• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/objektiv.rs

21.09.2021

10:34

MARIJA SE SPREMA DA PREMESTI SLOBINE KOSTI NA CETINJE, SAHRANIĆE IH MIRAŠ?! Raspop rešio da preko mrtvog Miloševića skuplja poene...

Printskrin Youtube

Balkan

MARIJA SE SPREMA DA PREMESTI SLOBINE KOSTI NA CETINJE, SAHRANIĆE IH MIRAŠ?! Raspop rešio da preko mrtvog Miloševića skuplja poene...

Podeli vest

Marija Milošević (56), ćerka bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića, nije odustala od želje da posmrtne ostatke svog oca iz dvorišta porodične kuće u Požarevcu prebaci u Crnu Goru, odnosno Cetinje

Štaviše, dobro obavešteni izvor naveo je da ona poslednjih meseci ozbiljno radi na pripremama za ovaj čin, a samoproglašeni mitropolit nepriznate CPC rekao je za Objektiv da je ćerka Slobodana Miloševića, Marija, omiljena građanka Cetinja, a da je Miloševiću mesto u Crnoj Gori.

Samoproglašeni mitropolit nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo Miraš Dedeić za navodi da je Marija Milošević omiljena građanka Cetinja i da mu je i te kako poznata njena želja da prebaci očeve ostatke na Cetinje. On objašnjava da je lično po želji ćerke pokojnog predsednika SRJ služio parastos i njenom dedi Svetozaru Miloševiću, koji je inače diplomirao na beogradskom Bogoslovskom fakultetu, a sebi oduzeo život tri godine pre nego što se Marija rodila.

- Slobi su i otac Toza i brat Borislav Milošević sahranjeni u Crnoj Gori. On je bio veliki čovek i njemu je mesto u Crnoj Gori. Spreman sam da održim opelo kada ga prebace ovde gde su mu koreni i vrlo ću rado to učiniti. Marija nikada nije bila za to da njen otac počiva u Srbiji, više puta mi je to kazala. Ona je divna osoba i nije istina da živi zabarikadirano. Sa svima voli da popriča i srdačno se pozdravi. Ona je ovde zaštićena od svih građana i oseća se vrlo bezbedno - kaže Dedeić.

Foto: Printscreen Facebook

Čelnik NVO CPC Miraš Dedeić

Pre više godina Marija Milošević je u jednom intervjuu kazala da joj je žao što čitav život nije provela u Crnoj Gori.

- Meni je, u stvari, strašno žao što sam se uopšte rodila u Beogradu 1965. godine i tamo provela svojih prvih 36 godina. Stalno maštam o tome kako bi bilo divno da tatini roditelji nikada nisu otišli odavde i da je tata bio na moru te godine kad je upoznao mamu, a da je mama došla na letovanje i da su se oni zaljubili i da je mama ostala ovde s tatom. Isto bismo se rodili Marko i ja, i svi bismo bili danas srećni i zajedno - rekla je tada Marija.

Govoreći o sahrani oca u dvorištu porodične kuće u Požarevcu, ona je kazala da misli da niko od njih, ni živ ni mrtav, ne treba da bude u Srbiji.

- Ima latinska poslovica koja kaže: "Nezahvalna domovino ‒ ne zaslužuješ ni kosti moje" - kazala je tom prilikom Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Nemas malo godina ali si skroz prolupala a imas malo i majcinih gena. Pok. Predsednik Milosevic je dugo godina bio predsednik Srbije a ne Crne Gore. Da ga vodis kod najveceg neprijatelja Djukanovica. Najbolje je da se javis na lecenje. Verujem da Marko ima gene oca koji trezverno razmislja. Zuti jesu vam zagorcali zivot ali pravi Srbi, nisu.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Муљава, слободно носи кости те суицидне будалетине из Лијеве Ријеке, али прво да ти, твоја мамица Цветанка и тупави батица Марко вратите све оно што сте покрали од нас Србијанаца. Па онда, " У 2 ће чистачи однети ђубре"...

Stanka

pre 2 godine

Kako te nije sramita da pises ovake glupisti na glupost njegove cerke.Presednik je bio korektan i to su lazi sto pises.

Pera

pre 2 godine

Ti si jedna odvratna budaletina bez imalo morala i respekta. Zasluzujes svaki prezir.

Marcco

pre 2 godine

Teško da će parastos da će održi samoubici, usotalom, nije ni sahranjen sa popom.

Crnogorci su i zakuvali stvar

pre 2 godine

Neka nosi.. Neka se vidi da ja balkanski kasapin crnogorac a ne Srbin. Hvala ovim komitama sto postoje.

Stanka

pre 2 godine

Marija mene bi bilo sramita ovakvih komentara koje ti dajes:zato brukas mrtvog oca,brata,prezime cestito,?dali si svesna sta radis,dali verujes u boga pripazi se!!! Ove bljuotine od pojedinih komentara zaboravi i ne citaj,ti su prodali veru za veceru.Bog s'tobom.

Vuk07

pre 2 godine

Odlično si kazala da ni zivi ni mrtvi nebi trebalo da budete u Srbiji. I ja se slažem sa tvojom konstatacijom. Da u Srbiji nije doso tvoj tata sigurno ne bi bilo Rata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija