• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.02.2020

12:45

ZA NAS KRIM NIJE RUSKI! Erdogan šokirao sve, DA LI JE TURSKI PREDSEDNIK OKRENUO LEĐA PUTINU?!

Vesti

ZA NAS KRIM NIJE RUSKI! Erdogan šokirao sve, DA LI JE TURSKI PREDSEDNIK OKRENUO LEĐA PUTINU?!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan ponovo je izjavio da Ankara ne priznaje ponovno ujedinjenje Krima sa Rusijom i da će nastaviti da prati položaj krimskih Tatara

- Nastavićemo da podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine. Nećemo priznati nezakonitu aneksiju Krima. Krimski Tatari su važan aspekt naših bliskih odnosa sa Ukrajinom, i mi nastavljamo da pratimo njihov položaj - istakao je Erdogan pre odlaska u posetu Ukrajini.

On je dodao da je predsednik Rusije više puta objašnjavao stvarno stanje stvari svom kolegi.

NE PRELAZITE NAM PUT! Erdogan poručio Rusiji: Onaj ko želi da nas proverava, SHVATIĆE KOLIKO JE POGREŠIO!

- Predsednik Erdogan ima poziv predsednika Putina da poseti Krim i vidi sve, takoreći, sa izvora - podsetio je Peskov.

Krim je postao deo Rusije u martu 2014. nakon referenduma održanog nakon državnog prevrata u Kijevu. Za ujedinjenje sa Rusijom glasalo je 96,77 odsto birača Republike Krim i 95,6 odsto stanovnika Sevastopolja.

Prema rečima predsednika Rusije Vladimira Putina, pitanje Krima je zatvoreno. Ukrajina i dalje smatra Krim svojom privremeno okupiranom teritorijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sparta

pre 4 godine

Stara dobra izreka : Turčinu ne vjeruj nikada, nikada !!!! Onaj Turčin koji je sa tobom za stolom i onaj turčin koji je ispod tog istog stola, ONI ti obojica isto misle ( skidaju ti glavu )!!!! Ja se iskreno nadam da je Putin i Rusija veoma svjesna toga !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija