• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

11.02.2021

19:15

PEKING ZALEPIO ŠAMARČINU LONDONU! Britanci, šta ćete sad, Kina zabranila emitovanje BBC! Pekingu dosta laži jedne od najpoznatnijih TV i radijskih kanala!

Vesti

PEKING ZALEPIO ŠAMARČINU LONDONU! Britanci, šta ćete sad, Kina zabranila emitovanje BBC! Pekingu dosta laži jedne od najpoznatnijih TV i radijskih kanala!

Podeli vest

Britanski televizijski i radijski kanal Bi-Bi-Si Vorld njuz je zabranjen u Kini, saopštila je danas kineska radiodifuzna agencija, nedelju dana nakon što su Britanci oduzeli licencu kineskoj državnoj televiziji (CGTN)

U saopštenju uoči lunarne Nove godine, agenija je navela da britanski javni servis ozbiljno krši regulative u izveštajima vezanim za Kinu, ističući da bi vesti trebalo da budu "poštene i fer", ali da su naštetile kineskim nacionalnim interesima, preneo je Rojters.

Zbog toga, britanski kanal ne ispunjava zahteve u Kini i aplikacija za emitovanje na još godinu dana neće biti prihvaćena, dodaje kineska agencija.

ZAPAD KORISTI MALOLETNIKE ZA NAPAD NA PUTINA! Moskva nije ovako ljuta bila godinama, PREKO OVOG NEĆE PREĆI!

Bi-Bi-Si je u saopštenju posle objave kineske agencije naveo da je razočaran odlukom kineskih vlasti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ringispil

pre 3 godine

Engleska " IMPERIJA" diareju a pelana nestalo.

Sumadinac

pre 3 godine

Bi-Bi -Si su naj veca propagadna kuca mrzne sta reci Englezi kolonisti i vladari tame.

milovan

pre 3 godine

Kinezi im samo vratili. Prvo su Britanci zabranili Kinesku tv u Britaniji.

Sa srećom

pre 3 godine

HongKong su morali da vrate pa su organizovali `demokratske` demonstracije da zadrže uticaj pa kad im ni to nije uspelo e onda zabrani kineski servis u Britaniji. Napuvani slepci misle da su i dalje neko zbog toga što im je tamo smešten odredđeni deo svetskih finansija. Neka im Kina ukine samo 20% trgovine koju imaju sa njom češaće se na sve strane!

Samosvesna građanka

pre 3 godine

A kad će i da li će ikad Srbija da ,,zalepi šamarčinu'' Zapadu tako što će da zabrani postojanje prozapadnih televizija, portala i novina koji po Srbiji šire laži?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17