• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

14.10.2019

12:16

ERGOGAN ŽESTOKO UCENIO NATO: Birajte - ili Turska, ili teroristi!

Vesti

ERGOGAN ŽESTOKO UCENIO NATO: Birajte - ili Turska, ili teroristi!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da NATO ne pruža dovoljnu podršku Turskoj, te je poručio Alijansi da napravi izbor - ili teroristi ili Turska

„Mi smo članica NATO-a, a peti član Povelje nalaže da sve članice odgovore u slučaju napada na jednu od njih. Turska se nalazi pod pretnjom od napada terorističkih organizacija.“

„U skladu sa Poveljom NATO mora da bude na našoj strani. Ili ste sa nama, ili ste na strani terorista. Nama nisu dali odgovor na to pitanje“, rekao je on.

POTPUNI PREOKRET U SIRIJI, KURDI ZADALI TEŽAK UDARAC TRAMPU! Posle turske invazije prešli na stranu Asada! PAKLENA IGRA TEK POČINJE! (VIDEO)

Turski predsednik je takođe rekao i da bi to moglo da bude povezano sa tim što je Turska jedina muslimanska zemlja u okviru Alijanse.

Dodao je i da su premijer Velike Britanije Boris Džonson i nemačka kancelarka Angela Merkel, sa kojima je obavio telefonske razgovore, „pod velikim pritiskom dezinformacija“.

MERKEL OD ERDOGANA ZAHTEVA DA ODMAH OBUSTAVI OFANZIVU NA SEVERU SIRIJE, lider Turske odbio, poručio EU i Berlin da ne izazivaju, preti da će "otvoriti vrata" Evrope izbeglicama!

Podsetimo, Turska je pokrenula vojnu operaciju na severu Sirije sa ciljem da se stane na put, kako tvrde iz Ankare, stvaranju terorističkog koridora duž tursko-sirijske granice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija