• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/IN4S

24.07.2020

09:23

NOVA BLAMAŽA MILOGORACA! DPS fotografiju veličanstvene litije u Andrijevici prikazao kao KOMITSKU PROSLAVU 13. JULA! (FOTO)

Vesti

NOVA BLAMAŽA MILOGORACA! DPS fotografiju veličanstvene litije u Andrijevici prikazao kao KOMITSKU PROSLAVU 13. JULA! (FOTO)

Podeli vest

Ovim povodom oglasio se i autor fotografije Vladimir Šćekić koji je i ukazao na ovaj sramni plagijat

Verni glasač Demokratske partije socijalista besramno se kiti tuđim perjem. Degutantno je, ali neophodno, opisati situaciju, budući da se radi o punoletnoj osobi koja se spustila se na nivo klasičnog lopovluka – ni manje, ni više nego fotografije sa potpuno, i suštinski i formalno, različitog događaja, piše portal IN4S.

Na levoj fotografiji je autentična fotografija Vladimira Šćekića i Ivangrad studija, nastala na veličanstvenoj auto litiji 19.7.2020. koja je održana u Andrijevici, dok je istu podelio Srđan Radunović ističući da prikazuje kolonu auta povodom proslave 13. jula.

I nije sporno ukrasti fotografiju ako podržavate ovakvu vlast koja krade i pustoši, zaista je sitna krađa u pitanju, krađa koja najbolje opisuje DPS, partijske poslušnike i principe te grupacije građana.

Foto: Printskrin

Ovim povodom oglasio se i autor fotografije Vladimir Šćekić koji je i ukazao na ovaj sramni plagijat.

„Levo moja fotografija i opis kad je ista nastala. Desno verni vojnik DPS-a. Kome verujete, autoru, ili vojniku? Džaba vam sve, ne damo svetinje", napisao je Šćekić na svom FB profilu.

I korisnici FB mreže takođe su komentarisali krađu fotografije.

 

„Podanici režima u Crnoj Gori po ko zna koji put uhvaćeni u laži, i još jednom potvrdili da im je svaka istina takva. Od istorije, crkve, jezika, identiteta, do najnovijih dešavanja. Na fotografiji levo je montaža koja valjda ima za cilj da pokaže koliko domoljubi vole svoju državu. Na stranu to što oni ne znaju značaj 13. jula i politizuju taj veliki praznik, ali ne možemo zaboraviti da oni ne samo da nisu bili u stanju da organizuju ovako nešto, već su prilikom ispolitizovanog slavlja 13. jula izazvali više požara širom Crne Gore. O kreativnosti domobrana najbolje govori sama montaža, na kojoj je prikazano da je kolona vozila prelazila preko brda gde čak i ne postoji put", napisali su iz Udruženja Stefan Nemanja.

Na kraju apelujemo na gospodina plagijatora, da zbog sebe, ukloni ovu neistinu, i da sledeće godine proslavi 13. jul sa svojim sugrađanima, slobodno u slobodnoj Crnoj Gori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija