• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.K.

07.08.2021

13:34

Mladić koji je na svadbi UBODEN NOŽEM U OKO JOŠ U BOLNICI U TEŠKOM STANJU, napadači ipak optuženi za POKUŠAJ UBISTVA?! /UZNEMIRUJUĆI FOTO/

Tanjug/privatna arhiva

Balkan

Mladić koji je na svadbi UBODEN NOŽEM U OKO JOŠ U BOLNICI U TEŠKOM STANJU, napadači ipak optuženi za POKUŠAJ UBISTVA?! /UZNEMIRUJUĆI FOTO/

Podeli vest

Nedavni slučaj stravičnog nasilja koji je potresao Republiku Srpsku i region, kada je na svadbi u Banjaluci pripadnik Oružanih snaga BiH Siniša Blagojević uboden nožem u oko, ipak je okarakterisan kao pokušaj ubistva

Prvobitno je tužilac ovaj napad okarakterisao kao teške telesne povrede, ali je nakon pritiska javnosti, napad ocenjen kao pokušaj ubistva.

Informer je među prvima pisao o ovom slučaju i postavio pitanje kako se pokušaj ubistva tretira kao teške telesne povrede?!

Glavni tužilac potvrdio - ipak pokušaj ubistva

Glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, Zoran Bulatović, potvrdio je, za Gerila info, da je nedavni slučaj u kojem je Blagojević uboden nožem u oko na svadbi u banjalučkom naselju Motike 24. jula ipak zaveden kao pokušaj ubistva.

On je kazao da je naknadno sa postupajućim tužiocem, Vukašinom Kondićem, koji je bio dežurni tužilac još jednom detaljno prešao preko celog slučaja i da je na kraju, predmet zaveden kao pokušaj ubistva. 

Bulatović navodi da je on stava, od ranije, da svaki napad i ubod oštrim predmetom u predelu glave i vitalnih organa treba biti okarakterisan kao pokušaj ubistva.

Foto: Privatna arhiva

Ranjeni Siniša Blagojević
Blagojević još u bolnici

Zločin u kojem gost na svadbi, Siniša Blagojević, umalo nije izgubio život, dogodio se 24. jula u banjalučkom svadbenom salonu u naselju Motike.

Vojniku Blagojeviću nož je stigao na jedan centimetar od mozga i samo pukom srećom nije ubijen, tako da je suvišno svako razmatranje da li je u pitanju pokušaj ubistva.

On se još uvek nalazi u bolnici u teškom stanju, dobio je hematom na mozgu i izliv krvi na mozak, lekari sve čine da stabilizuju njegovo stanje.

Za pokušaj ubistva se treti samo jedan

Za pokušaj ubistva ubistva optužnicom će se najverovatnije teretiti jedno lice koje je Blagojevića ubolo nožem u oko. Nož se od mozga Blagojevića, koji još nije bio u stanju da da izjavu, zaustavio jedan centimetar. Nakon što su ga uboli u oko napadači su nastavili da krvnički tuku bespomoćnog Blagojevića dok je ranjen ležao na podu.

Foto: Privatna arhiva

Ranjeni Siniša Blagojević
Napadači uhapšeni, pa pušteni na slobodu

Policija je dan posle zločina uhapsila Dragana Gojića, koji je zajedno sa Aleksandrom i Anđelom Miletićem i Strahinjom Arambašićem, krvnički napao Sinišu Blagojevića. Nakon što je tužilac Kondić napad ocenio kao teške telesne povrede, oni su pušteni na slobodu.

Podsetimo, navedena četvorka potencijalnih ubica isprovocirala je sukob na svadbi i nakon pretnji "kako će ga zaklati" pokušali su da ubiju Blagojevića. Zahvaljujući fizičkoj spremnost, nesrećni mladić je nekako izbegao klanje ali su su uspeli da ga ubodu u oko, nakon čega je i pretučen, a četvorica monstruma su pobegla.

Nakon svega ostaje da vidimo kako će napadači biti kažnjeni za ovaj monstruozni zločin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17