• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

02.12.2020

16:25

DOVEO LJUBAVNICU KUĆI, PA TRAŽIO OD ŽENE DA IM SPREMI VEČERU! Poznata ruska mankenka nasmrt izbola supruga! (VIDEO)

Vesti

DOVEO LJUBAVNICU KUĆI, PA TRAŽIO OD ŽENE DA IM SPREMI VEČERU! Poznata ruska mankenka nasmrt izbola supruga! (VIDEO)

Podeli vest

Sve je bila samoodbrana, rekla je manekenkina majka

Ruska manekenka koja se proslavila na naslovnici "Voga" Lila Sudakova (26) optužena je da je izbola muža do smrti nakon ljubomorne svađe.

Naime, manekenka je optužena da je ubila svog supruga Sergeja Popova (28) nakon što je kući doveo nepoznatu devojku koju je upoznao u baru i zahtevao da im njegova žena kuva. Ako Lila bude osuđena za ubistvo, može otići u zatvor na 15 godina, prenosi Telegraf.rs

Njena mama Irena Sudakova (48) kaže da je manekenka već duže vreme žrtva porodičnog nasilja i da je sve bila samoodbrana.

Manekenka se pojavila na naslovnici "Vogue Russia" i u magazinima u Italiji, Kini i Japanu i reklamirala je najpoznatije brendove odeće u Rusiji.

Nakon što ga je ubola nožem Sudakova je odmah zvala hitnu pomoć i Popov je brzo odvezen u bolnicu gde je podlegao povredama.

Ona je priznala da je ubola nožem svog muža s kojim je bila četiri godine zajedno i u prvom trenutku je rekla da se to dogodilo zbog ljubomore jer je flertovao s drugom ženom, prenose ruski mediji.

Majka osumnjičene je dodala da je pijani Popov doveo kući ženu koju je upoznao u baru i očekivao da će im Sudanova skuvati večeru.

Počupao ju je snažno za kosu i udario je u noge, a kaže da to može da potvrdi i očevidac koji je bio u kući.

Sklonio se od nje, ali se vratio dok je sekla povrće za salatu. Počupao ju je za kosu i dok je pokušavala da se odbrani ona ga je slučajno ubola nožem. Moja ćerka se sva tresla. Lila je ovde žrtva, ovo je bila samoodbrana - rekla je njena majka Irena.

To je bila tako bolesna ljubav. Sve je bio nesrećni slučaj - dodala je ona.

Irena je rekla da je Popov tukao Lilu i ranije kada je bio pijan.

Ona je dodala da je njen zet bio pametan, da je sve očarao svojim umom i da je računarski genije, ali da je bio alkoholičar i arogantni snob, a ona sama je bila prisutna dok je tukao Lili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija