• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.04.2020

07:59

ŠOKANTNA TVRDNJA CNN-a: KIM SE BORI ZA ŽIVOT, U SMRTNOJ OPASNOSTI je nakon operacije!

Vesti

ŠOKANTNA TVRDNJA CNN-a: KIM SE BORI ZA ŽIVOT, U SMRTNOJ OPASNOSTI je nakon operacije!

Podeli vest

Predsednik Severne Koreje Kim Džong Un “nalazi se u velikoj opasnosti” posle hirurškog zahvata, rekao je za CNN neimenovani američki zvaničnik, navodeći obaveštajne podatke

Drugi neimenovani zvaničnik SAD je za ovu televiziju potvrdio da postoji “zabrinutost” za zdravlje severnokorejskog lidera, ali da se ne zna koliko je teško njegovo stanje.

Glasine o zdravlju Kim Džong Una počele su da se šire kada je on izostao sa proslave rođendana njegovog dede i osnivača ove komunističke zemlje Kim Il Sunga 15. aprila.

Mediji u Južnoj Koreji prenose, na osnovu neimenovanog severnokorejskog izvora, da je Kim Džong Un imao kardiovaskularnu operaciju i da se skoro u potpunosti oporavio, dok i dalje prima terapiju u bolnici Hjangsan, koja je “posvećena vladajućoj porodici Kim”.

Foto: Twitter printscreen

 

Zvaničnici u Ministarstvu Ujedinjenja i obaveštajne agencije Južne Koreje nisu mogli da potvrde ove navode, piše Rojters.

Južnokorejska agencija Jonhap navodi da je Kim Džong Un poslednji put snimljen 11. aprila na sastanku biroa Radničke partije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Drugi neimenovani zvaničnik SAD je za ovu televiziju potvrdio da postoji “zabrinutost” za zdravlje severnokorejskog lidera, ali da se ne zna koliko je teško njegovo stanje... AMERIKA SE ZABRINULA ZA ZDRAVLJE PREDSEDNIKA SEVERNE KOREJE - TO JE STVARNO SMEHOTRESNO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija