• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

12.12.2020

12:49

ISPLIVALI "OSETLJIVI" DOKUMENTI O BRITANSKOM PRINCU I SLUČAJU EPSTAJN! Novi detalji o pedofilskom skandalu koji je potresao svet!

Vesti

ISPLIVALI "OSETLJIVI" DOKUMENTI O BRITANSKOM PRINCU I SLUČAJU EPSTAJN! Novi detalji o pedofilskom skandalu koji je potresao svet!

Podeli vest

Dejli mejl objavio je nove detalje o danu kada je britanski princ Endrju navodno spavao sa maloletnom devojkom. Časopis tvrdi da su se pojavili novi svedoci i „osetljivi dokumenti“ o tom pitanju

Virdžinija Roberts tvrdi da je milioner i osuđeni pedofil Džefri Epstajn omogućio da ona najmanje tri puta spava sa vojvodom 2001. godine, kada je imala samo 17 godina. Jedna od ovih prilika navodno se dogodila u londonskom domu Žislen Maksvel 10. marta.

Princ Endrju odbacio je optužbe u intervjuu prošle godine, tvrdeći da je taj mart proveo u "Pica Ekspresu" u Vokingu, gde je prisustvovao rođendanskoj zabavi. Njegove izjave bile su široko ismejane, jer su mnogi to smatrali prilično jadnim alibijem.

Kada su ga pitali zašto bi se sećao tako beznačajnog događaja, vojvoda od Jorka je odgovorio: „Jer odlazak u "Pica Ekspres" u Vokingu za mene je neobična stvar, za mene je vrlo neobična stvar ... „

Povrh svega, princ Endrju je branio svoje prijateljstvo sa osuđenim pedofilom Epstajnom, što je izazvalo široku reakciju u Britaniji, a što je na kraju dovelo do njegovog odstupanja od javnih dužnosti, prenosi Sputnjik internešenel.

Foto: Informer DN

Novi detalji rođendanske žurke

Nedavni izveštaj citira članove porodice ili kućno osoblje, koji se ili „nejasno“ sećaju događaja od 10. marta 2001. ili se uopšte ne sećaju šta se dogodilo.

Naročito se princeza Beatris „apsolutno ne seća“ rođendanske zabave, za koju njen otac tvrdi da je bila tog dana. Porodica koja je priredila zabavu nije se mogla setiti da li joj je prisustvovao princ Endrju, dok se dežurne spremačice nisu mogle setiti boravka vojvode tog dana.

Foto: Printscreen You Tube

Virdžinija Roberts

Zanimljivo je da je kraljevski službenik za zaštitu koji je dežurao tog dana i koji bi mogao podržati alibi "Pica Ekpres" umro, dodaje se u izveštaju, prenosi Dejli Mejl.

Pojavila se i informacija da je vojvoda od Jorka navodno tog dana rezervisao kućni manikir.

Foto: printscreen youtbe

Džefri Epstajn
Nedosledne tvrdnje

Sumnja je međutim pokrenuta i zbog nedoslednih tvrdnji Virdžinije Roberts koja je rekla da je tog dana išla u klabing sa princom, ali je takođe tvrdila da su navodno imali seks u kadi.

Princ Endrju je među mnogim uglednim i poznatim ličnostima za koje je bivši milijarder Epstajn organizovao privatne zabave.

Epstajn je umro u pritvoru dok je čekao suđenje za seksualnu trgovinu i pedofiliju. Prema informacijama koje su pružile vlasti, Epstajn je izvršio samoubistvo u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Međutim, okolnosti njegove smrti, posebno misteriozno nestali snimci njegove ćelije tog dana, podstakle su spekulacije da je on ubijen tako da nije mogao svedočiti protiv svojih poznatih prijatelja, koji su navodno bili česti gosti kod njega na privatnim zabavama. Epstajn se nikada nije izjasnio krivim ni po jednoj od optužbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija