• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

02.12.2019

11:43

ERDOGAN JOŠ JEDNOM UBO PRST U OKO AMERIKANCIMA i to zbog PUTINA I RUSIJE!

Vesti

ERDOGAN JOŠ JEDNOM UBO PRST U OKO AMERIKANCIMA i to zbog PUTINA I RUSIJE!

Podeli vest

Administracija turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana saopštila je danas da je datum kupovine dodatnih raketnih sistema S-400 od Rusije samo tehnička stvar

Rusija se nada da će zaključiti sporazum sa Turskom o kupovini novih sistema S-400 u prvoj polovini naredne godine, prenosi Rojters.


Kako se navodi, to bi moglo još više da pogorša odnose Turske i SAD.

 

TURCI POKREĆU BORBENE AVIONE! Zbog Putina i Rusije GURAJU PRST U OKO SAD, Amerikanci u panici zbog NATO I F-35

Podsetimo, SAD su suspendovale Ankaru iz programa kupovine borbenih aviona F-35, kako bi je kaznili zbog kupovine raketnih sistema od Rusije.

Ugovor između Ankare i Moskve o kupovini S-400 prvi put je potpisan u decembru 2017. godine.

Tada su dve strane postigle dogovor o isplati 2,5 milijarde dolara za dva sistema S-400, što je, inače, još od 2007. godine, najnapredniji ruski antiraketni sistem.

Prva isporuka S-400 Turskoj desila se u julu, a okončana je polovinom septembra, podsećaju svetski mediji.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ranije je izjavio kako očekuje da će sve isporuke biti kompletirane do aprila naredne godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaske

pre 4 godine

Ameri pucaju iz prazne puške, neće turcima da prodaju F35, nateraće turke da od rusa kupe SU 37, jeftinije i isplativije avione koji su rame uz rame sa F35.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Турска је дошла накнадно до памети... Прорадио српски ГЕН у ДНК структури понизног Турчина, који се до јуче клањао "америчком Шејтану", који прети да уништи цео правдољубиви свет...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija