• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2020

23:01

Stan u kojem su poslanici orgijali opremljen za žurke! Skandal u Briselu, sedištu Evropskog parlamenta, koji je najviše pogodio Mađarsku

Vesti

Stan u kojem su poslanici orgijali opremljen za žurke! Skandal u Briselu, sedištu Evropskog parlamenta, koji je najviše pogodio Mađarsku

Podeli vest

Poslanici Evropskog parlamenta, među kojima i član mađarske vladajuće partije Fides Jozef Sajer (59), koji su u petak pohapšeni na muškim gej orgijama u Briselu zbog kršenja policijskog časa, nisu prvi put učestvovali u takvim seks-žurkama. Student David Manzelej (29), u čijem se stanu sve izdešavalo, kaže da često izdaje svoj dom upravo zbog gej orgija.

Manzelej je za belgijske medije izjavio da ne poznaje Sajera, koji je jedini od poslanika priznao šta je radio i podneo ostavku, ali kaže da su se tokom pandemije koronavirusa diplomate često okupljale u njegovom stanu.
- Radimo isto što i u kafiću. Sedimo, pričamo i pijemo, samo što u međuvremenu imamo i seks. Obično to funkcioniše tako što pozovem deset ljudi, a oni imaju pravo da sa sobom povedu po još jednu osobu. Mislim da je poslanik Sajer tako i došao, kao prijatelj jednog od pozvanih - ispričao je Manzelej.

Foto: Printscreen You Tube

Bludni poslanik Jožef Sajer

Policija je, kad je upala u njegov stan, shvatila da je on opremljen upravo za seks-žurke. U njemu su našli bračni krevet, jedan dušek na podu, sto i gomilu erotskih pomagala, kao i razne vrste lubrikanata. Prostor je bio dekorisan u maniru Noći veštica, što je verovatno ostalo još od 31. oktobra.

U stanu su zatekli 25 polugolih i golih muškaraca, uprkos tome što je zabranjeno okupljanje više od četvoro ljudi zbog sprečavanja širenja koronavirusa. Jedan od učesnika zabave pobegao je kroz prozor i spustio se na ulicu niz oluk, ali ga je policija sačekala. Ispostavilo se da je to Jozef Sajer, koji se pozvao na diplomatski imunitet. Napisana mu je kazna i policija ga je odvezla kući. Dva dana kasnije podneo je ostavku u stranci, koja je konzervativna i koju svi napadaju zbog stavova protiv LGBT populacije. Da stvar bude još bizarnija, Sajer, koji je inače oženjen i ima dete, tvorac je takvog programa stranke. On je tvorac i mađarskog ustava, koji zabranjuje brak istopolnim partnerima.

Orban: Sajerovi postupci su neodbranjivi

Foto: Reuters

Mađarski premijer Viktor Orban, čiji je blizak saradnik godinama bio Jozef Sajer, izjavio je su postupci njegovog partijskog kolege neodbranjivi.
- Njegovi postupci nisu u skladu sa vrednostima naše političke partije. Nećemo zaboraviti, niti umanjivati njegov rad u proteklih 30 godina, ali je to što je uradio neprihvatljivo i neodbranjivo. Nakon skandala doneo je jedinu moguću pristojnu odluku - izvinio se, podneo ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu i otišao iz Fidesa - rekao je Orban.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija