• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2021

12:16

OVAKO IZGLEDA ŽIVOT POSLE VAKCINACIJE! Niko ne nosi masku, igraju na stolovima, piju i pevaju...

Vesti

OVAKO IZGLEDA ŽIVOT POSLE VAKCINACIJE! Niko ne nosi masku, igraju na stolovima, piju i pevaju...

Podeli vest

Ako i dalje imatge dilemu da li se treba vakcinisati, pogledajte video koji nam je stigao iz Izraela, na kome se vidi kako život može da se vrati u normalu uprkos pandemiji korona virusa

Izrael je svetski broj jedan kada je reč o broju vakcinisanog stanovništva, ali vlasti u toj zemlji učinile su korak više kako bi stimulisali što veći broj stanovnika da primi vakcinu protiv korona virusa.

Naime, tamo je život od pre korone omogućen osobama koje su primile vakcinu i kod kojih je prošlo dovoljno vremena da razviju antitela. Prizori koje vam prikazujemo zabeleženi su u bašti jednog kafića u Tel Avivu, koja je krcata ljudima.

Da bi prisustvovali ovoj svojevrsnoj žurki, svako je morao da ima potvrdu o vakcinaciji, a scene devojaka koje plešu na stolovima, mladih koji pevaju i sviraju sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

I što je najvažnije, ovde praktično nema mogućnosti širenja zaraze, jer su svi gosti, kao i osoblje kafića, imuni na korona virus.

Sad, ako ste pametni, i ukoliko želite da vam se vrate životi iz 2019. zakažite termin za vakcinaciju. Što nas bude više imunizovanih, pre ćemo i sami doživeti ovo iskustvo iz Tel Aviva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miodrag

pre 3 godine

Vidimo mi vrlo dobro i ovde kako izgleda život posle vakcinacije. Uostalom, sa Izraelom delimo vodeće mesto na tabeli vakcinisanih - vode su Jevreji i Srbi..., a izgleda da su se braća Romi ovoga puta izvukli.

Srbin

pre 3 godine

Kakva glupost, sta nekog briga ko je vakcinisan a ko ne? Vecina u Srbiji nece da primi vakcinu, pametni ljudi!

srba

pre 3 godine

U slike vise ni blesimetar ne veruje! Narodna kaze da posle hebanja nema kajanje? Sacekajte malo da pocne delovanje ili...?

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija