• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2020

20:44

KLONITE SE INCKA, ON SAMO DONOSI NEVOLJE! Dodik uputio poruku Srbima u Mostaru!

Vesti

KLONITE SE INCKA, ON SAMO DONOSI NEVOLJE! Dodik uputio poruku Srbima u Mostaru!

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je Srbe u Mostaru da se klone visokog predstavnika Valentina Incka jer on, kako je naveo, donosi samo nevolje

Dodik je, komentarišući najavu da bi Incko trebalo da poseti Mostar i razgovara sa tamošnjim Srbima uoči predstojećih izbora u tom gradu, upozorio da bi "visoki mešetar u BiH mogao da pokuša da izmanipuliše malu srpsku zajednicu u tom gradu".

Dodik je istakao da se nada da će Srbi "znati da mu odgovore".

- Svaki pokušaj lobiranja uoči lokalnih izbora u Mostaru od neizabranog stranca je grubo mešanje u unutrašnja pitanja i ne može biti pozdravljeno sa naše strane - poručio je Dodik za Srnu, a prenosi RTRS.

Foto: Tanjug

On je rekao da, kako je naveo, "kao osvedočeni bošnjačko-muslimanski lobista" Incko ne traži susret sa Srbima da bi im pomogao, već da bi oni pomogli njemu u ostvarivanju nekog cilja za Bošnjake.

- Zato apelujem na Srbe Mostara da se klone Incka i kada darove donosi, jer on samo donosi nevolje - poručio je Dodik.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija