• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

24.12.2020

21:05

ZA NJIH SMO TATARI, FAŠISTI I OKUPATORI! ONI VOLE SAMO SRBE! Skandalozne optužbe potpredsednika bugarske vlade!

Vesti

ZA NJIH SMO TATARI, FAŠISTI I OKUPATORI! ONI VOLE SAMO SRBE! Skandalozne optužbe potpredsednika bugarske vlade!

Podeli vest

Potpredsednik bugarske vlade, Krasimir Karakačanov optužio je makedonske vlasti da šire mržnju prema Bugarima, rekavši da će na kraju rasprave o nacionalnom identitetu ispasti da je "i Isus Hristos bio Makedonac".

- Od vremena Jugoslavije stanovništvo uče da mrze... Albance, Grke i Bugare. Ljubav gaje samo prema Srbiji i Srbima. Za njih smo Tatari, fašisti i okupatori - rekao je Karakačanov.

Bugarski zvaničnik je rekao da, sudeći prema raspravi koja traje mesecima, makedonska nacija postoji još od vremena apostola Pavla, kao i da je "Isus Hristos bio Makedonac".

Izjava drugog čoveka bugarske vlade usledila je posle serije kritika koje se evropski zvaničnici uputili na račun vlasti u Sofiji, koje su blokirale početak pregovora Severne Makedonije i EU, tražeći da se prethodno reše otvorena pitanja nacionalnog identiteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bojnik joe

pre 3 godine

a sta je krivo rekao ne volite vise ni sebe doduse ni vas niko ne voli

Jumo

pre 3 godine

Svi znaju da su Makedonci, ustvari, Srbi sa teškom govornom manom. Jedino Bugari nikako da ukapiraju...

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Za njih smo Tatari, fašisti i okupatori - rekao je Karakačanov. - Ako smo iskreni, pa bugari su bili saveznici austrougarske carevine i treceg rajha. Nas narod nije zaboravio stravicne zlocine bugara na okupiranim delovima gde su ziveli Srbi. Makedonci su postojali i pre Hrista, pa ciji je onda Aleksandar veliki? Ovi makedonci u ovoj Makedoniji jesu Srbi kojima su bugari za vreme okupacije izmenili prezimena kao sto je Enver Hodza Srbima u Albaniji izmenio prezimena a nasa se vlast jos uvek ne bori da se ta nepravda ispravi. Mislim da zlocini nikad ne zasteravaju pa bi izgleda jedino pravedno i posteno resenje bilo da srpski narod u Albaniji, Makedoniji i Bugarskoj tuzi Bugarsku i Albaniju zbog zlocina pocinjenog u vreme ratova i komunistickog rezima i da zahteva povratak dostojanstva, slobode odnosno srpskog imena i prezimena i pravo na slobodu izbora.

Major

pre 3 godine

Aj` kaz`te jedni drugima sta imate, pa da vam mi objasnimo da ste zapravo i jedni i drugi Srbi!

NEBOJŠA

pre 3 godine

ODAKLE MU TO DA NAS MAKEDONCI VOLE,A PORIZNALI KOSOVO.DA BOG DA I TEWBE TVOJA DECA TAKO VOLILA,KO NAS MAKEDONCI.INAČE PA I JESTE I TATARI I FAŠISTI I OKUPATORI I NEVERNICI.KAD GOD STE MOGLI ZABILI STE NAM NOŽ U LEĐA !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija