• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

21.02.2021

21:44

KAKVA BRUKA BOINGA, IMA LI KRAJA OVOME?! METALNI DELOVI AVIONA PADALI PO SELU, povredili dete i ženu, oštetili automobile i kuće...

Vesti

KAKVA BRUKA BOINGA, IMA LI KRAJA OVOME?! METALNI DELOVI AVIONA PADALI PO SELU, povredili dete i ženu, oštetili automobile i kuće...

Podeli vest

Stanovnici holandskog sela Mersen ostali su u šoku nakon što je niz "usijanih" delova aviona pao s neba, oštetivši automobile i domove i lakše povredivši jednu ženu i dete

Metalni komadi otpali su sa teretnog aviona Boing 747-400 koji je u subotu nešto iza 16 časova poleteo sa aerodroma Mastriht za Njujork, prenosi holandski portal ''''Dačnjuz''''.

Očevici kažu da su čuli snažne udare i videli plamen kako izlazi iz jednog od levih motora aviona pre nego što su pobegli u zaklon dok su metalni delovi obasipali selo.

Nekoliko automobila i krovova oštećeno je metalom, za koji se kaže da je bio „užaren" dok je udarao o tlo.

ŠAMARČINA INCKU, OD OVOG BRIDE OBRAZI! Banjalučki sudija Milan Blagojević presudio da šef OHR nema pravo da u BiH nameće bilo kakve zakone!

Avion je hitno sleteo u Lijež u Belgiji.

Aerodromska policija i holandski odbor za sigurnost (OVV) otvorili su istragu u pokušaju da utvrde šta se dogodilo.

Sličan incident dogodio se u SAD, takođe u subotu, kada se zapalio motor "boinga 777" kompanije "Junajted erlajns'''', a delovi letelice padali po predgrađu Denvera.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 3 godine

Ništa čudno, i boingovi avioni pate od korone!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija