• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

19.08.2020

14:09

NE ODSTUPA! LUKAŠENKO zamolio PUTINA DA MERKELOVOJ prenese OVU PORUKU!

Vesti

NE ODSTUPA! LUKAŠENKO zamolio PUTINA DA MERKELOVOJ prenese OVU PORUKU!

Podeli vest

Portparolka predsednika Belorusije Natalija Ejsmont saopštila je da je beloruski lider Aleksandar Lukašenko ponovo razgovarao telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Natalija Ejsmont je precizirala da šefovi država koordiniraju svoje akcije u okviru sporazuma Saveza Rusije i Belorusije, uključujući i Organizaciju dogovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB).

DEVOJČICA (14) NESTALA IZ SVOG DOMA, a onda je policija u njenom kompjuteru otkrila jezivu prepisku

AMERIKANCI OPASNO PROVOCIRAJU KINU! Evo gde su smestili špijunski avion naoružan najmodernijom tehnologijom za elektronsko ratovanje! (FOTO)

Prema njenim rečima, lideri sve zemlje su nekoliko puta razgovarali telefonom, a poslednji razgovor je održan danas.

Ona je istakla da je Lukašenko zamolio ruskog lidera da prenese molbu nemačkoj kancelarki Angeli Merkel da se ne meša u poslove Belorusije.

 

 

- Glavna stvar koju želimo jeste da Zapad ne podržava one koji destabilizuju situaciju u Belorusiji. Polazeći od toga, predsednik naše zemlje zamolio je svog ruskog kolegu da prenese gospođi Merkel da se Nemačka i cela Zapadna Evropa ne mešaju u unutrašnje poslove Belorusije, što je sada slučaj - rekla je portparolka.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je juče sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PUTIN PONOVO RAZGOVARAO SA LUKAŠENKOM! Evo šta je bila GLAVNA TEMA!
Planeta

PUTIN PONOVO RAZGOVARAO SA LUKAŠENKOM! Evo šta je bila GLAVNA TEMA!

Ruski predsednik Vladimir Putin ponovo je danas telefonom razgovarao s predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i izvestio ga o svojim razgovorima sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o situaciji u Belorusiji, prenela je agencija Belta

18.08.2020

19:41

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija