• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

07.11.2020

11:24

ROD BLAGOJEVIĆ OTKRIVA DETALJE O MALVERZACIJAMA NA IZBORIMA U SAD: Prekidaju brojanje kad im kandidat zaostaje, a onda usred noći...

Vesti

ROD BLAGOJEVIĆ OTKRIVA DETALJE O MALVERZACIJAMA NA IZBORIMA U SAD: Prekidaju brojanje kad im kandidat zaostaje, a onda usred noći...

Podeli vest

Bivši guverner Ilinoja Rod Blagojević izjavio je da su krađe na izborima „duboka i raširena tradicija“ u velikim gradovima pod kontrolom demokrata

Blagojević je rekao da je tačno da demokrate kradu glasove u Filadelfiji i da izborne krađe verovatno nisu ograničene na samo jedan grad.

„Mislim da to nije ograničeno samo na Filadelfiju. Instinkti mi govore da se prevara na izborima događa i u drugim gradovima poput Atlante, Detroita, Milvokija i Las Vegasa. Izlazeći iz demokratskog političkog establišmenta u Čikagu, znam kako oni funkcionišu“, rekao je Blagojević za „Njuzmaks TV“.

On je istakao da demokrate kontrolišu politički aparat koji broji glasove, biračka mesta i ljude koji broje glasove i dodao da su demokratske prevare na izborima „tradicija poštovana vremenom“.

Bivši guverner Ilinoja tvrdi da biračka mesta koja kontrolišu demokrate prestaju da broje glasove kada njihov kandidat zaostaje, a posle „usred noći krađa počinje“.

„To smo videli u velikom broju, u neviđenom broju gradova na ovim izborima. Gradovi se izvlače sa široko rasprostranjenom prevarom, jer korumpirani glavni mediji nisu zainteresovani za zaštitu našeg Ustava“, kaže Blagojević.

„Oni samo žele da pobede Donalda Trampa po svaku cenu. Demokrate ne kradu izbore samo od predsednika, već ih kradu i od američkog naroda. Ovo je neverovatno opasno za našu demokratiju i naše slobode. Ovo je kritičan trenutak u našoj istoriji“, dodao je on.

Prema njegovim rečima, Amerikanci bi trebalo da ustanu i mirno protestuju protiv političkog establišmenta.

„Uzrok je veći od podrške predsedniku, reč je o fer i slobodnim izborima“, zaključio je Blagojević.

Sve o događajima u SAD posle predsedničkih izbora čitajte u UŽIVO OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

KOME ONI DRZE PRIDIKE O DEMOKRATIJI...KAKO SU RUSILI SLOBODANA MILOSEVICA TAKO SU UCILI OD NJEGA KAKO DOBITI IZGUBLJENE IZBORE.

Iva

pre 3 godine

Joj i njega sad pa komentarise nek vodi onu spodobu kući i nek trpi njegovu aroganciju koliko hoće previše je on sebi dao za pravo da izigrava Boga i velikog šefa svima u svetu niko nije glup pa da se ne seca šta je govorio i kako kad je corona ušla i u SAD hvala Bogu dragom samo kad je sjahao sa političke scene kad ne umace svoje prste u druge države

Dmitar1

pre 3 godine

Ako ovaj robijaš kog je Trump pomilovao s robije nešto kaže, biće da je istina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija