kraljevina Hrvatska prva među Slovenskim narodima još 925g i širi se na celu Srbiju kad kralj Tomislav čisti osvajače Bugare 928g. Raskol Crkve otcepljenje i stvaranje Pravoslavlja 1054g! Ubistvo poslednjeg Hrvatskog kralja Petra Svačića 1097g. Raspad KH i zajedništvo sa Mađarima Pakta Konventa 1102g. Sv. Sava huška i obrće Srbe od Pape i braće prema Vizantiji a Papa da to spreči kruniše prvog srpskog kralja Stefana Prvovenčanog 1217g. Sava je uspeo pa Vizantija priznaje SPC odmah 1219g! Nagrada od Vizantije(4C i Dvoglavi orao) Carstvo 1345g(traje do smrti Uroša 1371g). SPC za spas Vizantije huška Srbe u borbu na Kosovom polju 1389g! Poraz Vizantije(njeno zlo ostaje u SPC) i pad Carigrada 1453g. Posle pada Osmanskog carstva, SPC i Crna ruka sa Gavrilom pokreću najveće zlo u istoriji WW1 i uništenje katoličke Austrougarske 1914g! Osveta katolika u WW2 sa Jezuitima i Ustašama u Jasenovcu i logorima 1941g! SPC i Četnici pokreću rat i velikosrpski genocid 1991g...i za to se čeka osveta!? Svetski moćnici(neki bi rekli Masoni i Iluminati) su morali, da nekako podele Slovenski narod, najveći na Planeti(I najgluplji), a najlakše je bilo sa verom, posebno kod Južnih Slovena! A onda, muslimani to koriste da se bolje šire, neka im je sa srećom...


Mig

25.08.2021. 09:48

Hoćete li staviti naslov i napisati nešto o tome koliko su srpskih aviona srusšili Hrvati 90ih, da prvo odate počast pilotima i da se to zna, bar tačna brojka! Oni kažu da su zajedno u RH i BiH srušili 35 srpska borbena aviona, a Srbi njima 6?


Vera

25.08.2021. 14:01

@Mig - Crna Gora (Milo) je platila odštetu za svih 220 hrvatskih logoraša, svakome po10-15.000 E. A za tužbu Srbiji sprema se oko 30.000 hrvatskih logoraša, koje su tokom rata 90ih izvukli iz Hrvatske i odveli u logore u Srbiju... sve će se to rešiti na sudu(Milo bi trebao biti svedok). Harlot - odvojena crkva, kurva, bludnica, koja će obmanjivati narod da ga odvoji od Boga, tako da dočekaju antihrista.


More

25.08.2021. 14:07

Objavljen je Registar hrvatskih otoka u kojem je tačno 1244 ostrva, a Srbi 90ih neuspešno pokušali da ih uzmu oko 800, od Karlobaga do Dubrovnika!


Domovi

08.09.2021. 15:37

@More - Jedini su imali i nepregledne srpske kolone, koje namesto da izbiju na vekovno srpsko more odose na suprotnu stranu? Hrvati imaju i potpisanu predaju i kapitulciju srpske vojske, potpisanu posle Oluje za kraj rata 8.8.95g u Glini. Sva sreća da su ih radili, zato jer je iz tih "logora za decu" spašeno više od 50% dece(Stepinac i Budisavljevićka), a da su ih odmah pobili ko u Beogradu romsku i jevrejsku ne bi ni imali šta da spase?


Kaj Ba Bre

30.08.2021. 14:35

Danas kad neko bilo gde u svetu gugla "prvi antifašistički pokret na svetu" onda mu gugl kaže da je to bilo u Hrvatskoj! Kad gugla "Nikola Tesla" vidi da je i to u Hrvatskoj i to još blizu mora u Smiljane! Kad gugla "Dečji logori" i to bilo u Hrvatskoj gde su deca bila živa i zdrava sve dok im posle nisu došli rušit državu ko i opet 91g! Kad gugla "najstariji arheološki nalaz ili neandertalac" i to je u Hrvatskoj u Krapini kod Zagreba star 130 000g! Kad gugla "najstariji kalendar" i to je u Hrvatskoj zove se Orion iz Vučedolske kulture pre 5-6000g u Vinkovcima. Kad gugla "Croatia ili Šahovnica ili Vatreni" ima samo da se divi...a vi kukajte i kmečite i lažite i stavljate naslove pune mržnje po medijskoj propagandi sa svoje građane jer znate šta se dobije na gugl kad se upiše "Osmanlijsko ropsto" ili "Đojleni" ili "Judenfraj" ili "genocid"...?


Jezik

31.08.2021. 07:48

@Kaj Ba Bre - Nakon šta su narod u 11 veku odvojili sa verom, odvojen je i sa pismom i zato samo pravoslavci pišu sa ćirilicom, koja je i stvorena u Vizantiji koja je podelila Crkvu... Sloveni, koje Osmanlije nisu porobili, Slovenci i Hrvati imaju svoje KAJ, a oni koji su bili robovi imaju tursko BA i BRE ali jasno je da je to sve samo poturčeni hrvatski, a srpski je Vuk 1818g stvorio sa "piši kako govorioš", šta je najveći idiotizam na svetu! Hajde zamislimo samo to, šta je bilo gazdi Turčinu lakše u 500g ropstva nad tolikim pravoslavcima na celom Jugu Evrope, da izgovara: Svijet ili svet, cvijet ili cvet... Robovi su samo izguibili to Slovenski "ij" ikavicu i ijekavicu, koja se samo pretovrila u ekavice jer svi Slovenski jezici su blagi i tečni, a srpski grub i sa 35% turcizma, ma ima ga i hrvatski ali samo 8% ...Najstariji riječnik i među Slovenima i u Evropi je hrvatski, od Fausta Vrančića još iz 1595g... Najstarije pismo Slovenskog naroda i to još klinasto je glagoljica, koju imaju najviše Hrvati pa i na Bašćanskoj ploči iz 1101g koja je najstariji dokaz pismenosti nekog Južnoslovenskog naroda, a i spominje kralja Zvonimira i nazvana je: "Dragi kamen hrvatskog jezika"... Bašćanska ploča: hr.wikipedia.org/wiki/Bašćanska_ploča


ZAŠTO

30.08.2021. 14:37

Zašto izdaja braće i Pape i prodana vera za večeru Vizantiji? Zašto je zbog prodane vere došla kazna od Boga 500g ropstva? Zašto posle ropstva pokretanja WW1 da se širi ta vera i zlo? Zašto Jasenovac u WW2 za osvetu i sprečavanje širenja te vere? Zašto popkretanje rata i genocida 91g sa petom silom u Evropi? Zašto onda i Oluja i Traktorijada i Bežanija i Maestral i Košare...? Zašto su Saveznici iz WW2 u NATO paktu morali da bombarduju genocidne srpske fašiste 1999g i da silom zaustave rat? Zašto ni posle 1000g Srbija i dalje nema ni kap vekovnog srpskog mora? Zašto širenje mržnje od SPC i četnika i medija i filmova i udžbenika..? Zašto Srbi i dalje nigde ne mogu da žive u miru ni na svom ni na tuđem?


Freska

31.08.2021. 07:50

Neko je maestrlno izigrao bolesne srpske mitomame, sa objavom "srpske freske u Dubrovniku", koju su Hrvati 10g krečili i nisu uspeli da je okreče hahaha. Fenomenalan potez, jer ne da je srpska freska (Takva je i u Vatikanu jer se tada, u 13-14 veku, crtala isto u obe Crkve), nego su saznali i to da je, u vreme kad se crtala, Uroš sa Srbima, po nalogu Vizantije, napadao i pokušao da osvoji Dubrovnik, da ga otme Hrvatima, a ne da su njemu živeli Srbi. Nije uspeo ni on, ni niko posle njega, a ni Milošević 90ih! Svaka čast za priču oko te freske, koju mogu da bidi svi turisti koji dođu u Dubrovnik...Kurir.rs ISTORIJSKE ČINJENICE OTKRIVAJU ISTINU! Franjevci bežali od srpskog kralja Uroša pa premestili manastir i fresku. Čiji je Dubrovnik dokazuje i arapski putopisac Muhamed Al-Idrisi u Tabula Rogeriana još 1154g(Gde je i prva karta na svetu) u knjizi Kitab Rujaru u kojoj se pominje Hrvatska(ne i Srbija) a gde je napisao: Dubrovnik je najjužniji grad zemlje Hrvatske i Dalmacije. Dokazi u Dubrovniku su i nađene knjige hrvatskog pisaca Marka Marulića iz 16veka: Slobodnadalmacija.hr U Dubrovniku otkriveno oko 60 inkunabula i knjiga iz 16. stoljeća koje su nekoć pripadale Marku Maruliću


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.