• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

28.02.2021

20:30

ŠEF CIA ŠOKIRAO SVE! SVETOM VLADAJU RUSKE TAJNE SLUŽBE! NE DUBOKA DRŽAVA, MASONI, ILI JEVREJI... Ovaj je "lud za sve pare", ili...

Vesti

ŠEF CIA ŠOKIRAO SVE! SVETOM VLADAJU RUSKE TAJNE SLUŽBE! NE DUBOKA DRŽAVA, MASONI, ILI JEVREJI... Ovaj je "lud za sve pare", ili...

Podeli vest

Svetom ne vladaju masoni ni Jevreji, već ruske tajne službe - tvrde razni na Zapadu među kojima je i bivši direktor CIA Eu svojoj knjizi o „tajnom ratu između Kremlja i Amerike"

Vulsi tvrdi da je SSSR bio umešan u atentat na američkog predsednika Džona  Kenedija 22. novembra 1963. godine.

Izneo je i pretpostavku-tvrdnju da je naredbu za taj atentat izdao tadašnji sovjetski lider Nikita Hruščov. Tačnije: da je Hruščov to „mogao lično narediti Liju Harviju Osvaldu".
       
Prema Vulsiju, Hruščov se - posle izdate naredbe - navodno bio predomislio, ali je komunistički fanatik Osvald na svoju ruku „odradio posao". U koordinaciji sa glavnim agentom KGB u Meksiku i rukovodiocem 13. odeljenja KGB u čijoj su nadležnosti bila „ubistava u inostranstvu" - nekim „drugom Kostinom".

       
Vulsi tvrdi i da je Osvald „Sovjetima predao nešto toliko važno da im je to omogućilo da obore izviđački avion Garija Pauersa U-2.
       
„Direktne indikacije" da je Kenedi ubijen po naređenju Moskve, prema Vulsiju, navodno se nalaze u 26 tomova izveštaja Vorenove komisije koja je vodila zvaničnu istragu o atentatu.
       
Međutim, ta komisija je Osvalda nazvala „usamljenim ubicom".
       
Kao pravi cijaš, Vulsi i za ovo ima objašnjenje: mnogi podaci u izveštaju Vorenove komisije su „kodirani"!
       
Sa ovim se slaže i Vulsijev koautor , Jon Mihaj Pačepa.
       
Njih dvojica su zajedno napisala knjigu „Operacija zmaj: Tajni rat između Kremlja i Amerike", iz koje izvode objavljuje New York Post.
       
Vulsi ima 79 godina, ali je još uvek u upravnom odboru Freedom House, odakle ne prestaje da pljuje na Rusiju.

Foto: Fotoilustracija

Vulsi je bio direktor CIA pod Bilom Klintonom, nešto manje od dve godine. Bio je primoran da podnese ostavku nakon hapšenja Oldriča Ejmsa - i nikada više nije bio u državnoj službi. Ali, zato je član Američkog komiteta za mir u Čečeniji.
       
Njegov koautor Jon Mihaj Pačepa preminuo je pre nedelju dana od koronavirusa u 92. godini.

ŽESTOKA BITKA ZA ARKTIK, AMERIKA I KANADA PROTIV RUSIJE I KINE! Vašington i Otava spremili 15 milijardi za mrežu satelita, a ni to nije sve...

On je 1978. godine iz Rumunije pobegao u Sjedinjene Države (tačnije, zatražio azil u američkoj ambasadi u Nemačkoj, u Bonu). U činu general-potpukovnika i kao zamenik šefa rumunske Službe spoljnih obaveštajnih poslova. Ovim je ušao u istoriju kao najviši obaveštajni oficir u zemljama Istočnog bloka koji je pobegao na Zapad.
       
Pačepa je bio zadužen za naučnu i tehničku inteligenciju, ali je takođe izvršavao delikatne zadatke za porodicu Čaušesku. Na primer, vodio je tajne pregovore sa zapadnim bankama o zajmovima za Rumuniju, organizovao posetu De Gola Bukureštu i slično.
       
Pačepa je tvrdio da je KGB izmislio termin „palestinski narod", da je stvorio Palestinsku oslobodilačku organizaciju, da je izmislio islamski terorizam, organizovao progon cionista, podržavao levičarske radikale u Nemačka i Italija koji su ubijali i levo i desno...
       
Pačepa je bio veoma voljen u Izraelu, a poslednjih godina su njegove knjige popularne u Ukrajini.
       
Vulsi i Pačepa su stari prijatelji. Za većinu Pačepinih knjiga predgovore je napisao Vulsi. Knjiga o "Zmaju" im je prvoa zajednička.
       
Pačepa je 2016. godine,  zajedno sa američkim advokatom i usrdnim katolikom Ronaldom Rihlakom napisao knjigu „Dezinformacije. Tajna strategija apsolutne moći " (sa Vulsijevim predgovorom).
       
Suština ove knjige je: nekada KGB SSSR, a sada njegovi naslednici - ruske specijalne službe - tajno kontrolišu celo čovečanstvo veštim širenjem dezinformacija i manipulisanjem umovima lakovernih zapadnih ljudi.
       
To je na bezmalo 600 stranica koherentna teorija zavere: zli Sovjeti su, a nasledili su ih Rusi, zavladali  su čitavom planetom preko diskreditacije pape Pija XII i korišćenja složene prakse manipulisanja javnim mnjenjem.
       
Ako dođu da vas vode u ludnicu, kao u svoje vreme američkog ministra odbrane Džejmsa Forestala, koji je uzvikivao ono nezaboravno „Rusi dolaze, oni su svuda!", pozivajte se na knjige Vulsija, Pačepe i Rihalke.

RUSIJA POSLALA MOĆNU PORUKU SRBIJI U TRENUTKU KADA ZAPAD SPREMA BRUTALAN ATAK NA NAŠU ZEMLJU! Neće moći, ima da se poštuje 1244!

Priču da je Osvald bio agent KGB i da je po naređenju iz Moskve ubio Kenedija, Pačepa lansira još od sredine 1980-ih. Menjali su se samo neki detalji.

Foto: Public

Novo je, na primer, da je Hruščov lično izdao naređenje Osvaldu. sa dodatkom da KGB opoziva naredbu jer su „KGB i lideri zemlje shvatili da Hruščov uništava ugled zemlje i stvara preduslove za nuklearni rat". Ali se Osvald, navodno, već bio otrgao s lanca...
       
Teorije Vulsija, Pačepe i Rihlake su takav klinički slučaj teorije zavere pa im mogu verovati samo ljudi koji su podjednako za to zainteresovani. U njihovim tekstovima nema ni trunke dokaza.
       
Pačepa je pre nekoliko godina tvrdio da je Jevgenij Primakov lično uklonio svo oružje za masovno uništavanje iz Iraka i Libije, jer Amerikanci tamo nisu ništa pronašli.
       
U atmosferi u kojoj žive izdajnici i prebezi, brzo počinje traženje ubica ispod svog kreveta. A tamo nije daleko ni od vanzemaljaca.

 

SKANDALOZNO! Evropa odustaje od moralne obaveze da drugima dostavi vakcine?!

Samo, Vulsi je karijerni diplomata. Pre nego što ga je Klinton iz nekog razloga imenovao za šefa CIA-u, on je radio kao ekspert na pregovorima u Ženevi o smanjenju strateškog naoružanja. Bio je i na čelu američke delegacije za ograničavanje konvencionalnih snaga i oružja u Evropi.
       
U suštini, SSSR je godinama pregovarao o najavžanijim stvarima za svetsku stabilnost sa osobom koja gotovo da veruje u demone?
       
U ruske demone, nesumnjivo veruje. A ostali su se pritajili negde u blizini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija