• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2020

20:51

KORONAVIRUS JE IZMAKAO KONTROLI! ŠVEDSKA, ITALIJA, RUSIJA, FRANCUSKA, KO JE SLEDEĆI?! Svet se nikad nije suočio sa ovakvom pretnjom!

Vesti

KORONAVIRUS JE IZMAKAO KONTROLI! ŠVEDSKA, ITALIJA, RUSIJA, FRANCUSKA, KO JE SLEDEĆI?! Svet se nikad nije suočio sa ovakvom pretnjom!

Podeli vest

Švedska Agencija za javno zdravstvo saopštila je da je test potvrdio da je jedna žena zaražena korona virusom.

U saopštenju se navodi da je reč o ženi koja je bila u području Vuhana u Kini i da je osetila simptome zaraze nakon povratka u Švedsku.

Iz Agencije su naglasili da Šveđanka nije u teškom stanju.

Jedan od francuskih državljana koji su danas vojnim avionom stigli iz Vuhana u vojnu bazu nedaleko od Marseja ima simptome koronavirusa, saopštila je danas francuska ministarka zdravlja Anjes Buzin, prenosi Rojters.

Prvih 200 povratnika iz kineskog grada Vuhana sletelo je danas u francuskom vojnom avionu u vojnu bazu Istre nedaleko od Marseja, a sada im sledi 14 dana karantina.

Oni će dve nedelje provesti izolovani u odmarališnom kompleksu u blizini Marseja, prenela je francuska televizija BFM.

 U Rusiji su danas registrovana prva dva slučaja zaraženih novih koronavirusom, saopštila je zamenica premijera Tatjana Golikova.

U pitanju su dvoje kineskih državljana, a slučajevi su registrovani u Transbajkalskom i regionu Tjumen, prenosi TASS.

SPECIJALCI UPADAJU U KUĆE U BERANAMA! Pretresaju domove svih koji su crtali TROBOJKE!

- Oni se nalaze pod strogim nadzorom. Izolovani su i ukazana im je neophodna pomoć. Oboje su kineski državljani - rekla je Golikova.

 U Italiji su potvrdeni prvi slucajevi obolelih od novog koronavirusa zbog čega će vlada razmotriti da li ce proglasiti vanrednu situaciju u zemlji.

Italijanski premijer Đuzepe Konte je kasno sinoć saopštio da je dvoje kineskih turista, koji se nalaze u poseti Italiji, zaraženo virusom.

RUSIJA VRAĆA SVOJ DEO BERINGOVOG MORA, SVIDELO SE TO AMERIMA ILI NE! Putin ne priznaje "izdaju" počinjenu u vreme Gorbačova! TU LEŽE MILIJARDE U NAFTI I GASU!

Objavljeno je i da su svi letovi između Kine i Italije obustavljeni do daljeg.

Zaraženi kineski turisti su u izolaciji u bolnici za infektivne bolesti, a vlasti pokušavaju da utvrde koja su sve mesta posetili u Italiji.

U Britaniji su potvrđeni prvi slučajevi obolelih od novog koronavirusa.

U pitanju su dve osobe iz iste porodice u Engleskoj, preneo je Rojters.

AMERIKANCI BLOKIRAJU PROLAZ RUSKIM TRUPAMA NA KLJUČNOM SIRIJSKOM AUTOPUTU! Svet strahuje od obračuna, MOSKVA OVO NEĆE TOLERISATI!!

Šef engleske medicinske službe Kris Viti izjavio je da su pacijenti pod nadzorom specijalista i da se primenjuju sve mere kontrole da bi se sprečilo dalje širenje virusa.

Zaraženih ima i u SAD, Kanadi, Australiji, gotovo svim azijskim državama...

Najmanje 213 ljudi umrlo je u Kini od korona virusa, a registrirano je blizu 10.000 zaraženih. U drugim delovima sveta zabeleženo je 98 slučajeva zaraze u 18 država.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija