• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr

05.08.2021

12:17

SKANDAL U KNINU NA GODIŠNJICU "OLUJE"! Ustaše uzvikivale "Za dom spremni", Skejo održao skandalozan govor! /VIDEO/

Printskrin Tvitet/N1

Balkan

SKANDAL U KNINU NA GODIŠNJICU "OLUJE"! Ustaše uzvikivale "Za dom spremni", Skejo održao skandalozan govor! /VIDEO/

Podeli vest

HOS-ov zapovednik Marko Skejo i ove godine obeležio je godišnjicu Oluje u Kninu uzvikujući "Za dom spremni". Dok su predstavnici nekoliko braniteljskih udruženja na trgu u Kninu polagali vence na spomenik palim braniteljima, Skejo je održao govor u kojem je rekao da je "Hrvatska vojska srpskoj kobri satrla glavu"

- Došli smo da se poklonimo našim poginulima, njihovim porodicama i svima živima - rekao je Skejo, a prenosi N1.

- Mi smo u zajedništvu, sve gardijske i pričuvne brigade, specijalna policija i naša policija i došli smo da se poklonimo i odamo počast onima koji su ginuli sa svim oznakama hrvatskim. Kao pripadnik 9. bojne HOS-a želim i ovde da pozdravim sve naše poginule starim hrvatskim pozdravom - rekao je Skejo, koji je potom tri puta uzviknuo "Za dom" dok su mu okupljeni oko njega odgovarali "Spremni".

Skejo je od ranije poznat po tome što u različitim prilikama koristi ustaški pozdrav "Za dom spremni", a jednom prilikom izjavio je da mu je to jednako kao pozdrav sa "Hvaljen Isus i Marija".

 

 

Policija poslednje dve godine nije prijavljivala Skeju zbog uzvikivanja "Za dom spremni", piše N1. Skejo je Splićanin poznat po brkovima nalik Hitlerovim, a čak i hrvatski mediji ga opisuju kao  dežurnog ustašu, ali i kriminalca. Kako navodi Index.hr, Skejo je u aprilu 2015. osuđen na godinu dana zatvora uslovno zbog privrednog kriminala u firmi "Atlas za dom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petarle

pre 2 godine

Ustase ostaju ustase i koljaci,samo mislim da u sledecem sukobu sa Srbima nece imati ni tu svoju malu ustasku drzavicu

Jasenovac

pre 2 godine

Nisu to Ustaše nego BRANITELJI, reč koju ne možete niti napisati? Trebalo je od srpskih kolona napravit sapun 95g i prodavati ga JNA, a ovako im Tuđman napravio slike etničkog čišćenja jer ih pustio žive, i zato imaju pravo da optužuju za etničko čišćenje, jer i liči na to?

nagard

pre 2 godine

U staju S sa T eretom A ntisrpstva Š ovinizma E vropejaca

Dara iz Karlobaga

pre 2 godine

Nego, ko nas to zavadi? Pa, gde je to vekovno srpsko more, na koje Četnici i vizantijsko krivoslavlje ne izbiše, ni 40ih ni 90ih? A za koje ćute čke četničke kukavičke, kojima je Oluja tako maestralno zatvorila usta, da ga ne pominju od 95g... Croatia Karlobag from the air- youtube

Nada

pre 2 godine

Jadni li su ! Nacija koja je zatupela i koja samo vidi sve crno !

draganv78

pre 2 godine

Genetika je cudo pogotovo ovi genetski poremecaji nasih komsija Hrvata koji ne mogu bez ustaštva.

Pera

pre 2 godine

Zaista ne znam šta slave? Koju oluju? Pobedu ? Pa na njih jedan puščani metak nije bio ispaljen, kako su pobedili? Oni su jednostavno ušli i pobili sve ili bar većinu što je ostalo. To nije pobeda već masakr. Kako se spremaju za dom? Pa ta je priča završena pre četvrt veka !!!!! Vodite ih lekarima jer su bolesni, njih treba lečiti.

HAG

pre 2 godine

A četnička vlada u srbiji rehabilitivala ratnog zločinca Dražu i negira genocid u Srebrenici. Šta je veći skandal?

Ivan

pre 2 godine

A ovaj skejo ima mindzu pod nosem ko moja komsinica dole.

Lala

pre 2 godine

Ustaska goveda , fuj , fuj , zaostali iza drvene kasike !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija