• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Geopolitika

25.04.2021

17:53

VANZEMALJCI NISU, ZNAČI RUSI! AMERIČKI VOJNICI NAPADNUTI NEPOZNATIM IMPULSNIM ORUŽJEM - Pentagon pokrenuo istragu!

Vesti

VANZEMALJCI NISU, ZNAČI RUSI! AMERIČKI VOJNICI NAPADNUTI NEPOZNATIM IMPULSNIM ORUŽJEM - Pentagon pokrenuo istragu!

Podeli vest

Sjedinjene Države pokrenule su istragu o upotrebi nepoznatog oružja u Siriji protiv američke vojske. Reč je o navodnoj upotrebi nepoznatog impulsnog oružja protiv američkih snaga u Siriji

Prema dokumentima koje je predstavio Pentagon, Rusija je prva pod sumnjom, jer nijedna druga strana u Siriji nema takve tehnologije. Ovo je izvestio američki Politiko.

 Zvaničnici odbrane obavestili su kongresne odbore o upotrebi misterioznog oružja protiv američkog vojnog osoblja. Pentagon je obavestio starije zakonodavce o obaveštajnim podacima povezanim sa navodnim ciljanim energetskim napadima na američke snage, a dva izvora koja imaju direktno znanje o tom pitanju rekli su da su zvaničnici identifikovali Rusiju kao verovatnog krivca.

Ministarstvo odbrane istražuje incidente od prošle godine, uključujući incidente usmerene na osoblje širom sveta, prema navodima četvorice bivših zvaničnika nacionalne bezbednosti koji su direktno uključeni u istragu.

KIJEV OVO KRIJE, SAMO VOJNOM SILOM IH DRŽI U UKRAJINI! Ovi gradovi žele da postanu ruski, vojni ekspert otkriva stvarno stanje!

Istraga je deo šireg napora za istraživanje ciljanih energetskih napada na američke zvaničnike od strane nekoliko agencija poslednjih godina.

Od kraja 2016. godine, oko 50 zvaničnika prijavilo je simptome misteriozne bolesti koja je među američkim diplomatama sa sedištem na Kubi postala poznata kao „sindrom Havane".

Simptomi su uključivali akutno zvonjenje i pritisak u ušima, kao i gubitak sluha i ravnoteže, umor i glavobolje. „Neke od žrtava pretrpele su oštećenje mozga", piše Politiko.

(VIDEO) USTAŠKI PIR NA HRT, SVEŠTENIK DOMINIK GERBIC VELIČAO STEPINCA, A SVEŠTENIKE SPC NAZVAO BRADATIM ZLOČINCIMA!

Incidenti sumnjivih ruskih napada na Amerikance u inostranstvu postali su toliko zabrinjavajući da je Pentagonova kancelarija za specijalne operacije i sukobe niskog intenziteta započela istragu prošle godine. Nejasno je koliko je vojnika povređeno, kao ni stepen njihovih povreda.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimitrije

pre 2 godine

Kakvo bre novo oružje! Ovo: "Simptomi su uključivali akutno zvonjenje i pritisak u ušima, kao i gubitak sluha i ravnoteže, umor i glavobolje." se uvek zvalo i zvaće se KUKAVIČLUK izazvan intelektualnom inferiornošću

bubasvaba

pre 2 godine

A sta vasa vokska radi na teritoriji SIRIJE??????? Nezvanom gostu je mesto u cosak ili mars KUCI ,ko vas zvao u SIRIJU??.

LAKI

pre 2 godine

Није ново оружије, него га амери немају, па пожутеле гаће!

Rade R

pre 2 godine

Dokle bre više ove američke laži! Jel moguće da im još uvek neko veruje!?

frdesw

pre 1 godinu

Hahahahaha pa jel moguce da ima neko i od vas jaci i pametniji , dosta je bilo americkog zla, vreme da dobijete po pi...........

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija