• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2019

11:27

OVO JE PRIČA O ZLOSTAVLJANJU I KRALJEVSKOJ DINASTIJI! Žrtva princa Endrua otkriva NOVE ŠOKANTNE DETALJE svog odnosa sa kraljičinim sinom!

Vesti

OVO JE PRIČA O ZLOSTAVLJANJU I KRALJEVSKOJ DINASTIJI! Žrtva princa Endrua otkriva NOVE ŠOKANTNE DETALJE svog odnosa sa kraljičinim sinom!

Podeli vest

Na britanskom javnom servisu BBC večeras će biti prikazan intervju s Virdžinijom Roberts, ženom koja tvrdi da je bila prisiljena na seksualni odnos sa princem Endruom kada je bila maloletnica, odnosno imala 17 godina

Amerikanka Virdžinija Roberts u ovom intervjuu ponovo naglašava da je princ bio veoma blizak prijatelj milijardera pedofila Džefrija Epstajna. 

 

 

Ona tvrdi da su je obojica silovala kada je imala samo 17 godina, i ponovo u ovom razgovoru za BBC iznosi teške optužbe na račun sina kraljice Elizabete Druge, koji se u međuvremenu, posle silnih optužbi i katastrofalnog intervjua za istu TV stanicu, povukao iz javnog života.

Robertsova je u ovom razgovoru ispričala neke od ogavnih detalja svog odnosa sa britanskim princom.

- Rekli su mi da ga moram da ga usrećim isto kao i Džefrija. Nikako nisam mogla da kažem ne, jer je Epstajn očekivao to od mene- istakla je Virdžinija.

Prvi put se susrela sa Endruom kada je imala 17 godina, na nagovor princove prijateljice i Epstajnove podvodačice Žislejn Maksvel. Bili su u jednom noćnom klubu u Londonu, i on joj je naručio votku:

- Princ Endru je najgori plesač koga sam u životu videla. On se pri tom toliko znojio da mi se činilo kao da kiša pljušti po meni. Bilo je odvratno, ali morala sam sve da istrpim, jer sam bila svesna toga šta su Džefri i Žislejn očekivali od mene.

Potom ju je, kako se prisetila, silovao u stanu Žislejn Maksvel u centru Londona, a usledili su seksualni odnosi sa princom još dva puta, a jednom su oboje bili uključeni u orgije. 

(VIDEO) PRVO MI JE DAO VOTKU, A ONDA ME JE SILOVAO! Sin kraljice Elizabete je NAPASNIK I ZLOSTAVLJAČ! Princu je morala da radi isto što i Epstajnu!

Ona je na kraju poručila da ovo nije neka pogana seksualna priča, dodavši:

- Ovo je priča o seksualnoj trgovini! Ovo je, takođe, priča o zlostavljanju i o vašoj kraljevskoj dinastiji! Može on da poriče koliko god hoće da se nešto desilo, ali on vrlo dobro zna šta je bilo, kao i ja. A ovde samo jedna osoba govori istinu! 

BRITANIJA U ŠOKU! Ovo je najveća KATASTROFA OD SMRTI PRINCEZE DAJANE

Princ Endru se već gotovo mesec dana nalazi na udaru britanskih medija. Iako je mesecima poricao bilo kakvu vezu sa pokojnim milijarderom pedofilom, mediji su objavili još jednu fotografiju Endrua i Epstajna sa kraljevske trke konja u Eskotu. 

Takođe, advokati pet Epstajnovih seksualnih žrtava pozvali su danas britanskog princa da svedoči u istrazi, jer je bio čest gost milijardera pedofila.  

 

 

Kako spekulišu britanski mediji, kraljica Elizabeta je čak zabranila da on nastavi da ima kancelariju u Bakingemskoj palati. Upućeni u britansku dinastiju procenjuju da se princ više nikada neće vratiti kraljevskim obavezama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Dinastija ustogljenih majmuna. Pogledajte samo kako su odeveni i kako misle da su u 18 veku. Ne podnosim ove ljude jer misle i danas da su Bogom dani i da su svi njhove sluge.Nacija koja je masakrirala Indijance od Amerike preko Kanade do Australije i koja danas nas naziva genocidnom nacijom. Istorija govori i kako su se ponasali prema Ircima i SHkotima.Valda ce se taj narod tamo jednom pobuniti i reci STOP.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija