• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2021

12:24

Mladić otišao na lekarski pregled kako bi dobio posao u rudniku, A ONO ŠTO JE RENDGEN OTKRIO U NJEGOVIM PLUĆIMA JE ŠOKANTNO!

Vesti

Mladić otišao na lekarski pregled kako bi dobio posao u rudniku, A ONO ŠTO JE RENDGEN OTKRIO U NJEGOVIM PLUĆIMA JE ŠOKANTNO!

Podeli vest

Filipinac Kent Rajan Tomao (25), iz grada Kidapavan, čak 15 meseci živi sa oštricom noža u grudima, koja je tu ostala nakon što je izboden na ulici. On je nedavno sasvim slučajno saznao da mu se oštar predmet nalazi u blizini pluća kad je otišao na lekarski pregled, neophodan da bi dobio posao u rudniku

Tomao je u januaru prošle godine na ulici umalo umro nakon što ga je napala grupa tinejdžera. Oni su ga izboli nožem i ostavili da krvari, a spasli su ga prolaznici, koji su pozvali hitnu pomoć. Mladić je prebačen u bolnicu, gde su mu lekari zašili rane. Rekli su mu da je dobro prošao jer mu napadači nisu probušili pluća nožem, te je nakon dva dana otpušten na kućno lečenje. Posle dve nedelje oporavka kod kuće, mladić se vratio normalnom životu.

Dobro je prošao

Nije imao nikakve veće probleme, a prošle nedelje se prijavio za posao u jednom rudniku, te je otišao na snimanje pluća. Mislio je da je sa njim sve u redu, međutim, nakon što je dobio rezultat, zaprepastio se. Na rendgenskom snimku se vidi da mu se oštrica noža i dalje nalazi u grudima, nedaleko od pluća.

- Sve ovo vreme pitao sam se zašto imam bolove u grudima kad je napolju hladno. Nisam imao pojma da je oštrica noža i dalje u meni, tako da nisam pridavao mnogo značaja tim bolovima. Ionako me nije jako bolelo. Više sam to osećao kao neprijatnost - rekao je Tomao.

Mora na operaciju

On je dodao da ne može da veruje da lekari nisu videli da ima sečivo u sebi.

- Nakon tog napada pre 15 meseci lekar me je samo zašio, nije uradio rendgenski snimak. Rekao mi je da rana nije toliko opasna iako sam obilno krvario. Mislio sam da zna šta radi - kazao je Tomao.

Mladić sada namerava da se vrati u istu državnu bolnicu gde su ga zašili kako bi mu izvadili oštricu noža iz grudi. Kaže da uprkos svemu veruje lekarima u toj bolnici jer su mu spasli život.

Neće da tuži bolnicu ni lekare

Kent Rajan Tomao rekao je lokalnim novinarima da ne namerava da tuži bolnicu, niti lekara koji mu je ostavio sečivo u grudima.

- Lekari su dobri ljudi, uradili su šta su mogli. Pomogli su mi da preživim. Samo želim da izvade ovo sečivo iz mene. Ne nameravam da ih tužim - kazao je Tomao.



 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija