• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

07.01.2020

15:22

PUTIN STIGAO U SIRIJU! Odmah razgovarao sa Asadom!

Vesti

PUTIN STIGAO U SIRIJU! Odmah razgovarao sa Asadom!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin otputovao je u Damask, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

- Vladimir Putin je sa aerodroma krenuo ka komandnom punktu grupe Oružanih snaga Rusije u Siriji i provozao se ulicama Damaska - rekao je portparol.

- Na komandnom punktu Putina je dočekao sirijski predsednik Bašar Asad - saopštio je Peskov.

- Šefovi dveju država dobili su vojne izveštaje o situaciji u različitim regionima zemlje - dodao je on.

ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE! Putin čestitao Božić!

Kasnije su održani bilateralni pregovori ruske i sirijske delegacije.

- U razgovoru sa Asadom, Putin je istakao da sada sa uverenošću može konstatovati da je pređen veliki put u obnovi sirijske državnosti i teritorijalnog integriteta zemlje - rekao je portparol. Prema njegovim rečima, „Putin je takođe primetio da se na ulicama Damaska golim okom mogu videti znaci obnavljanja mirnog života“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE! Putin čestitao Božić!
Planeta

ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE! Putin čestitao Božić!

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Božić građanima Rusije, poželeo im zdravlje i blagostanje, i istaknuo ulogu Ruske pravoslavne crkve u jačanju duhovno-moralne osnove društva, navodi se u čestici koju je objavila pres-služba Kremlja

07.01.2020

09:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17