• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.10.2021

22:35

Dodik otkrio plan! Evo sa čime će upoznati predsednika Vučića na sutrašnjem sastanku u Beogradu!

Balkan

Dodik otkrio plan! Evo sa čime će upoznati predsednika Vučića na sutrašnjem sastanku u Beogradu!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će na sutrašnjem sastanaku u Beogradu upoznati predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa političkim razvojem situacije u BiH i sa tim da RS ne veruje u slatkorečive, lažne dobre namere nekih zapadnih faktora i Bošnjaka

- I ovaj sastanak predstavlja kontinuitet ranijih sastanaka. Razgovaramo o situaciji i dogovaramo se o mogućim reakcijama koje su uvek vezane za naša prava - rekao je Dodik i dodao da u Sarajevu uvek pokušavaju da - donesu neku odluku da smire Republiku Srpsku, a posle toga po pravilu sledi još gora odluka - prenosi RTRS.

Kako kaže, razume šta Srbija može da učini, a šta ne, te da od predsednika Vučića ne traži podršku u celosti, ali očekuje, kako je naveo, razumevanje koje mora da postoji.

Foto: Tanjug


Milorad Dodik naglašava da mnogi koji odlučuju o BiH samo površno gledaju pravo, ustav i međunarodne akte i sa pozicije politike sile pokušavaju da kreiraju odnose.

- Mi moramo to da zaustavimo, jer nakon godinu dana od Republike Srpske ništa neće biti. Ja sam čovek koji je uložio svoj politički život u ovo. Čujem danas svašta o sebi, a bolje da odem časno i dostojanstveno nego da budem poltron i lomljiv. Nisam glup da bi se junačio pred Amerikom, ali Amerika nije u pravu, "tetoši" neke Srbe ovde, podvaljuje i pokušava da nam nametne rešenja, priča o zajedničkoj državi, a pravi muslimansku državu, kojom su veoma zadovoljni u Sarajevu - rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je potpuno vidljiv ujedinjeni politički blok Bošnjaka, što nije slučaj sa predstavnicima Srba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hogar

pre 2 godine

Je li ovo Mile Ronhil sam otišao kod Vučka da Vučko pusti vodu za njim???!!!

Rade R

pre 2 godine

Gospodine Dodik, da su Srbi složni nebi postojali Bošnjaci a isto tako ni Crnogorci! Daće Bog da se i mi Srbi nekad složimo!

USAF

pre 2 godine

Mislim da je "Mile Ronhill" zavrsio svoju karijeru!Ustao sprotivu Zapada tj. USA i moze se slobodno pevati pesma-"Ide Mile Lajkovackom prugom"!

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59