• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

14.02.2020

22:39

KONGRES SAD: LIKVIDACIJA SULEJMANIJA JE ZLOČIN, ON NIJE BIO PRETNJA ZA AMERIKU! I šta ćemo sad - "pojeo vuk magare", KAO U SRBIJI, IRAKU, VJETNAMU...

Vesti

KONGRES SAD: LIKVIDACIJA SULEJMANIJA JE ZLOČIN, ON NIJE BIO PRETNJA ZA AMERIKU! I šta ćemo sad - "pojeo vuk magare", KAO U SRBIJI, IRAKU, VJETNAMU...

Podeli vest

Administracija Bele kuće predstavila je američkom Kongresu pravni izveštaj o pravnim i političkim razlozima za napad na aerodrom u Bagdadu, kada je poginuo iranski general Kasem Sulejmani

Kongresmeni su nakon upoznavanja sa dokumentom izjavili da nema pomena o pretnji za američke državljane. Upravo tim Vašington objašnjava svoju odluku o likvidaciji Sulejmanija.

U Kongresu su saopštili da je predstavljeni izveštaj u suprotnosti sa tvrdnjama predsednika Donalda Trampa.

- U objašnjenju administracije koja se nalazi u ovom izveštaju, ne pominje se nikakva stvarna pretnja i to pokazuje da nije istinito objašnjenje koje je predsednik predstavio američkom narodu - saopštio je predstavnik Kongresa Eliot Engel.

Prilikom davanja zelenog svetla za ubistvo iranskog generala, Tramp se pozvao na dozvolu za upotrebu vojne sile u Iraku, koju je Kongres dao Beloj kući 2002. godine.

TU JE REPUBLIKA SRPSKA, BOGU HVALA, INAČE BI NAM DECA UČILA NAJSTRAŠNIJE LAŽI! Evo šta bi Sarajevo da nametne kao zvaničnu istoriju BiH!

Engel je nazvao takvo objašnjenje apsurdnim, pošto je odobrenje bilo dato samo zato da bi se pružio otpor Sadamu Huseinu, koji je tada bio predsendik Iraka.

- Taj zakon nema nikakve veze sa Iranom, niti predstavnicima Vlade Iraka i Irana - naglasio je predstavnik Kongresa.

AMERIČKI DIPLOMATA JASAN: NE POSTOJI NAGRADA ZBOG KOJE BI SRBIJA PRIZNALA KOSOVO, Priština je uvela takse na nagovor SAD! RAZMENA TERITORIJA JE NAJBOLJE REŠENJE!

Podsetimo, nikakve veze nije imao ni Irak i Sadam Husein za biološkimi hemijskim oružjem pa ga je Pentagon zgazio i na kraju obesio (valjda za primer onim koji im se suprotstave)! Nikakve veze ni Srbija nije imala sa masakrom u Račku, pa su nas isti ovi koji sada prozivaju Trampa besomučno bombardovali i razarali nam zemlju...   

Ono što je, međutim, tačno jeste sledeće: Sva opravdanja za rat protiv Srbije, Iraka, sada Irana, ili ranije Vjetnam, bazorana su na lažima.

Žrtve od naknadne američke pameti uglavnom nemaju nikakve vajde! Ostaju im porušene zemlje, hiljade, ili desetine hiljada mrtvih, rasturena ekonomija...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija