• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

03.02.2020

15:29

SAMO LUD ČOVEK MOŽE DA POVERUJE DA JE OVO SLUČAJNO! NATO na granice Rusije dovodi 37.000 vojnika iz 18 zemalja, I TO BAŠ U VREME PARADE U MOSKVI!!

Vesti

SAMO LUD ČOVEK MOŽE DA POVERUJE DA JE OVO SLUČAJNO! NATO na granice Rusije dovodi 37.000 vojnika iz 18 zemalja, I TO BAŠ U VREME PARADE U MOSKVI!!

Podeli vest

Velike vojne vežbe "Branilac Evrope", koje su planirane za 2020. godinu, nisu usmerene protiv Rusije, izjavio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg

- 'Branilac Evrope' nije usmeren protiv bilo koje konkretne zemlje - izjavio je Stoltenberg za agenciju Frans pres.

Prema podacima agencije, u vežbama koje će biti održane u maju i junu tekuće godine, najvećim delom na teritoriji Nemačke, Poljske i baltičkih država, učestvovaće 37.000 vojnika iz 18 zemalja.

Generalni sekretar NATO-a izjavio je da će to biti "najveće raspoređivanje američkih trupa u Evropi u poslednjih 25 godina" kako bi se zaštitili drugi NATO saveznici ako za time bude potrebe, kao i da vežbe pokazuju "potpunu privrženost SAD Alijansi, slobodi i zaštiti Evrope".

(VIDEO) AMERI SU BILI UBEĐENI DA SU VLADARI SRBIJE, A ONDA JE KRENUO KONTRAUDAR! Ruski migovi, Panciri, Đavolje kočije... SAD BESNE ZBOG MOĆNE SRPSKE VOJSKE...

Predstavnik NATO-a je istakao da je to što će se vojne vežbe održati za vreme proslavljanja 75. godišnjice pobede nad nacističkom Nemačkom u Moskvi - slučajnost.

- Vežbe će trajati od februara do juna. Svake godine u tom periodu pokazuje se veliki broj vojnih vežbi - rekao je činovnik NATO-a, dodavši da Alijansa "priznaje glavnu ulogu Sovjetskog Saveza u pobedi nad Nemačkom".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goca

pre 4 godine

Pa sta se palite odma, nije to sto mislite , ljudi idu da gledaju paradu, da podrze ruske "kolege" a vi odma....:P

MilosObilic1389

pre 4 godine

Када се више људи удружи ради криминала то је зове - БАНДА... Када се више држава удружи ради пљачке, то се зове: НАТО...!!

Vecko

pre 4 godine

Rusi ne znaju da smisle egzotične nazive vežbe recimo, evo im predlog: - evropska sigurnost 2020. - prekookeanska brana 2020. - evropski štit 2020. - odbrana slobodne Evrope 2020. ...

Vlado

pre 4 godine

Koja budalaština! Protiv koga su onda NATO vežbe usmerene u Nemačkoj, Poljskoj i u Baltičkim zemljama? Valjda protiv Irana, ili Severne Koreje???!!!

dexon

pre 4 godine

Ovo je okupacija Evrope od strane Nato pakta sa Amerikom na čelu. Sve je suprotno od onoga što pričaju i rade, sve je samo predstava za krajnji cilj - upravljati svetom iz jednog centra vojno-politički a preko korporacija resursima i ekonomijom. Ništa se promenilo nije od vremena Rimljana i sada smo samo robovi koji još moraju sami da se snalaze za stan hranu i odeću.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija