• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2021

16:20

HRVATSKO ĐUBRE!

TANJUG/HINA/MARIO STRMOTIC

Balkan

HRVATSKO ĐUBRE!

Podeli vest

Učesnici današnje centralne proslave obeležavanja vojno-policijske akcije Oluja na stadionu u Kninu su iza sebe ostavili gomilu plastičnih kesa i flaša, a pokupila ih je jedna baka, koja to isto radi svake godine, a prošle je, kaže, od novca za prodati otpad platila TV pretplatu

Ono što je, prenosi hrvatski portal Index, dobro očuvanim muškarcima u ranim srednjim i srednjim godinama bio problem, obavila je vredna baka, Kninjanka koja iza svake godišnjice Oluje skuplja boce.

U prikupljanju "ministarskog smeća", kažu, pomogli su joj pripadnici vojske.

- Lani sam pokupila 200 komada i mesečnu pretplatu TV-a platila, i hvala Bogu - rekla je vredna baka za Index.

Smatra da je svaki posao pošten i nju nije sramota da to radi. Portal piše da je plastičnu flašu ostavio i ministar za zaštitu okoline Tomislav Ćorić.

- Iako je Hrvatska na stubu srama prema postotku razvrstavanja otpada, Ćoriću se, izgleda, nije dalo da odudara od većine Hrvata - piše portal, koji je objavio i fotografiju mesta na kojem je sedeo ministar sa stavljenom flašom.

Prazne i poluprazne boce, kažu, ostavila je većina ministara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

Грешка у наслову, наслов треба да гласи: "Смеће оставили у Книну, а ђубре се вратило у загреб!"

Aha

pre 2 godine

Smesni ste Mrzite hrvate Ali Nije vam mrsko od njih copy paste prenositi tekstova Izgleda da citate hr novine vise od hrvata I komentarisete U HR SE KOMENTARI NE CENZURIŠU !!!!! ZIVEO VUCIC I PODGUZNE MUVE !!!!!

Pera

pre 2 godine

Članica Evropske Unije, isterala 250,000 SVOJIH GRADJANA iz rodne zemlje i slavi Oluju gde ni jedan metak na olujiće ispaljen bio nije. Evropska Unija treba da se sakrije od stida i nikada više ne daje nikakve savete niti obećanja.

Demo

pre 2 godine

Jugoindeks se takmici sa četnicima ko će bilje kmečat protiv Hrvatske, a divota ih slušati.

Mili

pre 2 godine

Tamo bilo svega 1000 ljudi koji su poštovali mere, a u Srbiji 15.000 jedni preko drugih i da se nen piše o niti jednoj babi koja posle njih kupi smeće?

307 Alka 27 Oluja

pre 2 godine

Evo primera da hrvatske komunjare pate čak i više od četnika u Srbiji, a znate kako ih je divno slušati i jedne i druge. Inače, ne piše da li je baba Srpkinja koja jadna sama skuplja boce, napuštena i jadna bez pobeglog sina?

Net

pre 2 godine

RATNI ZAPOVJEDNIK HOSA! Skejo i ove godine u Kninu uzvikivao ZDS: Srpskoj kobri satrali smo glavu!

zoran

pre 2 godine

Šta da se radi kada nema srpskih govana...od nečega mora da se živi.

Net

pre 2 godine

MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

Nada

pre 2 godine

Sta djubrad modu za sobom ostavljati ? Samo djubre !

zoran

pre 2 godine

Zašto Informer nije na ćirilici kad već izigravate četnike...?

đedo boško

pre 2 godine

Nijedne novine u Hrvatskoj nikad ne napisaše za srbijanskog predsjednika đubre. Informer vučićev.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Prestanite pisati o flasama na hr.stadionu u Kninu, vec pisite o srbskoj djubradi koja jos uvjek navija za hrvate . Kako oni iz Srbije tako bogami i oni iz Krajine. AMIN. KRAJ.

Net

pre 2 godine

RATNI ZAPOVJEDNIK HOSA! Skejo i ove godine u Kninu uzvikivao ZDS: Srpskoj kobri satrali smo glavu!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija